Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 19:51:16
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Rig 3  (Prečítané 41467 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 13. November , 2007, 00:11:20 »

Brano - v zivote by som nemyslel, ze zrovna s Tebou budem debatit v teme o simulaciach, ale ked uz si tu, ako sa Ti pozdava zvuk akoze tej "Plexiny" co som nechal vyssie ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #31 kedy: 13. November , 2007, 00:15:15 »

Brano - v zivote by som nemyslel, ze zrovna s Tebou budem debatit v teme o simulaciach, ale ked uz si tu, ako sa Ti pozdava zvuk akoze tej "Plexiny" co som nechal vyssie ?

No trosku sa to akoze aj podoba. Je to take zasumene a vysky su nejake sypke. Ale kvazi ten charakter tam akoze je. Hoci ja vlastne neviem ako ma hrat Plexina. Kazda hra totiz inak.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vxlxdx
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #32 kedy: 13. November , 2007, 13:22:36 »

V novom update Guitar Rig v3.0.1 je zrejme chyba s bypassom opravena:
Reworked parameter automation with active sensing for Rig Kontrol.
Improved bypass function.
Several Live View improvements.
Component highlighting.
Rig Kontrol 3 support for various external pedal modes.
Rig Kontrol 1 pedal calibration.
German, French and Spanish manuals included.
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 13:26:25 od vxlxdx » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #33 kedy: 13. November , 2007, 14:31:09 »

rastis teba sa ktora simulacia pozdava? okrem tej plexiny

EDIT: inac ta JCM ti zneje dobre, mne sa takyto zvuk nepodarilo nakrutit a tocil som s tym dost dlho ?§!. a preto mne nevyhovuje - nebudem zvuk dolovat hodinu :)
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 14:34:30 od mario bross » Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #34 kedy: 13. November , 2007, 15:01:19 »

tak som si to dnes na skusku stiahol a celkom sa mi to pozdava - hlavne simulacie Orange a Hiwatt, s tou som sa hral najviac

pokusne som nahral taku kratku ukazku, je to Gilmourov preset a moje LP (je to ukazka zvuku, a nie mojej hry tak budte zhovievavi :) )

* comfnumb.mp3 (439.72 KB - stiahnuté 227 krát.)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 13. November , 2007, 15:05:08 »

rastis teba sa ktora simulacia pozdava? okrem tej plexiny

co ja viem ? mam tam nakrutene setupy z takmer kazdeho zosilovacu. ked si to zapnem, pohram si na kazdom, s kazdym si trosku pokrutim, hrajkam sa s tym zo 20-30 minut a potom to vypnem. pri Amplitube ani Wawesoch 20-30 minut nevydrzim...

okrem tej Plexiny sa mi svojim sposobom lubi Recto - aj ked sa mi zda ako take dost nepodarene, na sola to vyborne taha a slusne sa ozyva pod rukou, viac, ako ostatne veci. a bavia ma aj tie vintage crunchove veci - AC30, Twin Reverb.

EDIT: inac ta JCM ti zneje dobre, mne sa takyto zvuk nepodarilo nakrutit a tocil som s tym dost dlho ?§!. a preto mne nevyhovuje - nebudem zvuk dolovat hodinu :)

netreba nic z nicoho dolovat hodinu - slusny preset si musis dokazat nakrutit za 2 minuty predsa.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 13. November , 2007, 15:06:24 »

tak som si to dnes na skusku stiahol a celkom sa mi to pozdava - hlavne simulacie Orange a Hiwatt, s tou som sa hral najviac

pokusne som nahral taku kratku ukazku, je to Gilmourov preset a moje LP (je to ukazka zvuku, a nie mojej hry tak budte zhovievavi :) )

cim je nakrmeny ten Hiwatt ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 13. November , 2007, 15:07:26 »

co ja viem ? mam tam nakrutene setupy z takmer kazdeho zosilovacu. ked si to zapnem, pohram si na kazdom, s kazdym si trosku pokrutim, hrajkam sa s tym zo 20-30 minut a potom to vypnem. pri Amplitube ani Wawesoch 20-30 minut nevydrzim...

okrem tej Plexiny sa mi svojim sposobom lubi Recto - aj ked sa mi zda ako take dost nepodarene, na sola to vyborne taha a slusne sa ozyva pod rukou, viac, ako ostatne veci. a bavia ma aj tie vintage crunchove veci - AC30, Twin Reverb.

netreba nic z nicoho dolovat hodinu - slusny preset si musis dokazat nakrutit za 2 minuty predsa.

ta hodina bola obrazna :) proste, ale na tej JCM som to nedokazal nakrutit
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #38 kedy: 13. November , 2007, 15:08:39 »

cim je nakrmeny ten Hiwatt ?

Cat distortion
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 13. November , 2007, 15:11:07 »

ta hodina bola obrazna :) proste, ale na tej JCM som to nedokazal nakrutit

aaaach - vecer Ti pastnem obrazok ked chces...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 13. November , 2007, 15:13:21 »

Cat distortion

ten dost unifikuje (vnucuje svoj zvuk). mne tam najviac vyhovuje Tube Sreamer na skreslenejsie zvuky a Treble Distortion ku nekresliacim aparatom.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 13. November , 2007, 15:30:17 »

rastis: bol by som ti povdacny :)

toto je ukazka toho Hiwattu.

* Skuska.mp3 (541.53 KB - stiahnuté 203 krát.)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 13. November , 2007, 15:36:43 »

toto je ukazka toho Hiwattu.

akeho Hiwattu ? niecim nakrmeneho ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #43 kedy: 13. November , 2007, 15:39:20 »

akeho Hiwattu ? niecim nakrmeneho ?

hej, tak ako som pisal v predoslom prispevku. krmil som to treble boosterom. ten sa mi nato najviac osvedcil
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 13. November , 2007, 15:46:07 »

hej, tak ako som pisal v predoslom prispevku. krmil som to treble boosterom. ten sa mi nato najviac osvedcil

mas prevaleny input - takto Hiwatt nema skreslovat ani s Treble Boosterom. bez vsetkeho ma pri maximalnych dynamikach trolinku nakreslovat, s Treble Boosterom ma ist do crunchu pri beznej dynamike hrania, pri jemnej dynamike mas dokazat hrat cisty zvuk. mrkni si moju ukazku AC30 este z temy GR2 ( http://forum.gitaristi.sk/index.php?action=dlattach;topic=42284.0;attach=2877 ) - tam je tiez zaradeny Treble Booster, ale zdaleka to nekresli jak Tebe a to ma AC30 vacsiu volu skreslovat, ako Hiwatt. treba stale mysliet na to, ako asi ma hrat original - vtedy z tych simulacii dostanes najviac.

naucte sa hosi pracovat s input a output levelmi Si píš!!!
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.