vesper
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« kedy: 10. November , 2007, 20:03:35 » |
|
Mladá japonská klaviristka s potenciálom dotiahnuť to ozaj ďaleko. Už v 12tich rokoch hrala s orchestrom a v 17tich mala tú česť zahrať si s Chickom Coreom. Vyštudovala Berkley (čo je zárukou kvality) tam sa spoznala s výborným slovenským bubeníkom Martinom Valihorom s ktorým dodnes pôsobia ako trio ešte aj s americkým basgitaristom Tony Greyom. Akurát tento týždeň v stredu mala u nás v BB koncert ešte aj s hosťujúcim Johnom Shanonom na gitare a bol to neuveriteľný zážitok pri ktorom sme my smrteľníci mohli akurát otvárať hubu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. November , 2007, 20:42:38 » |
|
Je uplne uzasna. To sa musi nechat. Strasne sa mi paci ta jej explozivnost.
Ale by si sa cudoval, ze Boston Berkley je zaruka kvality. Ano su tam urcite spickovi pedagogovia, ale sila tej skoly je v niecom inom. Pred dvoma rokmi som mal moznost bavit sa o tom s Johnom Shannonom z Wakin Vision. Vravel, ze tam chodi vela vela muzikantov, ktori nie su az tak dobri. Ale maju peniaze, aby si tu skolu platili. No a je tam samozrejme ta mensia cast studentov, ktorym je umoznene studovat len vdaka stipendiu. Velka vyhoda tej skoly je vsak v tom a to budem Johna citovat: "To meet people". Preto tam chodia muzikanti z celeho sveta.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. November , 2007, 14:08:56 » |
|
nepoznám, ale dúfam, že to nie je niečo ako Vanesa Mae
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vesper
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. November , 2007, 17:19:47 » |
|
nepoznám, ale dúfam, že to nie je niečo ako Vanesa Mae
Jasné kvôli tomu že má šikmé oči nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. November , 2007, 22:50:01 » |
|
Jasné kvôli tomu že má šikmé oči nie? co ak ma sikme aj nieco ine?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. November , 2007, 22:57:35 » |
|
co ak ma sikme aj nieco ine? co mas namysli ? aspon naznac- hovoris o horizontalnych alebo vertikalnych partiach ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. November , 2007, 23:05:56 » |
|
co mas namysli ? aspon naznac- hovoris o horizontalnych alebo vertikalnych partiach ?
na mysli som mal vertikalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. November , 2007, 23:26:50 » |
|
vertikalne vertikalne... v tomto som vzdy mimo... vertikalne znamena ze ako nie ako usta ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. November , 2007, 12:22:08 » |
|
horizontalne je takto -- vertikalne je takto |
ja som si to zapamatal podla toho, ze ked sa hovori, ze vidis horizont - no a ten je 'vodorovny'
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. November , 2007, 15:18:32 » |
|
Hiromi bola pre mna najvacsi hudobny zazitok z Jazzovych dni spred dvoch rokov! Kto ju este nepocul, tak by to mal rychlo napravit!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2007, 16:50:16 » |
|
ja, ze je hola za tym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Marec , 2010, 13:51:06 » |
|
odkaze pre Auroru - tie fotky v plavkach mozes kludne hodit aj sem, my si pozrieme a rasto potom vymaze
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Marec , 2010, 16:03:15 » |
|
odkaze pre Auroru - tie fotky v plavkach mozes kludne hodit aj sem, my si pozrieme a rasto potom vymaze No uz ju vidim, ako ich sem da.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Marec , 2010, 16:07:03 » |
|
tam chodete lespolove baby pozerat a neplaste tu kazde dievca, co sem raz za desat rokov omylom zavita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Marec , 2010, 17:39:55 » |
|
odkaze pre Auroru - tie fotky v plavkach mozes kludne hodit aj sem, my si pozrieme a rasto potom vymaze ... prípadne keby nenašla v plavkách,možu byt aj bez a potom ich rasto možno nevymaže...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Marec , 2010, 01:10:28 » |
|
Hiromi je kráľovná videl som trikrát počúvam stále...time control je dokonalá doska kde nie je zlá ani minúta...aj dosky predtým boli vynikajúce ľúbim hlavne Brain. Najviac ma zabila keď som ju videl naživo s Davidom Fiuczynskim, ktorý je nekonečný gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|