Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 23:35:17
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Original vs. klon  (Prečítané 38917 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #60 kedy: 06. Október , 2007, 16:49:29 »

Huh! a ked zapojim stary aparat na novy box? budem mat vymlatene repraky? Žmurk
to asi nebudeš, bude to hrat podla stavu stareho aparatu,ak je v super stave čo je vzacne bude hrat ako novy.Ja mam stare repraky takže viem ako hraju a pametam sa ked hrali ovela vyškovejšie,niektori gitaristi ich kedysi zahadzovali ako opotrebovane..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #61 kedy: 06. Október , 2007, 17:11:20 »

ok ja som reagoval na to, ze stare aparaty hraju dobre preto, lebo hraju do vymlatenych reprakov, ktore stratili cast vysok, co moze byt v podstate pravda. Ale ked ked sa zapoji stary amp na novy reprak a hra dobre, tak co potom? Žmurk neviem, ci sa spravne chapeme Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #62 kedy: 06. Október , 2007, 20:15:02 »

nechapeme však ked to bude dobre tak je to dobre..o čo ti ide,Stare aparaty ked su servisovane a su v super stave hraju dobre..Hlavne ked si ty spokojny tak je to ok...Ja mam rad nove veci.fero G. si kupil novu JTM45ku a je z nej v prdeli nech ti povie prečo nema staru.......lebo nezbiera kramy....a ma na novu ktora hra super..Dobre je to čo sa ti pači..Počul som dobry zvuk a bol nahrany na Behringer tu sa povačšine rozoberaju kraviny Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #63 kedy: 07. Október , 2007, 08:31:59 »

ok Na zdravie!
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #64 kedy: 07. Október , 2007, 17:12:37 »

Aby som sa vratil k teme Original VS. klon...tu davam do placu ukazku ze aj hand made moze zniet vynikajuco. Pravdou je ze masinky tejto US firmy su uplne inde nez na kolene robene sroty ake sa tu niekedy vyskytnu Bavím sa skvele
Mozno so mnou nebudu vsetci suhlasit ale toto znie skvele...

Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #65 kedy: 07. Október , 2007, 17:14:28 »

Aby som sa vratil k teme Original VS. klon...tu davam do placu ukazku ze aj hand made moze zniet vynikajuco. Pravdou je ze masinky tejto US firmy su uplne inde nez na kolene robene sroty ake sa tu niekedy vyskytnu Bavím sa skvele

no toto sa mi velmy paci
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #66 kedy: 07. Október , 2007, 17:34:31 »

Pravdou je ze masinky tejto US firmy su uplne inde nez na kolene robene sroty ake sa tu niekedy vyskytnu Bavím sa skvele

Fajn zvuk veru, len nezabudaj, ze vela tychto US klonov su drahsie ako original Marshall nove.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Gazda
pravidelný návštevník

« Odpoveď #67 kedy: 07. Október , 2007, 19:15:18 »

Co ja viem...ked sa odmysli transport tak to nie je tak vela...540 USD aj s lampami za full working chassis.

http://www.ceriatone.com/productSubPages/BS18w/BS18wComplete.htm
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #68 kedy: 07. Október , 2007, 20:09:59 »

Fuha, to je zaujimave :) Objednas, dojde, postavis krabicu, supnes tam a mas fajn zosilnovac do 25 :)
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #69 kedy: 07. Október , 2007, 23:10:04 »

pozor, ceriatone a metropulous su ocenovane repliky marshallov v USA. Ludia z Lespaul fora, vintageamps fora a metrofora ich ocenuju ako lepsie repliky ako dnesne reissue marshally. Treba sa dostat do inej komunity a kusok si nacitat, popocuvat nahravok ktore tam ludia uvadzaju.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #70 kedy: 08. Október , 2007, 08:16:13 »

Ked je replika lepsia ako original, neni to uz iny aparat? Podla mna, ked sa robi replika, tak sa snazi co najvernejsie priblizit k originalu, ale ked uz precura original, tak je to soldano :-D
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #71 kedy: 08. Október , 2007, 08:32:35 »

Ale oni sa snažia priblížiť k pôvodnému vintage zvuku-nie k súčasným replikám.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #72 kedy: 08. Október , 2007, 09:15:58 »

aha, beriem spat
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Gazda
pravidelný návštevník

« Odpoveď #73 kedy: 08. Október , 2007, 17:27:12 »

Aj tak je to na dlhe lakte, kedze ktosi tu spominal, ze je zakaz dovozu elektroniky zo spojenych statov. Neviem si predstavit ako prepasovat 40 librovy balik do EU bez povsimnutia + clo + letecka preprava... Bleee
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #74 kedy: 08. Október , 2007, 17:38:45 »

Zakaz dovozu pouzitej elektroniky.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.