udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #510 kedy: 09. December , 2008, 15:40:51 » |
|
taky lampač od Horkeho dvojkanal ale ty si možeš urobit nee????nech si to zobeie nejaky chlapčisko ale ked to nik nechce tak mi je jedno Šak mi to hod za branu ked pojdeš okolo.Alebo nechaj u Fera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #511 kedy: 09. December , 2008, 15:41:05 » |
|
taky lampač od Horkeho dvojkanal ale ty si možeš urobit nee????nech si to zobeie nejaky chlapčisko ale ked to nik nechce tak mi je jedno nejaka 7strunka sa nenajde? :D:D:D ale nie.. ako som vravel. mas moj respekt..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #512 kedy: 09. December , 2008, 15:50:48 » |
|
Šak mi to hod za branu ked pojdeš okolo.Alebo nechaj u Fera. ten preamp ma asi rok Brdo takže dotičny musi ist k nemu pren ,ale snat to neni tak vela za dara preamp ktory som predaval kedysi za7500sk??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #513 kedy: 09. December , 2008, 15:56:15 » |
|
ten preamp ma asi rok Brdo takže dotičny musi ist k nemu pren ,ale snat to neni tak vela za dara preamp ktory som predaval kedysi za7500sk??
Kde ? Na Zahorie? Čo som sebevrah?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #514 kedy: 09. December , 2008, 15:57:51 » |
|
opytam sa na agenture či by si nejake nenašli a aj cdčka na darovanie ,už som Santa Joe to by bolo super spravil by som vam tu na kysuciach reklamu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #515 kedy: 09. December , 2008, 16:04:12 » |
|
ten preamp ma asi rok Brdo takže dotičny musi ist k nemu pren ,ale snat to neni tak vela za dara preamp ktory som predaval kedysi za7500sk??
sak ti hovorim ja si ho zoberiem ja ho vytunim
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #516 kedy: 10. December , 2008, 18:25:42 » |
|
no co darujes ten preamp?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #518 kedy: 14. December , 2008, 11:48:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #519 kedy: 14. December , 2008, 11:50:10 » |
|
este nechapes tolko veci...... napriklad zoznam srdcovych zalezitosti na fore.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #520 kedy: 14. December , 2008, 11:52:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #521 kedy: 14. December , 2008, 11:55:59 » |
|
este nechapes tolko veci...... napriklad zoznam srdcovych zalezitosti na fore.......
mne je to jasne lebo to je neuveritelne čo dokaže jeden človek vypotit,sranda že ked niekoho stretne človek naživo vidi placheho chlapca, alebo oprskle dievča tu ale rastu svaly až hruza mne je jasže niekto v nič neveri ,jeho vec,gitaru ma nejaky chlapec povedal som mu že nech napiše ale ma ma v kozach chcem ešte vyhodit"zoper veci ale musim urobit zoznam čo je mi na nič ten preamp si zober ak ho ma urob ho a predaj mi ho naspet (WALA-E)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #522 kedy: 14. December , 2008, 11:57:09 » |
|
mne je to jasne lebo to je neuveritelne čo dokaže jeden človek vypotit,sranda že ked niekoho stretne človek naživo vidi placheho chlapca, alebo oprskle dievča tu ale rastu svaly až hruza mne je jasže niekto v nič neveri ,jeho vec,gitaru ma nejaky chlapec povedal som mu že nech napiše ale ma ma v kozach chcem ešte vyhodit"zoper veci ale musim urobit zoznam čo je mi na nič ten preamp si zober ak ho ma urob ho a predaj mi ho naspet (WALA-E) ako chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #523 kedy: 14. December , 2008, 11:57:29 » |
|
myslis ten co som pri poslednom upratovani vyhodil kua nevies sa ozvat skôr co som ja sklad picovim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #524 kedy: 14. December , 2008, 11:58:16 » |
|
myslis ten co som pri poslednom upratovani vyhodil kua nevies sa ozvat skôr co som ja sklad picovim ty si ho vyhodil sak secko co nepotrebujes treba priviest ku mne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|