Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

sluchadla na bezny posluch

Started by brianlover, 27. Október , 2007, 14:29:25

Semish

Quote from: joey on 02. August , 2008, 18:51:33
zdarec, skusal uz niekto sluchtka zn BOSE?v porovnani s AKG?

Dlho som sa rozhodoval pre sluchatka na "bezny" posluch a nakoniec som kupil Bose Quiet Comfort 2, odporucat minimalne vyskusat, su fantasticke. Maju aktivne potlacanie sumu (Noise cancelling headphones), das na usi a nepocujes nic okrem muziky co mas pustenu. Do lietadla, alebo na ine cestovanie uplne idealne. Minule sme tak s kapelou cestovali na festivaly, chalani mali v aute vybombovany nejaky Slipknot a ja na Bose na usoch a nejaky Porcupine tree ci co a vobec mi ich rachot nevadil :).

http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index

siiiiiilas

uz som sa chcel na nejake slkuchatka spytat ale cena 300 babiek je troska moc aj za kvalitu :whistle:
ja kupujem sluchatka za 150sk ;D.... pocuvam cez ne kazdy den aj 5,6 hodin a dojebu sa tak po polroku v kolienku kde sa rozdvojuju kable.... 8)
heavy metal is the law!!!

Martinlm

Quote from: Viktor on 03. August , 2008, 10:02:04
jaj sorry ja som uz myslel na 22 palcov, nie cm,  som sa poplietol.
ale aby sme nevysli s temy sluchatka, to je mi celkom zahada ako v tak malom rozmere fyzikalne dosiahnut basove frekvencie ? (...)
Ide zrejme o to, ze su prcucnute rovno na uchu. Cize ten bas sa nesiri priestorom vonkajsim, ale len medzi membranou a bubienkom, cez ucho.

styrioci

chalani poradte sluchadla:

- na bezny posluch muziky k mp3 playeru, notebooku
- pohodlne pri noseni aj vonku nie len doma - cize stuple
- dobry zvuk
- nie prilis drahe

mal som k mp3 playeru sony so zvukovodom do ucha - take tie nasadky, pacili sa mi, ale po vyse dvoch rokoch dennodenneho pouzivania sa mi potento kablik..

asdfg

tak si zozen funkcny kablik, preletuj spunty a ficis dalej

marrtin

Ja som maximálne spokojný s Koss porta Pro
Les Paul + Marshall, čo iné?

styrioci

asdfg: aj nad tym som uvazoval, len neviem prist na to ako tie spunty rozobrat..  :(

MaTeS

Quote from: marrtin on 24. September , 2008, 13:28:16
Ja som maximálne spokojný s Koss porta Pro
robil som porovnanie KOSS porta pro a SENNHEISER PX100 a tie PX100 sa mi pacili o cosi viac..
FALLGRAPP

marrtin

neskúšal som ale už sa nebudem zbavovať Kossiek  8)
Les Paul + Marshall, čo iné?

styrioci

Quote from: asdfg on 24. September , 2008, 13:02:13
tak si zozen funkcny kablik, preletuj spunty a ficis dalej
tak problem vyrieseny.
predtym:

potom:

mario bross

si mohol aspon ciernu zmrstovacku kupit  :)

styrioci

Quote from: mario bross on 27. September , 2008, 10:37:05
si mohol aspon ciernu zmrstovacku kupit  :)
nemali, sice som mohol bielu, ale...vsak je to jedno  :)

atheysm

Zdravim.chcel by som si kupit stuple do usi:)nechcem nejak ultra drahe tak do 35 eur maximalne... len ako som cital temu tak je to tu same koss vs sennheiser, tak sa neviem stale rozhodnut...poradte stuplikari..diky :drink:

traktor

Quote from: atheysm on 10. Október , 2009, 22:04:41
Zdravim.chcel by som si kupit stuple do usi:)nechcem nejak ultra drahe tak do 35 eur maximalne... len ako som cital temu tak je to tu same koss vs sennheiser, tak sa neviem stale rozhodnut...poradte stuplikari..diky :drink:
klasicky tvar

akg k314p - mam ich a hraju celkom fajn,samozrejme na normalne(moje sennheiser px100) sluchatka sa nechytaju.  Maju fakt skvely obal,trva to asi 15sekund ich tam dat. Mam ich rok a zatial bez problemov.

alebo ak chces tie co sa strcia uplne do ucha, tak kamarad si chvali

sennheiser cx300

styrioci

ja mam akg k313, tiez mozem odporucit