Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 11:33:06
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ezDrummer - Drumkit from Hell  (Prečítané 69713 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 19. November , 2009, 18:00:20 »

ani to nemusis davat do audio mozes spravit AUX tracky a tam dat pluginy

tak tymto si zmiatol aj mna :)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #196 kedy: 19. November , 2009, 18:03:38 »

tak tymto si zmiatol aj mna :)

miesto audio trackov vytvori AUX  tracky a bude mu to midi hrat v reale kazdy bubon zvlast a moze si to upravovat po jednotlivych trackoch ako by mal audio
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #197 kedy: 19. November , 2009, 18:06:26 »

No hanbím sa..  ak do tej stopy track 1 az track 8 nic nekopirujem tak ako potom prinutim ten EZ, ktory mi bezi ako FX hrat a vyroutovat to co mam predpisane pre neho.. to je cele

* ScreenHunter_04_Nov._19_18.05.gif (15.96 KB, 592x356 - prehliadnuté 410 krát.)
« Posledná zmena: 19. November , 2009, 18:07:33 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #198 kedy: 19. November , 2009, 18:14:26 »

cele napisu. EZ si musis do Sonaru otvorit nie ako FX, ale ako VSTi, respektive v Sonare tusim konvertovane DXi, to je jedno. na midi tracku, kde mas naklikance si ako out potom nastavis EZ. na audio trackoch budes vidiet na inputoch out y EZ. teraz ich nevidis, lebo EZ vlastne nemas v projekte navoleny ako "syntak" pre midi data.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #199 kedy: 20. November , 2009, 23:19:52 »

ot, ale preco pouzivas dkfh? vsak to su najhorsie sample ake som kedy v zivote pocul

edit: zabudol som, asi preto ze to ma hotove bicie patterny

know way bicie na nahravkach su DKFH
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #200 kedy: 21. November , 2009, 01:04:25 »

ot, ale preco pouzivas dkfh? vsak to su najhorsie sample ake som kedy v zivote pocul

edit: zabudol som, asi preto ze to ma hotove bicie patterny

aky odporucas?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #201 kedy: 21. November , 2009, 01:33:12 »

know way bicie na nahravkach su DKFH

ja si to stale nejak pletiem s tym jak zneju v ezdrumery
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #202 kedy: 21. November , 2009, 10:41:15 »

ja si to stale nejak pletiem s tym jak zneju v ezdrumery

co to ma s ezdrumerom ? vsak to je len sampler, co Ti to prehrava a ty s tym potom pracujes na stopach, ako s realnymi bicimi. teda aspon ja co teraz s nimi cosi robim, tak to tak riesim... a su to normalne slusne sample, v podstate to je kvalitativne fakt na urovni odsnimanej sady...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #203 kedy: 21. November , 2009, 10:55:27 »

Tiez si myslim ze DKFH su dobre sample (ale pozor , existuje niekolko verzii, ten produkt sa vyvijal, prva verzia snad bola len na jedno CD + cd s loopami, je to z roku 2002, neskor bola verzia Superior, teraz to existuje ako EZX pre EZ drummer a je to obsiahnute aj v Metal Foundry (rozsirenie pre Superior 2.0). ). Uz ta verzia Superior (1) bola vyborna, cely album Meshuggah Catch 33 je programovany s vyuzitim tychto samplov a aj album Devina Townsenda Ziltoid.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #204 kedy: 21. November , 2009, 11:39:25 »

co to ma s ezdrumerom ? vsak to je len sampler, co Ti to prehrava a ty s tym potom pracujes na stopach, ako s realnymi bicimi. teda aspon ja co teraz s nimi cosi robim, tak to tak riesim... a su to normalne slusne sample, v podstate to je kvalitativne fakt na urovni odsnimanej sady...

ako pisal semis, malo to viac verzii a ten klasicky stary dkfh co som mal v ezdrumery bol sam o sebe nepouzitelny a nepocuvatelny.. asi som ukrivdil pojmu "dkfh" aj som upustil od toontrackovskych produktov lebo vzdy sa mi zdalo chore instalovat 20 gigovy superior alebo 5 gigovy ezdrum
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #205 kedy: 21. November , 2009, 11:52:31 »

... lebo vzdy sa mi zdalo chore instalovat 20 gigovy superior alebo 5 gigovy ezdrum

U mna na disku maju foldre Superior a Superior 2.0 dokopy 130 GB :).
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #206 kedy: 21. November , 2009, 12:20:52 »

...bol sam o sebe nepouzitelny a ...

ja to berem tak ze to treba vyekvalizovat, vykomprimovat a porobit tomu priestory - ako ked sejmes ozajstnu sadu. potom je to ako ma byt. neviem, ci nejaka 130 GB banka ma osetrene to, ze ju uz netreba klasickym sposobom efektovat... mozno ma, aj ked tu dynamiku si neviem predstavit, ako sa da mat osetrene uz na suchych bicich dopredu... a mozno sa bavime o uplne inom ponimani "dobreho" :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #207 kedy: 21. November , 2009, 14:17:46 »

ja to berem tak ze to treba vyekvalizovat, vykomprimovat a porobit tomu priestory - ako ked sejmes ozajstnu sadu. potom je to ako ma byt. neviem, ci nejaka 130 GB banka ma osetrene to, ze ju uz netreba klasickym sposobom efektovat... mozno ma, aj ked tu dynamiku si neviem predstavit, ako sa da mat osetrene uz na suchych bicich dopredu... a mozno sa bavime o uplne inom ponimani "dobreho" :)

Na toto su tam tiez uz porobene presety (aj od roznych znamych ludi), da sa z toho velmi dobre vychadzat a pripadne si upravit uz aj tak celkom dobre spravene presety.

Tu sa daju vypocut ukazky (aj s tymi presetmi) : http://www.toontrack.com/products.asp?item=30 alebo tie "metalove" (kedze debata bola aj o DKFH) http://www.toontrack.com/products.asp?item=51 .
Zaznamenané
Syd
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 105

Astronomy Domine

« Odpoveď #208 kedy: 09. Máj , 2010, 13:31:48 »

poradi mi niekto ako nahrat ezDrummer v Reapery?? na tracku mi to bezi ako VTSi ale ked ho dam "record" tak nic sa nenahra!!
chcel by som nahrat ezDrummer z Libraries rytmiku do traku, ma s tym niekto skusenost? Dakujem
« Posledná zmena: 09. Máj , 2010, 13:33:51 od Syd » Zaznamenané

Lime and limpid green, a second scene
A fight between the blue you once knew.
Floating down, the sound resounds
Around the icy waters underground.
Jupiter and Saturn, Oberon, Miranda and Titania.
Neptune, Titan, Stars can frighten.
Blinding signs flap
Flicker, flicker, flicker blam. Pow, po
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #209 kedy: 09. Máj , 2010, 17:43:32 »

poradi mi niekto ako nahrat ezDrummer v Reapery?? na tracku mi to bezi ako VTSi ale ked ho dam "record" tak nic sa nenahra!!
chcel by som nahrat ezDrummer z Libraries rytmiku do traku, ma s tym niekto skusenost? Dakujem

musis si spravit midi track a tam naklikat bicie
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.