Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

Iggy

Quote from: brmbolec on 14. Marec , 2011, 11:16:42
Nie je takéto niečo aj u ľudí? :)
http://www.osel.cz/index.php?obsah=6&clanek=4560
nema velmi ako byt, ludia maju trochu komplikovanejsiu psychiku, nez aby si ju kompletne ovladal nejakym zvukom. ale teraz akurat drvim mass effect a tam nejaka hmyzacka rasa rachni viedla proti intergalaktickej rade vojnu 300 rokov, lebo pocula "zlty ton". takze tam mas podobnost  ;D
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

kaolko

brmbolec

Quote from: Iggy on 25. Marec , 2011, 13:59:12
nema velmi ako byt, ludia maju trochu komplikovanejsiu psychiku, nez aby si ju kompletne ovladal nejakym zvukom. ale teraz akurat drvim mass effect a tam nejaka hmyzacka rasa rachni viedla proti intergalaktickej rade vojnu 300 rokov, lebo pocula "zlty ton". takze tam mas podobnost  ;D

pre mňa vývoj PC hier skončil pri CS 1.6 :)
Malé, ale potešia :)

cubo

Quote from: styrioci on 11. Február , 2011, 00:14:31
kavickove/cajickove prestavky v praci si kratime touto zabavkou, pokial nam zovrie voda v kuchynke. celkom fajn relax popri celodennom sedeni za PC  :)

hekis je super  :drink:

cubo

Quote from: Sammko on 11. Február , 2011, 12:38:21
nevem co sa tu rozobera dlhsie v tejto teme nechce sa mi citat ... :) ale rad by som sa podelil s vami ako travim cas okrem hrania na gitare :)
takze venujem sa sportovemu rybolovu(v poslednom case pomenej) . lov ryb na umelu mušku, cize muskarim :)
sem tam si videm na domasu s partiou na tazko a fajne sa ozerem :) inac beham po riekach ... ak by bol niekto blizky tomuto sportu v okoli kosic mohli by sme si vyrazit na rybacku  :zdar:

to mas vcelku fajn, aspon si v prirode, prejdes sa na cerstvy vzduch  :drink: aky je tvoj rekordny ulovok zatial?

georgik

skoda ze az z kosic :(
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER

yeah

Quote from: Sammko on 11. Február , 2011, 12:38:21
nevem co sa tu rozobera dlhsie v tejto teme nechce sa mi citat ... :) ale rad by som sa podelil s vami ako travim cas okrem hrania na gitare :)
takze venujem sa sportovemu rybolovu(v poslednom case pomenej) . lov ryb na umelu mušku, cize muskarim :)
sem tam si videm na domasu s partiou na tazko a fajne sa ozerem :) inac beham po riekach ... ak by bol niekto blizky tomuto sportu v okoli kosic mohli by sme si vyrazit na rybacku  :zdar:
Ja som tiez rybar  :drink: resp. poslednych zopar rokov uz nemam cas, ale raz sa k tomu planujem vratit.
Raz sme dokonca boli na ryby tuto s Brankom ked mal tiez este rybarsky  ;D

stevino179

ja som fyzioterapeut , davam dokopy chrbticu a mam tolko roboty že nestíham skoro nič popri tom - toto je doba pokazených chrbtou - a za všetko možu sedy - v cíne sa vraví - ked pracuješ tak stoj a ked si unavený tak si lahni ...
Moje životne kredo je : kto necvičí ten je v p*či
takže ak bol niekto ku mne dobrý a ma problem s pohybovím aparátom /a nielen s ním lebo sval súvisí zo všetkím / nech sa kludne ozve

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Iggy

Quote from: brmbolec on 25. Marec , 2011, 14:53:02

pre mňa vývoj PC hier skončil pri CS 1.6 :)
CS komunita pritahuje najvacsich kretenov gamingu ale mozno sa tam citis nadradeny  ;D next gen hry vyzeraju uplne uzasne. cize pre mna bud do 1996 alebo potom uplne to najnovsie. mass effect je uber cool.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

fataljoe

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

traktor

Quote from: stevino179 on 25. Marec , 2011, 16:11:37
ja som fyzioterapeut , davam dokopy chrbticu a mam tolko roboty že nestíham skoro nič popri tom - toto je doba pokazených chrbtou - a za všetko možu sedy - v cíne sa vraví - ked pracuješ tak stoj a ked si unavený tak si lahni ...
Moje životne kredo je : kto necvičí ten je v p*či
takže ak bol niekto ku mne dobrý a ma problem s pohybovím aparátom /a nielen s ním lebo sval súvisí zo všetkím / nech sa kludne ozve
čau ja mám strašný problém s krkom, pravdepodobne je to od sedenia za počítačom. Bolieva ma to už tak 3 roky, ale v poslednom čase je to už skoro každý deň. Je to pichľavá bolesť od krku smerom k pravému ramenu. Fyzioterapeut v Belgicku mi povedal, že mám klikať myšou ľavou rukou, no to mi nejak nejde pri robote.   ;D

Poraď mi nejaké cviky čo môžem robiť doma . Dik.  :zdar:

kaolko

co robite okrem hrania na gitare? boli ma chrbat.. ppci  ;D

stevino179

su tri druhy pohybovej aktivity ktore rozvíjajú telo : bojove umenie , tantra a tanec . Alebo drina pri cvičebných zostavách . cvičil som hodinu denne 6dni do týždna pol toka a teraz mam na 3 až 5 rokov relatívne pokoj ale potom to zase príde tu ma boli tam ma pichá tu tahá tam tuhne tam tlačí ......... A hlavne POZOR šport nieje cvičenie šport je len jednostranná zátaž  :zdar:

kaolko