Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

PRS SE Soapbar II - recenzia gitary

Started by rastis, 16. September , 2007, 15:40:09

Zeck

Pekna recenzia, ale mne sa viac paci Singlecut.  :drink:
Rastis a ako sa ti pozdavala gitarka PRS SE Singlecut, je na takej kvalitativnej urovni ako SE Soapbar II?
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

rastis

Tu som skusal len nasucho v obchode. Mala javorovy top (pekny), takze znela trochu ostrejsie, ako celomahagon. Dobry sustain... Spracovanim mi prisli vsetky na slusnej urovni. Zamerne som si ale zobral domov gitaru s mydlacmi... Ten Singlecut bol drahsi, asi pre tu klenutu vrchnu dosku.

Zeck

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

kato

Pri tejtoPRS sa akoby zvuk este otvaral.Velmi dobre poznam ten zvuk.Ja by som to nazaval takov odozvov.
Bolo mi to vysvetlene u jedneho vyborneho gitarara./nebudem menovat/.Ze ta gitara nehra s tov nazvem to odozvov
v hornych polohach sa odzrkadluje v pouzitom materiale dreve.Dobry material hra aj vo vyssich polohach.
Tam je ta rozdielna cenova relacia nastrojov.

styrioci

pekna recenzia  ;)

len som akosi nepostrehol, ze aky mala ta gitka sustain?  :)

rastis

jaj - do riti, to mi uniklo. ale uz to nebudem prepisovat...

Majo Fero

Pekna recenzia Rastik, potesil si nielen mna, ale asi aj viacero fans PRSov.

Martinlm

Pekna gitara, vyborne sa na nej hra, velmi elegantna kobylka a zaujimave snimace.

Tom70

Tu PRSku som skusal aj ja, a mal som z nej velmi pozitivny dojem. A Singlecut je tiez vyborny.

guitman

RAsto ako vždy výborná recenzia teším sa, že neustále prinášaš kvalitné názory a postrehy. :zdar:
tatko fóra

bubla15

jj, dobra recenzia. mi narobila chute vyskusat si nejaku hollowbody. su aj hollow v tejto cenovej relacii ?

styrioci

Quote from: bubla15 on 26. September , 2007, 13:08:40
jj, dobra recenzia. mi narobila chute vyskusat si nejaku hollowbody. su aj hollow v tejto cenovej relacii ?

asi iba take nieco http://www.prsguitars.com/secustomsh/index.html

yngsteen

Quote from: Pitu on 27. September , 2007, 11:45:58
Moc do toho asi nevidíš.. :)  Iris bola "kópia" Stratocastra..

Mne skôr pripomína telecaster ako stratocaster  ;) ...