Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 17:03:12
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ezDrummer - Drumkit from Hell  (Prečítané 69803 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #135 kedy: 19. November , 2008, 16:36:16 »

Podla Toontrack webu je EZdrummer len vo formatoch VST, RTAS a AU, cize ak Sonar nepodporuje VST (v zivote som to nevidel takze neviem), tak ti to nepojde. RTAS a AU su formaty pluginov pre Protools.
Zaznamenané
ajo12
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #136 kedy: 19. November , 2008, 16:37:08 »

mam tam nejaky home directory a plug in
Zaznamenané
ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #137 kedy: 19. November , 2008, 16:37:40 »

ktory myslis program?Digital Audio Workstation alebo batery
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #138 kedy: 19. November , 2008, 16:37:56 »

Zdá sa mi, že už tu raz niekto vypisoval (inde a inokedy), že Sonar nepodporuje VST.  Ak používaš Sonar, tak ti ten EZ Drummer pod ním asi NEPÔJDE!
« Posledná zmena: 19. November , 2008, 16:38:45 od Altostratus » Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #139 kedy: 19. November , 2008, 16:41:43 »

ktory myslis program?Digital Audio Workstation alebo batery

Digital Audio Workstation NIE JE konkrétny program. Je to kategória programov, asi ako keď napíšem "textový editor", alebo "internetový prehliadač". Jestvuje ich kopa...Pro Tools, Cubase, Sonar...plná riť.

Ak by si poriadne čítal, tak by si si všimol, že som zvýraznil FL STUDIO!!!!!! Ty nielenže nevieš písať, ale aj čítaš iba polkou jedného oka!!

Čo sa týka všetkých informácií, na ktoré sa pýtaš, trochu som teda za teba pogooglil. Nasledujúci link ti snáď zrozumiteľne odpovie na všetko: www.justfuckinggoogleit.com
Zaznamenané

ajo12
nováčik
*

« Odpoveď #140 kedy: 19. November , 2008, 16:44:21 »

ok serte uz na to uz mi je to trocku trapne
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #141 kedy: 19. November , 2008, 16:44:59 »

sonar podporuje vst
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #142 kedy: 19. November , 2008, 16:45:30 »

Sonar ma vlastny konvertor VST na DX, aj VSTi na DXi, takze ide pod nim VSETKO. po zapnuti Sonaru sa defaultne zapne najprv ten konvertor, pokial si vsimne, ze nejake pluginy pribudli do systemu a vsetko si skonvertuje.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #143 kedy: 20. November , 2008, 15:16:36 »

Sonar ma vlastny konvertor VST na DX, aj VSTi na DXi, takze ide pod nim VSETKO. po zapnuti Sonaru sa defaultne zapne najprv ten konvertor, pokial si vsimne, ze nejake pluginy pribudli do systemu a vsetko si skonvertuje.

veru tak ja mam sonar a ma taky VST adaptor pomocu ktoreho si laduje VSTcka... Zdravíčko
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #144 kedy: 22. November , 2008, 06:25:00 »

Nechceš predsalen začať odtiaľ? Je to mašinka na bicie, ktorá funguje úplne jednoducho aj bez pluginov.  Na zdravie!

akurat si musis stiahnut nejake dobre sample bicich. ja som tam narval original nahravky jednotlivych bubnou a spokojnost je v pohode. akurat  by bolo dobre keby sa tam da nahrat aj wav aby sa tie bicie dalli klikat  pri pocuvani podkladu do ktoreho ich chceme.....neviem na to nejak prist ?§!.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 22. November , 2008, 13:43:54 »

akurat si musis stiahnut nejake dobre sample bicich. ja som tam narval original nahravky jednotlivych bubnou a spokojnost je v pohode. akurat  by bolo dobre keby sa tam da nahrat aj wav aby sa tie bicie dalli klikat  pri pocuvani podkladu do ktoreho ich chceme.....neviem na to nejak prist ?§!.

Sme úplne OT, ale keď som sa naposledy hral s FL Studiom, tak v inštalácií bola aj sada bicích samplov vo wav formáte. FL Studio sa dalo spojazdniť bez akéhokoľvek externého zásahu v podobe konvertorov, pluginov, alebo samplov. Akurát tie wavká boli nejako chránené. FL mi v pohode prehrávalo aj iné sample, ale napr. Battery pod Cubasom už nedokázalo ťahať tie wavká, ktoré boli súčasťou inštalácie FL.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #146 kedy: 04. December , 2008, 10:03:58 »

Dostal som sa k tomu az teraz a musim uznat ze Ezdrummer je perfektny bubenik, ovladanie je max zjednodusene, co je trosku na skodu, privital  by som viac nastaveni, najma humanizera (ale na druhej strane viac gombikov-vacsia moznost  skurvit vysledok :) ). Superior musi byt oproti tomu hotove peklo.
« Posledná zmena: 04. December , 2008, 10:06:09 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #147 kedy: 21. December , 2008, 18:24:22 »

Dostal som sa k tomu az teraz a musim uznat ze Ezdrummer je perfektny bubenik, ovladanie je max zjednodusene, co je trosku na skodu, privital  by som viac nastaveni, najma humanizera (ale na druhej strane viac gombikov-vacsia moznost  skurvit vysledok :) ). Superior musi byt oproti tomu hotove peklo.

Superior je zverina, ver tomu :).
Pusti si napriklad Meshuggah Catch 33, to bolo cele programovane este cez stary Superior.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #148 kedy: 02. Február , 2009, 02:28:52 »

mam otazku - ez drumer mam spusteny cez reaper, kde cez piano roll naklikavam rytmi a neviem sa dopracovat k nejakemu manualu na tie efekty v rolovacom menu a v podstate, okrem pitch, volume a velocity nech dam na hocijaky part v bicich hocijaky efekt - nepocut ziadny rozdiel..(?)  je to vobec sucastou ez drumu alebo reaperu?

* dkfh.jpg (41.72 KB, 597x373 - prehliadnuté 248 krát.)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 02. Február , 2009, 03:02:13 »

ez drummer moze vyrutovat kazdy "mikrofon" na samostatnu stopu a na tu mozes dat efekt hocijaky ak je to to na co sa pytas
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.