Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 11:41:29
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aria guitars  (Prečítané 10507 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 04. August , 2011, 09:16:51 »

ak je to Korea ja by som do toho nešiel , tuto napríklad je japan s ppči mechanikou za velmi lacno z ebay /aj s cestou ked Ti to niekto objedna víde cca tolko čo ta s ciech/ , aj ked tvar sa asi nikomu nepáči ale krk vyzera bit uplne super prestriekat nove snímače a super jedinečný nástroj
http://cgi.ebay.com/ARIA-THE-CAT-PRO-II-GUITAR-1986-JAPAN-3-PUS-KAHLER-/380358554422?pt=Guitar&hash=item588f22f336
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 149

« Odpoveď #31 kedy: 04. August , 2011, 09:20:53 »

ano je to korea ale neviem povedal bysom že toje lepšie ako terajšie z číni ...inak ja som netrval na značke aria dokonca ta značka mna odradzuje len sami pačili henta gitara kedže aj cena je prijatelna vzhlad super, lepeny krk, a HB tak premna vyzerala ako prijatelny nastroj viacej uvažujem o gitare Hagstrom D2F lenže taje trošku drahšia...a mam na muške aj nejaky fender alebo japonca greco
Ide o to že som si kupil už lepši aparat Marshall JCM 2000 DSL 201 a budem mat ešte peniaze na gitaru kedže teraz mam smiešnu Squierku...všetko bude lepšie ako Squier ale chcem niečo take čo nebudem musiet za pol roka menit :-)
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #32 kedy: 04. August , 2011, 09:22:50 »

Ak chces relativnu kvalitu za rozumnu cenu, neber to. Tie snimace su totalny lowend. Kup radsej Vintage LP za +/- 170 €. Snimace z toho predas za 20-30€(aj ked ja osobne mam tie snimace dost rad). Par SD,DiMarzio alebo aktiv EMG mas za kilo = 250€ za bezproblemovu gitaru, ktora hodnotu uz nestrati.

Ariu,ktoru som mal by som zobral naspat max. za 170€, a to som za nu v roku 2005 dal 11 papierov. Ceny aj trh sa odvtedy dost zmenili. Aria nie je znacka na investiciu...

Ak sa chces lisit,chod radsej inou cestou.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 04. August , 2011, 09:25:10 »

http://cgi.ebay.com/Aria-Pro-II-XR-Series-HSS-Green-Crackle-Guitar-Japan-/260826202282?pt=Guitar&hash=item3cba7400aa
tak ale páni musíte uznat táto je pekná je to japonec originalny dizajn vyzera bit kvalitka
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #34 kedy: 04. August , 2011, 09:28:09 »

Vdaka BrokenWing už dlhšiu dobu pozorujem že maš velmi rozumne rady, no s Vintage mam vtipnu aj smutnu skusenosti
Vtipna je ta žesom za 180 € kupil Vintage V100 bola dokonala mala všetko dokonca som dostal aj origo gibson puzdro
Po tom ako došla dobierkou som zistil že ma original Seymor Duncany snimače bol som z toho hotovy uplne mimo
Nebol byto čert aby ta gitara nebola kradnuta?! Policia vybavovačky bol som vysluchany nakoniec my po mesiaci vratili peniaze a bol som na nule a sklamany
A ta smutna prihoda je že som kupil ako total neskuseny dement Vintage UDAJNE V100 no bola to V90 či ako so šrubovanym krkom a zamkamy na ladeni?!S emg snimačom za 230 € bol som štastny ked som gitaru za 160 € predal...
Takže Vintage neviem či chcem skušat aj po 3 krat
Čo povieš na tuto gitaru:
http://hudba.bazos.sk/inzerat/8789654/Spickova-el-gitara-HAGSTROM-%E2%80%93-svedska-tradicia-a-nemecka-kv.php
Zaznamenané
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #35 kedy: 04. August , 2011, 09:32:59 »

arie su podla mna super gitary za vyborne ceny ,az na ten (pre mna ) nepodareny tvar  hlavy  Popiskujem si
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #36 kedy: 04. August , 2011, 09:44:47 »

Na zdravie!
Net mam momentalne iba  v telefone, moje reakcie su teda trochu oneskorene. Ale Hagstrom mi napadol este skor, nez si tu znacku spomenul :) Podla vsetkeho kvalitne nastroje so zaujimavym vyzorom.
Ak sa Ti ta gitara z linku paci, v pohode by som do nej isiel. Uplne najlepsie by ju bolo kupit bez snimacov za 3 kila a doriesit si ich po svojom.

Skusenosti s Vintage mas teda pestre, ale vypoveda to skor o "ludoch", nez o tych nastrojoch Žmurk
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #37 kedy: 04. August , 2011, 09:48:37 »

arie su podla mna super gitary za vyborne ceny ,az na ten (pre mna ) nepodareny tvar  hlavy  Popiskujem si

Idealna ta hlava nieje, ale vzdy lepsie ako epi
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #38 kedy: 04. August , 2011, 09:56:44 »

Uplne suhlasim so sevom epi hlavy su humus naopak tie arie su podla mna to najkrajšie na gitary podobne PRS hlavam ktoru su tiež krasne

Broken: myslim že suhlasim, ten Hagstrom je fajn a kupil bysom ho aj zo snimačmi predsa len som trošku zvyknuti na Single a ked tieto HB sa daju rozopnut velky plus premna....
Uvidim 14.8 mam vyplatu a cez vikend ju pojdem osobne vyskušat uvidim ako my sadne...ak to nebude to čo hladam proste vsadim na istotu a kupim nejakeho fendra...

A hej verim že Vintage je bomba bol som tento rok na par festivaloch a neverili byste ale mlade kapely často vsadzaju na Vintage...videl som asi 4 kusy zvuk mali super dokonca som sa dostal do zakulisia a na sucho som si na jednej zahral bola proste taka ako ten moj V100
Zaznamenané
Popo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #39 kedy: 04. August , 2011, 14:40:49 »

Uplne suhlasim so sevom epi hlavy su humus naopak tie arie su podla mna to najkrajšie na gitary podobne PRS hlavam ktoru su tiež krasne

Broken: myslim že suhlasim, ten Hagstrom je fajn a kupil bysom ho aj zo snimačmi predsa len som trošku zvyknuti na Single a ked tieto HB sa daju rozopnut velky plus premna....
Uvidim 14.8 mam vyplatu a cez vikend ju pojdem osobne vyskušat uvidim ako my sadne...ak to nebude to čo hladam proste vsadim na istotu a kupim nejakeho fendra...

A hej verim že Vintage je bomba bol som tento rok na par festivaloch a neverili byste ale mlade kapely často vsadzaju na Vintage...videl som asi 4 kusy zvuk mali super dokonca som sa dostal do zakulisia a na sucho som si na jednej zahral bola proste taka ako ten moj V100

Adkocho napis aky styl chces hrat ....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #40 kedy: 04. August , 2011, 14:55:33 »

Čo poviete na tuto gitaru:

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=636221&page=27&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=drahe

Mam par fotiek od majitela, dokazali byste mi k nej dačo povedat? či je rozumne ist do kupy tohto nastroja...hrajem prevažne hard rock rock no i blues či najde tato gitara uplatnenie v taktom žanre

poznam dost dobre. velmi slusne, aj tie snimace sa dali. v polke 90tych rokov sa to predavalo za nejakych do 20 litrov, drahsie jak Fender Mexico
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 04. August , 2011, 15:09:38 »

....nie tie duncan designed snímače nebudú originály....

co znamena original ? original coho ?

hentie snimace sa zacali aspon co som si vsimol vyskytovat zhruba v tej polke 90tych, osadzali sa aj na stredne triedy Jacksonov, na vyssie triedy tychto Arii, aj vselikde a ako som spominal - hrali v poriadku. oproti beznym noname azijskym snimacom v tej dobe hrali prudko niekoolko tried lepsie. boli to v podstate Seymour Duncan "nejake" snimace urcene na lepsie azijske gitary.

dnes sa tusim stale vyskytuju, ale neviem, co su zac, ani kde sa montuvavaju...

este k tej gitare - vtedy sa este robili "stare dobre korejske" Epifony, o ktorych sa dnes tvrdi, ze proti sucasnym cinskym je to ina liga (co je inak pravda). podla mojho nazoru, tie Arie boli vtedy ovela "viac Les Paul", ako hocijaky Epifon, po kazdej stranke.

faktom je, ze je to polozabudnuta firma, v povedomi skorej ako srackova, takze tie gitary sa len tazko dalej predavaju...
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 04. August , 2011, 16:05:29 »

je pravda  že Korea mala super kusy aj kvalitatívne suu take bitelnejšie, ale zas na japan to nema /aj ked podla kusu ktovie/ , stare japan kusy s lepeným krkom idu  za velke prachy , a niektore stratovske kreácie su tiež uznavane /prave ta spomínaná seria cat/ , respektíve ich pomerne často vidno v zbierkach gitaristov
Zaznamenané
adkocho
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #43 kedy: 04. August , 2011, 16:13:06 »

Takže v podstate to nieje zlá gitara?
Bohužial ten Hagstrom vyhorel už sa predal :-/
Ak mi da majitel dobru cenu budem o tom velmi silno uvažovat...
Chcem hrat prevažne rock hard rock ale dufam že v gitare aj najdem trochu uplatnenie pre blues
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 04. August , 2011, 16:57:59 »

nech Ti to preda o 200e lacnejšie a kombo nech si nechá za 200 zoženieš lepšie hlavne na hardrock a blues , a ked Ti sadne hmatnik do ruky bude ladit a všetko bude fungovat prečo ni
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.