jkotto
|
|
« kedy: 22. Október , 2007, 15:49:29 » |
|
nazdar.Piesen pochadza z prelomu rokov 2003-2004. Nahravali sme ju u Frakosa. Robili sme ju dost dlho,nakolko sme sa obaja este len oboznamovali s nahravanim muziky cez komp. Nahravalo sa to cez zoom 505II,hral som to na squier-i,basa je ziva,Cort. Koncepcne si myslim,ze skladba ma nieco do seba,akurat zvukovo trochu zaostava. Napriek tomu verim,ze sa vam bude pacit,ak prihliadnete na fakt,ze sme len zacinali. http://kovacik.webz.cz/kolobeh_zivota.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Október , 2007, 16:06:46 » |
|
toto som pocul uz pred par rokmi, potom som na to zabudol. potom som si to pustil po par rokoch ako neznamy fajl a cumel jak puk, ze co to moze byt, vsak to dobre poznam (povodne som to pocuval asi 10 raz po sebe dokolecka, takze mi to zostalo pomerne presne vryte do pamate). par sekund som sa zamyslal, ci to nahodou nie som ja, ale to som rychlo spoznal, ze nie az niekde koncom pesnicky mi docvaklo, ze to mam od frakosa teraz zase podobne deja vu, ale iba na kratucko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Október , 2007, 16:14:49 » |
|
Mne to znie dobre, ako vsetko, co ma nieco spolocne s Frakosom. Zvuk uplne pocuvatelny a pekny, aj napady a vlastne... vsetko, super Znie to ale pochnurnejsie ako frakosove veci, ved len nahraval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Október , 2007, 17:51:06 » |
|
pripomina mi to Satrianiho..zo zaciatku sa mi to nepacilo,ale dalej je to uz fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Október , 2007, 20:32:39 » |
|
celkom zaujímavé, príjemné, svojské. Fajn...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Október , 2007, 07:56:03 » |
|
nazdar.Piesen pochadza z prelomu rokov 2003-2004. Nahravali sme ju u Frakosa. Robili sme ju dost dlho,nakolko sme sa obaja este len oboznamovali s nahravanim muziky cez komp. Nahravalo sa to cez zoom 505II,hral som to na squier-i,basa je ziva,Cort. Koncepcne si myslim,ze skladba ma nieco do seba,akurat zvukovo trochu zaostava. Napriek tomu verim,ze sa vam bude pacit,ak prihliadnete na fakt,ze sme len zacinali. http://kovacik.webz.cz/kolobeh_zivota.mp3az take zaciatky to zas neboli . . . uz som mal nejakych 15 songov v PC . . . ale toto bol tazky oriesok . . . "vsetko vytukat" . . . . bicie, vsetky sprostosti okolo . . . polrocna robota . . . nenavidel som ten song . . .. nenavidel som Teba Starec . . .nenavidela Ta moja rodina . . . mama do dnes . . . ale je celkom fajn . . . na to ze si to vsetko skoro za behu vymyslal a poloimprovizoval . . . . inak na tie Tvoje improvizacia budem cumet uz asi do konca zivota . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Október , 2007, 10:54:04 » |
|
pre mna to je desne deprimujuce..nechapem to akoby si rozmyšlal že nič na prvu...Tak sa snažili hrat jazzrock pred 30 rokmi muzikanti ktori tecnicky moc nevedeli...ale možno to dobije srdcia dnešnych nadšencov velkej muziky...Viac k veci ...ja by som asi skolaboval pri nahravani takejto veci..zvuk nekomentujem,lebo je to osobna vec každeho umelca..najviac sa mi pači ten usek velkotrioloveho rytmu ale potom sa vratiš ..Ale hlavne že sa to pači tym ktori tu tomu rozumeju..
|
|
« Posledná zmena: 25. Október , 2007, 11:10:20 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Október , 2007, 12:56:03 » |
|
pre mna to je desne deprimujuce..nechapem to akoby si rozmyšlal že nič na prvu...Tak sa snažili hrat jazzrock pred 30 rokmi muzikanti ktori tecnicky moc nevedeli...ale možno to dobije srdcia dnešnych nadšencov velkej muziky...Viac k veci ...ja by som asi skolaboval pri nahravani takejto veci..zvuk nekomentujem,lebo je to osobna vec každeho umelca..najviac sa mi pači ten usek velkotrioloveho rytmu ale potom sa vratiš ..Ale hlavne že sa to pači tym ktori tu tomu rozumeju.. jkotto je na montazach tak skoro neodpise. . . ja mozem za zvuk, ten je zly a vlastne nema zmysel sa o nom ani bavit . . . gitara nema zvuk gitary, nastroje co do umiestnenia nemaju ziadnu "zvukarsku logiku" . . . akurat solove a doprovodne su mozno odlisene inym reverbom . . . . ...ak sa dobre pamatam ziadne truestereo, ziadny EQ pomer solo/podklad, nebol pouzity ani na jednej stope kompresor . . . proste nahadzane stopy vedla seba, upravena hlasitost mozno panorama to je vsetko . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. Október , 2007, 09:52:38 » |
|
ja ale nikdy nerozoberam zvuk a kvalitu nahravky...Zvuk je len zvuk, aky sa ti pači taky maš...Myslim že sa snaži mysliet hudobne zbitočne zložito...ale to je len moj pocit a možno on a aj ty dostane za to cenu Grammy....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Október , 2007, 19:49:42 » |
|
mne sa to celkom paci
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
jkotto
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 29. Október , 2007, 13:53:43 » |
|
ahoj ludia.Vase postrrehy ma velmi tesia a inspirovali. S tou zlozitostou suhlasim Joe,ale oproti Frakosovym veciam je to judnoduchucke. Tiez mam radsej frazu:v judnoduchosti je krasa. Zial ja ako zivnostnik a clovek ktory je strasne malo doma,nepredpokladam,ze tu tak skoro budem prezentovat dalsiu vec. Vopred sa ospravedlnujem. A este raz.Vdaka za pozitivne,ale ked budu,tak aj tie menej pozitivne prispevky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 29. Október , 2007, 14:11:26 » |
|
frakos asi rozmyšla ašte zložitejšie....ale ono aj ja som tak vymyšlal pred25rokmi...dnes mi to skor vadi..to musi mat iskru....zvuk a zahratie ma napr. vobec nezaujima..a dalej treba hlavne skladat pesničky...to je moj nazor... človek je tak spokojny ked hra pre vela ludi a sa im to pači,neunavuješ zložitym myslenim...Ono to nieje tažke vymysliet, tažke je to počuvat..GOOD LUCK
|
|
« Posledná zmena: 29. Október , 2007, 14:12:51 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 29. Október , 2007, 17:38:26 » |
|
a dalej treba hlavne skladat pesničky...to je moj nazor... človek je tak spokojny ked hra pre vela ludi a sa im to pači,neunavuješ zložitym myslenim Je dost ludi, co sa radi takto unavuju a ktorych pesnicky nebavia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 29. Október , 2007, 19:32:08 » |
|
ja nepoznam takych ludi, ktori nemaju radšej dobre pesničky ako vyhravanie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|