Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 23:24:45
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Original vs. klon  (Prečítané 38913 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2007, 11:59:01 »

Celkom ma pobavila hlaska o kupovani znakcovych aparatov kvoli servisu. Mnoho znamych znaciek ma servis aj v USA uplne priserny, v Europe casto neexistujuci (na urovni adekvatnej cene). Naopak mnozstvo menej znamych znaciek ma servis a zakaznicku podporu priam ukazkovu.

Dobre urobeny klon/homemade moze kludne hrat skvelo, rovnako ako znackovy aparat moze hrat nahovno. Ale pravda, ze aparaty za 5 kc porobene zo zehliciek a fenov na vlasy asi tou spravnou volbou nebudu. Dobry aparat z nikoho dobreho muziaknta nespravi, ale tesi ma, ze v poslednych rokoch si uz aj ludia v SR zacinaju uvedomovat, ze mat dobry zvuk vyzaduje aj nejaku investiciu. Horsie je, ked uz potom clovek vidi niekoho na podiu s kvalitnou aparaturou, ale prisernym zvukom, lebo dotycny netusi ako to funguje a ako to nastavit..
Zaznamenané

acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2007, 18:43:11 »

Ja som mal ESH a musel som ho predat, lebo to hralo napr a kupil som si JCM-800. Spokojnosť.
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2007, 20:09:56 »

. Ale pravda, ze aparaty za 5 kc porobene zo zehliciek a fenov na vlasy asi tou spravnou volbou nebudu.

To mi pripomína moj starý amp. Kúpil som za 7, predal som za 2, kúpil som Marshalla a bol som šťastný Bavím sa skvele
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2007, 20:11:17 »

Taká je realita, aj Roberto píše, že si chce kúpiť Plexi...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #49 kedy: 16. September , 2007, 20:19:32 »

ano, ale akurat bud SLP100, superbass, 1987x do roku 1973. Prijimam ponuky  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 16. September , 2007, 20:21:12 »

ano, ale akurat bud SLP100, superbass, 1987x do roku 1973. Prijimam ponuky  Som frajer

Podla mna tu budu iba ponuky reedicii. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 16. September , 2007, 20:54:55 »

v com je realita ? ja mam jeden robeny aparat (pouzivam ho uz iba na nahravanie) a jeden fabricky aparat, ktory maka v kapele. a mam v plane dat si postavit nieco zaujimave, na co sa velmi tesim... ono je mozno tych realit viac...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #52 kedy: 17. September , 2007, 07:12:36 »

To je v pohode ked hladaš, treba mat v tom aparate origoš poriadne trafo.  Mne sa nepači ked niekto napada nove veci a hovno tomu rozumie ...Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.Oplatia sa ked su za dobru cenu a maš na ne nervy.Mal som plexi za 6000sk asi 40ročny. Ked sme zapli v študiu novy hral ovela lepšie. ......  stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #53 kedy: 17. September , 2007, 09:17:55 »

To je v pohode ked hladaš, treba mat v tom aparate origoš poriadne trafo.  Mne sa nepači ked niekto napada nove veci a hovno tomu rozumie ...Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.Oplatia sa ked su za dobru cenu a maš na ne nervy.Mal som plexi za 6000sk asi 40ročny. Ked sme zapli v študiu novy hral ovela lepšie. ......  stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara
skoda ze nemas tu plexinu, kludne by som ta odbremeni.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 17. September , 2007, 09:52:22 »

stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara

Mozem Ti dat moju adresu, kam by si ich poslal? Zhanam ale iba NOS, pokial mozno nepouzite. :) Ake mas?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #55 kedy: 17. September , 2007, 17:59:33 »

no dne som bol s vadimom a ziedny homemade sa predavat nebude...nic take... Žmurk
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #56 kedy: 03. Október , 2007, 08:54:38 »

Hraj pekne pesnicky ktore sa budu pacit ludom, je jedno v akom style!, a na akomkolvek aparate budes mat dobry zvuk. Ked budes hrat zle pesnicky nepomoze ti ani armada vintage zosilovacov.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2007, 09:02:44 »

To je pravda,hraš šikovne,to stym aparatom čas vyrieši.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2007, 14:05:56 »

Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.

Huh! a ked zapojim stary aparat na novy box? budem mat vymlatene repraky? Žmurk
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #59 kedy: 05. Október , 2007, 18:23:24 »

no skusal som si ten homemade a porovnaval s mesa boogie...no..obidva aparaty su fakt uzasne...ale myslim ze tam mesina nema chybu...skoda ze je ten homemade len 2 kanal...clean a polostava...ale inac je to fakt perfektny amp
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.