Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 18:31:33
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Robert Plant!!! 2007  (Prečítané 5082 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« kedy: 15. December , 2007, 10:26:25 »

nahodov som zapol VH1 a kukam ze cooooo??? ved to je plant s nakou zenskou... podla mna otras takto sa prepozicat na stare kolena!!  Fuuha zíram

http://youtube.com/watch?v=eYZhjLrSbUw

jak sa tam vlni preboha  ha ha ha
Zaznamenané
doom
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 15. December , 2007, 10:39:53 »

co si to za fanusika, ked si este nepocul ten album? je skvely, absolutne dokonaly sound, gitarka ,efekty, fakt prijemny album, nieco samozrejme uleti, ale je to naozaj bomba, podobne songy mala aj jana kirschner na tom jej poslednom albume, teda podobne atmosferou, dugo ty musis este vela toho vypocut, ozaj a kup si poriadnu gitaru a zahod tu jolanu, este raz ,vypocuj si ten album, ta spevacka je dokonala, inac by s nou plant nespieval Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 15. December , 2007, 10:50:48 »

co si to za fanusika, ked si este nepocul ten album? je skvely, absolutne dokonaly sound, gitarka ,efekty, fakt prijemny album, nieco samozrejme uleti, ale je to naozaj bomba, podobne songy mala aj jana kirschner na tom jej poslednom albume, teda podobne atmosferou, dugo ty musis este vela toho vypocut, ozaj a kup si poriadnu gitaru a zahod tu jolanu, este raz ,vypocuj si ten album, ta spevacka je dokonala, inac by s nou plant nespieval Na zdravie!

toe epiphone ty pako sa mi nejeb do gitary a hled si svyho!!!

ten song je otrasny nelubi sa mi, album som nepocul ale ak su songy na nom podobne tomuto tak ho ani nemusim pocut
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #3 kedy: 15. December , 2007, 12:04:44 »

Citácia
toe epiphone ty pako sa mi nejeb do gitary a hled si svyho!!!
čo si vkuse taký agresívny?Veď len povedal svoj názor....musíš to tu takto zasierať....?P.S.: - zdrb aj mňa za tento príspevok,aby to bolo ok! Je to frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 15. December , 2007, 12:07:53 »

urcite si vypocujem tohto noveho Planta. mam zo 5 jeho starych soloviek a su to velmi solidne veci na pomedzi rocku a popu, mam ich rad.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 15. December , 2007, 12:13:34 »

čo si vkuse taký agresívny?Veď len povedal svoj názor....musíš to tu takto zasierať....?P.S.: - zdrb aj mňa za tento príspevok,aby to bolo ok! Je to frajer

moju gitaru nazval jolanou, nevies snad citat???
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 15. December , 2007, 12:15:59 »

urcite si vypocujem tohto noveho Planta. mam zo 5 jeho starych soloviek a su to velmi solidne veci na pomedzi rocku a popu, mam ich rad.

mne sa lubi album z 2005 co nahral tusim.. Robert And Strange Sensation Plant... cisty rock s etno prvkami...

to co som ale dnes videl je velmi zle
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #7 kedy: 15. December , 2007, 12:17:51 »

No a? zomrieš teraz z toho veď sú aj horšie veci ....nie?kašli na to nejdem to tu aj ja zasierať veď názov témy vraví o dačom inom.
A čítať viem, a za si ho musel zdrbať?trochu nadhladu treba do života
Zaznamenané
doom
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 15. December , 2007, 12:21:53 »

velmi zle je to s tebou, epiphona je pre mna jolana kamos, firebird , alebo nieco podobne je pre takeho machra ako si ty , nuz casom dozrejes ha ha ha
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 15. December , 2007, 13:11:40 »

moju gitaru nazval jolanou, nevies snad citat???

To mas jedno, to je skoro to iste. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 15. December , 2007, 13:20:28 »

vsak inak v Horovicich (tam, kde robili kedysi Diamantky) sa robia (robili donedavna) pre Epiphone polotovary (tela, krky)...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 15. December , 2007, 14:07:28 »

moja gitara je trosku ina trieda  :)  tu lepsiu myslim pre upresnenie (aby zas naky mudrlant a drobizg nezacal vrtat)
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #12 kedy: 16. December , 2007, 11:31:11 »

no jo tvoja španielka je excelentná oproti tej dugovke   Žmurk
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Dugo
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 16. December , 2007, 13:13:29 »

kombajn aku fotku chces?? moje gitary mam nafotene v prislusnej teme, kukni sa lojzo  Žmurk

marrcin: jak to myslis? dugovky su najlepsie gitary  Zdravíčko
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #14 kedy: 16. December , 2007, 13:23:24 »

marrcin: jak to myslis? dugovky su najlepsie gitary  Zdravíčko
a čo si nevidel tú kombajnovu španélu, čo som chcel kúpiť ku ohníku?Som frajer a inak neviem akú máš gitaru ja mám nejlepšiu španielu www.klema.sk to je fakt delo  inak keď mám hovoriť tvojim slovníkom, aj Page by si ju zamiloval  Zdravíčko, elektrika obstojná Ibanez kópia Les Paul Custom, menil bych ju za lepší dohmat, ale ako som už spomínal, tá klemovka je delo!
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 13:37:33 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.