Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 11:36:45
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 61 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JOE HAJšO  (Prečítané 174239 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #45 kedy: 30. Marec , 2008, 15:57:29 »

v sobotu hram so skupinou Rock Generacion v BA v Bastione ...dojdite bude rachot a divočina Na zdravie!

joe bolo to včera super. Si diabol.  Bacha na vec kamo! Keby som vedel, tak už doma si zadrôtujem papuľu, aby mi od užasu  nepadala sánka.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Chválim, veľmi podarená akcia. Aj nabudúce, bolo to super.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 30. Marec , 2008, 15:58:21 od damned13 » Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #46 kedy: 30. Marec , 2008, 21:31:01 »

chalani nejdeme dokrmit staru opicu je to lepšie ako vychovst zajtra novu???
diky že ste prišli škoda že sa mi dosral moj oblubenec...nabuduce si zoberiem dva...progi si sklamal opat..vyjeb sa na baby daj sa na chlapov  Na zdravie!

takze sa ti dojebal amp .. a co to bolo ? M800vka ?
a na com si to dokoncil ??
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #47 kedy: 30. Marec , 2008, 22:19:02 »

bola to 900slx 100W master volume..zajtra ho dam pozriet Fančovi ...dohral som to na voxa AC30 head s boxom line 6 vintage 30..nemam 800ku ani ma nezaujima radšej mam 900ky ale jednokanale hra to super Zdravíčko
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #48 kedy: 31. Marec , 2008, 08:27:02 »

veru, jozo behal po bastione a vobec ale vobec sa netvaril spokojne ked mu umrel marshall.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 31. Marec , 2008, 10:58:01 »

veru, jozo behal po bastione a vobec ale vobec sa netvaril spokojne ked mu umrel marshall.

Kto by sa v takej situacii tvaril spokojne? A co na nom odislo? Lampa? Ci trafo nedajboze?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ydur
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 31. Marec , 2008, 11:09:35 »

On nie je jožo,ale JOE. Na zdravie!  /jožo je chalan z Makovničkova,čo fuka do vrbovej pištalky/ Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 31. Marec , 2008, 12:02:24 »

On nie je jožo,ale JOE. Na zdravie!  /jožo je chalan z Makovničkova,čo fuka do vrbovej pištalky/ Bavím sa skvele

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #52 kedy: 31. Marec , 2008, 12:06:53 »

Kto by sa v takej situacii tvaril spokojne? A co na nom odislo? Lampa? Ci trafo nedajboze?

ani to nevyslov nahlas že trafo mna by asi jeblo...Fero Fančo ho ma doma a som mu povedal nech mi hlavne nepovie že trafo....zaujimave že svieti a neodišla žiadna poistka asi presedlam do inej stajne ale akej ked ostatne mi niž nehovori
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #53 kedy: 31. Marec , 2008, 12:08:40 »

ani to nevyslov nahlas že trafo mna by asi jeblo...Fero Fančo ho ma doma a som mu povedal nech mi hlavne nepovie že trafo....zaujimave že svieti a neodišla žiadna poistka asi presedlam do inej stajne ale akej ked ostatne mi niž nehovori

sak mas adu.  Bavím sa skvele do marshall bedne
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
ydur
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 31. Marec , 2008, 12:12:27 »

....zaujimave že svieti
V tom je ta  "konštrukčna genialita Marshallov"- ked nehrá,aspon môžeš čitat noviny. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #55 kedy: 31. Marec , 2008, 12:14:00 »

v sobotu som ju predal aj s koncakom ..mam este zopar ampov...mam aj JMP1 a marshall koncak 2X100w 6L6..to hra slušne......
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 31. Marec , 2008, 12:30:11 »

Prejdi na stare plesnive Hiwatty. Tie sa na rozdiel od Marshallov nekazia. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #57 kedy: 31. Marec , 2008, 12:44:56 »

Marshall treba hned prelampovať,nemá sa tam čo pokaziť  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele MARSHALL RULEZ  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #58 kedy: 31. Marec , 2008, 12:45:26 »

V tom je ta  "konštrukčna genialita Marshallov"- ked nehrá,aspon môžeš čitat noviny. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

To je strasny hlod  ha ha ha ... *THUMBS UP*
Zaznamenané

... all life is future to past ...
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #59 kedy: 01. Apríl , 2008, 10:15:36 »

Marshall treba hned prelampovať,nemá sa tam čo pokaziť  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele MARSHALL RULEZ  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
odišiel kondik a jeden odpor chvala bohu aj za to.....večer obetujem pavuka a svrčka Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 61 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 22 otázok.