homar
|
|
« Odpoveď #435 kedy: 08. Február , 2009, 20:02:12 » |
|
nova demo skladbička z ineho sudku ,museli sme ju zmenšit na ukor kvality super to je, taku zaujimavu atmosferu to ma, kto vie, ten vie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #436 kedy: 08. Február , 2009, 20:03:06 » |
|
Dezo ursiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #437 kedy: 08. Február , 2009, 20:10:36 » |
|
nova demo skladbička z ineho sudku ,museli sme ju zmenšit na ukor kvality kua,lubi sa mi to jak hovado nemohol by si mi poslat celu mp3jku? moj styl je to
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #438 kedy: 08. Február , 2009, 20:10:47 » |
|
a takieto popiky robime tiež zatial demo,prijemne počuvanie treba si dat k tomu pivec najlepšie topvar ten nas sponzoruje kua nejde mi to musim to zmenšit
|
|
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 20:25:46 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #439 kedy: 08. Február , 2009, 20:11:27 » |
|
a takieto popiky robime tiež zatial demo,prijemne počuvanie treba si dat k tomu pivec najlepšie topvar ten nas sponzoruje este by si sem mohol niekedy prihodit tu o pive co bola na Topfeste, to bol narez
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #441 kedy: 08. Február , 2009, 20:28:52 » |
|
dobre je to
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #443 kedy: 09. Február , 2009, 11:48:46 » |
|
Vstaň sa mi páči, 80-roky ako vyšité a Van Halena z toho cítiť hodne. Dobrá melódia a text do toho výborne zapasoval. Asi sa to nebude páčiť inej náture, ale pre mňa pekná vecička.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #444 kedy: 09. Február , 2009, 13:36:12 » |
|
Vstaň sa mi páči, 80-roky ako vyšité a Van Halena z toho cítiť hodne. Dobrá melódia a text do toho výborne zapasoval. Asi sa to nebude páčiť inej náture, ale pre mňa pekná vecička. diky cenim si tvoje ocenenie ako Nicholson Oscara za Prelet nad kukučim hniezdom zamerne sme urobili taku halenovku ala Jump,tu prvu ja nespievam ale basak je trošku depresivna ja musim len usmevny punk metal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #446 kedy: 09. Február , 2009, 14:29:05 » |
|
vy chrlite skladby jak ne beziacom pase. vam by ani Dieter Bohlen nestihal skoda ze ste do v januari nenahrali uz to mohlo ist na euroviziu a potom v Moskve chlastacka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #447 kedy: 09. Február , 2009, 19:34:21 » |
|
vy chrlite skladby jak ne beziacom pase. vam by ani Dieter Bohlen nestihal skoda ze ste do v januari nenahrali uz to mohlo ist na euroviziu a potom v Moskve chlastacka mame asi 60 veci nahratych a vieme ako to tu funguje a kto rozhoduje takže chlastame doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #448 kedy: 09. Február , 2009, 19:42:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #449 kedy: 18. Február , 2009, 23:10:12 » |
|
dnes som si zaobstral starakača ročnik 1983 ....tu je hned som ho skusil nahrat a hra podla mna pekne tučnučko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|