Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

Jimi Cimbala

Ja som sa teraz namotal na snowboard....myslel som si, ze ked viem lyzovat, tak snowboard zvladnem jedna radost.....zbadal som sa velmi rychlo..... :-9 tak som bol aj na takom dvojhodinovom rychlokurze a prva veta instruktora bola:  "Snowboard je fetacky vynalez, preto na tom nemoze byt nic zlozite"  ;D

Dugo

casto som sa s kamosmi snowboardakmi hadal co je tazsie.. ja si furt myslim ze vediet dobre lyzovat je vacsie umenie...  8)

Jimi Cimbala

Quote from: Dugo on 11. December , 2007, 13:40:41
casto som sa s kamosmi snowboardakmi hadal co je tazsie.. ja si furt myslim ze vediet dobre lyzovat je vacsie umenie...  8)

Tazko povedat.....obe su specificke.....ale ja osobne som snowboard "zvladol" ovela skor, ako lyze....hovorim o takom beznom snowboardingu /lyzovani....

Aurora

Ja na gitare nehrám, za to rada si po večeroch improvizujem na klavíri. Inak rada zájdem na dobrý film, občas divadlo, výstavy, nejaký koncert atd. Mnoho času trávim aj s našim psom. Len nejako to občas nestíham všetko. :)

styrioci

mna minulu zimu frajerka postavila prvykrat na lyze a po prvom dni som mal dost (uz sa viem spustit dole kopcom a niekedy sa aj uhnut prekazke :laugh: )..som zvedavy co za procedury na mna vymysli tento rok  ;D

Dugo

Quote from: Jimi Cimbala on 11. December , 2007, 13:48:05
Tazko povedat.....obe su specificke.....ale ja osobne som snowboard "zvladol" ovela skor, ako lyze....hovorim o takom beznom snowboardingu /lyzovani....

presne na to narazam... je jednoducho lahsi na naucenie sa

rastis

ja chodim vela do prirody, vzdy ked je trochu casu zajdem na bycikli do lesa. snazim sa aspon 4x tyzdenne nevynechat posilku. inak tak ako normalka - venujem sa hlavne svojej priatelke, chodime spolu pomahat do jedneho krestanskeho centra tu pobliz v petrzalke, staraju sa tam o ludi so zavislostou.

Dugo

ja s priatelkou chodim po hradoch  :) je to super konicek ....

chystam velky vylet na Neuschwanstein.. najkrajsi hrad na svete

Aurora

Quote from: rastis on 11. December , 2007, 13:56:33
ja chodim vela do prirody, vzdy ked je trochu casu zajdem na bycikli do lesa.

Na toto som ešte zabudla, bicykel je tiež môj verný spoločník. :) Len okolie Bratislavy už mám celé prekutané, chcelo by to spoznať nejaké nové trasy.

Jimi Cimbala

Quote from: Aurora on 11. December , 2007, 13:50:03
Mnoho času trávim aj s našim psom.

Akeho mas psa?Ja ich mam tiez zopar;-)

vlado hudec

Quote from: rastis on 11. December , 2007, 13:56:33
ja chodim vela do prirody, vzdy ked je trochu casu zajdem na bycikli do lesa. snazim sa aspon 4x tyzdenne nevynechat posilku. inak tak ako normalka - venujem sa hlavne svojej priatelke, chodime spolu pomahat do jedneho krestanskeho centra tu pobliz v petrzalke, staraju sa tam o ludi so zavislostou.

a co robis v tej posilke? lebo na objem asi necvicis,ze?  :P

Aurora

Quote from: Jimi Cimbala on 11. December , 2007, 13:59:53

Akeho mas psa?Ja ich mam tiez zopar;-)

Shi Tsu, náš rodinný miláčik. Ty?

rastis

Quote from: vlado hudec on 11. December , 2007, 14:04:58
a co robis v tej posilke? lebo na objem asi necvicis,ze?  :P

honit pero na posilujucich junakov si tam asi nechodim  :angry:

katarina

Bicykel je fakt super relax, len skoda, ze je zima...to by som bola hned prechladnuta, ako sa poznam...ale da sa to naozaj vynahradzovat prechadzkami so psom, kedze hned pri dome mame petrzalske rameno, kde to aspon trochu na cloveka posobi ako v prirode...ale len trochu...bohuzial...

vlado hudec

Quote from: rastis on 11. December , 2007, 14:06:30
honit pero na posilujucich junakov si tam asi nechodim  :angry:

zasa odpovedas,na co som sa nepytal...takze si chodis honit pero na posilujuce devy?  :evil: ;D