Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

styrioci

Quote from: vid on 01. December , 2007, 22:36:26
Ja okrem hrania nejake programovanie / reverse engineering

toto mam ako temu semestralneho projektu, mozno to potiahnem aj na diplomovku  :)

spyros

Quote from: Zuzka on 01. December , 2007, 22:37:44
Super, vyviedla som Ta z omylu ;). Ja mam stale nieco rozcitane. Na Vianoce dostanem 4 knizky :).

A uz si docitala poslednu cast husitskej trilogie od Sapkowskeho? Inak mne sa najviac pacila jeho zbierka Tandaradei. Asi najlepsie slovanske poviedky ake som kedy cital...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Zuzka

Quote from: spyros on 01. December , 2007, 23:13:25
A uz si docitala poslednu cast husitskej trilogie od Sapkowskeho? Inak mne sa najviac pacila jeho zbierka Tandaradei. Asi najlepsie slovanske poviedky ake som kedy cital...
Myslis tu o Reynevanovi? Celu tu trilogiu dostanem na Vianoce :).
Suit up! I'ts gonna be legendary.

bigbadbrad

Sapkowskeho mam v PC, ale neviem ci sa to zacina knihou "Krev Elfu " alebo "Zaklinac I. Posledni prani" . No neviem, a este z fantasy citam od R.E. Feista, Trhlinove valky a ostatne veci okolo toho, uz som stihol precitat zatial 2 z toho sveta, no ale odporucam tieto fantasy od neho, fakt super

Zuzka

No, Sapkowski najprv napisal o Geraltovi poviedky a neskor 5 dielnu sagu, ktora sa skor vztahuje na Ciri. To zacina tou Krev Elfu. Ked vsak chces pochopit vztahy v sage, je dobre precitat si najprv tie poviedkove zbierky. Je ich vela vydani v roznom poradi, takze to citat ako chces. A postupne si ich zaradis, ze toto sa asi stalo skor, toto neskor.
Suit up! I'ts gonna be legendary.

lacrosse

ja drtim audio na kompe...a cvicil som karate...
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

joe

Pijeme ako zvery a to je hoby ako svina ;D ;D

RockBassist

a zabudol som na moje asi naj hobby- jedlo. Ktoré jedlo máte vy najradšej? U mňa z polievok je to slepačí vývar a fazuľová s kolenom. Milujem steaky, vždy prepečené je jedno na aký spôsob. Mal som rád ako oblohu vyprážanú cibuľu a hranolky ale nedávno som ochutnal aj s čučoriedkami a zistil som, že je to pecka aj keď najprv mi to nesedelo, že mäso a sladké k tomu. Tiež mám rad naše bryndzové halušky ale ešte viac pirohy. No mojou srdcovkou je taký fajne nakyslo naložený utopenec!!! :laugh:

vlado hudec

no radsej sa podme bavit,kto ake jedlo nema rad,toho bude asi menej  ;D

Roberto

Quote from: vlado hudec on 02. December , 2007, 13:01:58
no radsej sa podme bavit,kto ake jedlo nema rad,toho bude asi menej  ;D
kôpor na vsetky sposoby, fazulka na kyslo. :X
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

kaolko

hmmm fantasy knihy.. hlavne Terry Pratchett a jeho Zemeplocha..odporucam, ked sa chce clovek fakt, ze pobavit :D.. a potom este zbesile zjazdove lyzovanie..chcel by som skusit skialp, ale priemerna vybava by ma vysla tak na 20K a viac, co je popri gitare nerealne :D a este vcelku rad sledujem ludi.. ako reaguju, ich spravanie v krajnych situaciach, hlavne v busoch, ked dojde revizor :D a varenie..

joe

majso

Quote from: Zuzka on 01. December , 2007, 17:58:57
Ja velmi rada citam. Hlavne fantasy. Sapkowski a ostatni, ktori sa mu chcu podobat :) .
Aj ja rad citam Sapkowskeho, dalej trosku elektronika a homemade  :), bicyklovanie (take blaznive Crosscountry).

kewin

spyros

Quote from: kaolko on 02. December , 2007, 13:13:39
hmmm fantasy knihy.. hlavne Terry Pratchett a jeho Zemeplocha..odporucam, ked sa chce clovek fakt, ze pobavit :D.. a potom este zbesile zjazdove lyzovanie..chcel by som skusit skialp, ale priemerna vybava by ma vysla tak na 20K a viac, co je popri gitare nerealne :D a este vcelku rad sledujem ludi.. ako reaguju, ich spravanie v krajnych situaciach, hlavne v busoch, ked dojde revizor :D a varenie..

Add skialpy - jete sa daju kupit od 5000 SKK vid http://www.polianka.nfo.sk/11-05-2006/bazar/, od 9000 SKK aj s topankami a pasmi. Na tych drevach za 5 litrov s viazanim Silvretta skocil kamarat Veverkacov vodopad, lebo bola hmla!!! Nevidel pod seba... a vydrzali.

Add Zemeplocha: kedysi som na tom fical, mam vyse 20 dielov. Potom som stratil prehlad.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself