Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 17:38:24
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Diamanda Galas  (Prečítané 2774 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« kedy: 28. August , 2007, 15:17:36 »

Velmi excentricka a svojska spevacka s nezamenitelnym sugestivnym hudobnym prejavom . Casto robi rozne zaujimave a blaznive zvukove experimenty s hlasom . Jej hudba posobi tajomne az desivo . Spievala s roznymi vynikajucimi hudobnikmi , natocila napr. cely album s basakom z Led Zeppelin J.P.Jonesom . Nejake foto a hudobne ukazky :

http://www.diamandagalas.com/photo%20shows/Misc%20shots/miscshot.htm

« Posledná zmena: 28. August , 2007, 16:30:51 od Martinlm » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 29. August , 2007, 09:56:09 »

Soundtrack do pekla. Pobavilo ma to disko v druhom videu, bolo by zaujimave pustit to mladezi na diskoteke.

Ma ja nieco normalnejsie, kludnejsie? Lebo zaujimave, zaujimavy zjav je tato pekelnica, ale nesedi mi ta stylizacia.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 30. August , 2007, 16:09:14 »

Ako som vravel, na moj vkus sa moc stylizuje, inak by bola DOST kocka Žmurk

A ta hudba.. no vcera mi tie youtube videa pokazili pol dna, normalne som bol bez nalady, hudba je to zaujimava, ale pocuvat sa to prakticky neda, prave z tohto dovodu.
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 16:10:28 od Martinlm » Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 30. August , 2007, 16:22:27 »

to martinlm-suhlasim s tebou , vypocutie celeho albumu si vyzaduje mozno ani nie pevne nervy , skor naladu a rovnaku vlnovu dlzku  Na zdravie!  , preto jej sialene kreacie nepocuvam tiez kazdy den . Myslim , ze vacsina jej tvorby je (aj ked tie klavirne ukazky boli celkom stravitelne , ci nie ?)  podobneho charakteru .                                                                                                               to Kurtik-a co ti vadi na jej hudobnom prejave ? 
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 16:57:16 od Zvuk » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 30. August , 2007, 16:34:28 »

(...) aj ked tie klavirne ukazky boli celkom stravitelne , ci nie ? (...)
No napr. album The Singer, odkial je Judgement day (ta klavirna ukazka), sa skutocne pocuvat da. Horsie je to s The Litanies of Satan, tiez si daval link na video. Pocul som aj The Sporting Life s Johnom P. Jonesom (tusim basak z Led Zeppelin), to je uz dost rockove (pochopitelne), ale vobec sa mi to nepacilo.

Poznas kapelu Sunn O)))? Myslim, ze tam by sa Diamanda hodila  Bacha na vec kamo!

http://youtube.com/watch?v=FycBfIxm2BA

Albumy nahravaju takto: http://www.nicksherman.com/home/sunn4.jpg
« Posledná zmena: 30. August , 2007, 16:37:31 od Martinlm » Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 30. August , 2007, 16:45:51 »

Sunn O)))  nepoznam , ale dik za zaujimavy tip  Na zdravie!  .  Taka uchylna ambientna hudba , velmi zaujimave ruchy , asi sa po nich obzriem ...   PS: Galas by sa tam fakt hodila ako rit na serbel  Bavím sa skvele .
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 05. November , 2007, 20:30:02 »

Uz je zo mna +- Diamandin fanusik, mam napocuvany album The Singer. To je este asi to najpristupnejsie od nej. Na tie experimenty ako Litanies of Satan som este nemal tu spravnu naladu.

Kto vie co si o mne myslia susedia, ked sa odo mna ozyva jej kvilenie Bavím sa skvele Cela je to nahrate velmi dynamicky, cize aby clovek vychutnal aj tie tichsie pasaze, musi riadne pridat hlasitost a potom ked Diamanda zacne skriekat, tak je to vzdy velky sok. Miestami mi to trosku prekaza, pacia sa mi skor jej normalnejsie polohy, ale myslim si, ze tie kvilenia aspon v cloveku zanechaju nejaku stopu, na to skratka clovek len tak nezabudne. Rozhodne to nie je nejaka presladena babenko-spevacka. Robi si tu hudbu podla seba, nesnazi sa pacit kazdemu, a aj to sa mi na nej paci.

Aby si niekto nemyslel, ze prichadza priamo z pekiel, davam do pozornosti jej nenutene vystupovanie ci preslov v uvode toho klipu, ba dokonca je tam naznak vtipu :)  (ano, uz to tu bolo a ano, je to cover)
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #7 kedy: 05. November , 2007, 21:06:45 »

Mne tá jej muzika mierne pripomína vytripovanú Yoko Ono počas škriekania na Lenonnových koncertoch  Bavím sa skvele

dobrý jam  ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha
kua, keby som v publiku tak ju asi zapichnem  Cmuk chlapci
odporúčam dopozerať do konca, vážne hlboký umelecký zážitok  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele ...Diamanda Galas je slabý odvar :)
« Posledná zmena: 05. November , 2007, 21:08:04 od brmbolec » Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.