yesfan
|
|
« Odpoveď #735 kedy: 15. Máj , 2014, 08:39:25 » |
|
super video, For the Love Of God - krásna skladba, super zahratá. Obdivujem Vaia, skvelý hudobník a skladateľ, perfektný človek, obrovská inšpirácia. na koncerte som síce nebol, lebo som ho videl rok dva dozadu a je to viacmenej rovnaký program. Určite by som išiel ak vydá nejakú novú zaujímavú dosku, čo sa určite stane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #736 kedy: 23. Júl , 2016, 05:50:36 » |
|
Modern Primitive novy album veruže nie márny . . . velmo sa mi to ani nechcelo pocuvat ale fasa fasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #738 kedy: 24. Júl , 2016, 00:24:33 » |
|
o com tam vlastne rozpraval ? ja som cely cas kukal na tie prazce, to vyzera jak keby zabudol gitaru v techto hicoch na zadnej sedacke v aute. no a potom zacal hrat, kukam, ze ma prazce uz zase rovne a fakt ze tam zacal zadierat hojne falesne, tak som to cely zmateny vypol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #739 kedy: 24. Júl , 2016, 00:37:14 » |
|
o com tam vlastne rozpraval ? ja som cely cas kukal na tie prazce, to vyzera jak keby zabudol gitaru v techto hicoch na zadnej sedacke v aute. no a potom zacal hrat, kukam, ze ma prazce uz zase rovne a fakt ze tam zacal zadierat hojne falesne, tak som to cely zmateny vypol Rozprava o tom, ze Gibson za 6 litrov hra do zvukovky podobne jak jeho ibazecma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #740 kedy: 24. Júl , 2016, 05:44:39 » |
|
vyborne videjko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #741 kedy: 24. Júl , 2016, 11:04:52 » |
|
.... Aj ked pri takom mene to nema zmysel riesit. praveze to ma zmysel riesit pri takychto menach, lebo ked uz prave tieto mena hraju falosne (aj ked je to len nezavazne videjko), tak potom co uz je ten pilier etalonu moderneho elektrickeho gitaristu ? Modern Primitive novy album veruže nie márny . . . velmo sa mi to ani nechcelo pocuvat ale fasa fasa
idem to opacit, som zvedavy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #742 kedy: 24. Júl , 2016, 11:09:35 » |
|
Vai bol inak vzdy falosny, "pod tonom". Mam pocit, ze aj na doskach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #743 kedy: 24. Júl , 2016, 11:31:28 » |
|
ja som to vzdy bral tak, ze on ladi a dotahuje velmi rafinovane uplne najlepsi bol v tom este ako mladucky u Franka Zappu, tam to tak okato tahalo usi, ze bolo uplne jasne, ze to je naschval 4:48
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #744 kedy: 24. Júl , 2016, 11:50:38 » |
|
predtim si musite dat jeho bending lekci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #745 kedy: 24. Júl , 2016, 12:28:05 » |
|
ano on to cele ponima ako spev cez gitaru a to je dobre. pri samotnom speve odpadavaju vsetky tie gitarove srandy ze gitara ma rozostupy po exaktnych poltonoch a podobne... cize on hlada volnost, podobne ako v indickej muzike, kde su ladene veci cez stvrtony a bohvie ako inak v inych typoch muziky.. menej to cloveka limituje asi aj a v jeho pripade je to sucast prejavu zrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #746 kedy: 24. Júl , 2016, 12:44:32 » |
|
ja teda FTLOG moc rad nemam (predevsim kvuli tomu agro doprovodu), ale narocne je to jak prase, coz se naplno ukaze az to nekdo misto chytrackych pindu zkusi opravdu slusne zahrat. A vzdycky se musim od srdce zasmat, jak ruzni znalci vykladaji, ze moderni kytaristi nemaji zadny feeling...
|
|
« Posledná zmena: 24. Júl , 2016, 12:45:13 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #747 kedy: 24. Júl , 2016, 20:06:29 » |
|
Modern Primitive novy album veruže nie márny . . . velmo sa mi to ani nechcelo pocuvat ale fasa fasa
Modern primitive nie je "novy" album, je to sice nahrate teraz ako bonus k 25. vyrociu Passion and warfare, ale je to muzika ktora vznikla medzi Flex-able a PAW (hlavne s kapelou The Classified).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #748 kedy: 24. Júl , 2016, 20:17:58 » |
|
Modern primitive nie je "novy" album, je to sice nahrate teraz ako bonus k 25. vyrociu Passion and warfare, ale je to muzika ktora vznikla medzi Flex-able a PAW (hlavne s kapelou The Classified).
to vselico vysvetluje. pretoze ja som po vypocuti zostal milo prekvapeny, ze predsa len v nom je este kopec invencie, ze je to sice taky navrat k zaciatkom, ale velmi sviezi navrat. tu ho mas uz prva negitarovka Bop! je velky kus !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #749 kedy: 24. Júl , 2016, 20:43:05 » |
|
ja jsem sice pomerne velky vaiofan, ale po poslechu Modern Primitive jsem rad ze jeho invence dospela do poslouchatelnejsi podoby jinak v tech linkovanych videiich je super prihoda, jak zrovna jemu Ozzy vysvetloval, ze ma hrat nejake zajimave kytarove party a ne jenom akordy za sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|