mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 16. Január , 2008, 20:11:56 » |
|
ja ti poviem - hovno alebo nic, co by stalo za zmienku. Uplne normalny inzerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 16. Január , 2008, 20:20:02 » |
|
ja ti poviem - hovno alebo nic, co by stalo za zmienku. Uplne normalny inzerat tak.ale..jednine co torsku utkvie je ze...az po tyzdni nosenia zistil ze su mu male..co ale nieje nic nenormalne kedze aj ja som si pozical lyziarky jedna 12.5 a druha 12 a trosku ma tlacilo ale na nic som hned neprisiel..este by mohla zavazit cena,...iba totalny curak predava boty z 3200 ci kolko na 2 litre..takze s toho vypliva ze ich ma minimalne pol roka..su zachovale a najskor uz nieje rocker( ) alebo mu ich zakazali rodicia..vcelku nic nad cim by som sa pozastavil a zasmial..vymazat!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 16. Január , 2008, 21:22:52 » |
|
Ja uz sice ledva drzim otvorene oci (2 dni bez spanku..), ale ked su o cislo vacsie tak asi su mu velke, nie? A to je nejako asymetricke ci co, 15 dierok? To len tak... :-) (dufam ze to zmazete niekto...)
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 17. Január , 2008, 14:23:40 » |
|
Hlada sa frontman: Kapela Punk Funk Genius ( www.myspace.com/punkfunkgenius) hľadá svalnatého (pokial mozno:D), blonďavého speváka(alebo človeka čo vie spievať aj ked sa spevákom nenazýva) do nasej kapely, ktorá potrebuje posledneho do party ktory by bol pripraveny zdolavat ukalia zivenia sa hudbou a zivenia hudby samotnej. Ak sa osvedčí, tak bude zobratý na skúšku na koncerty či už v Bratislave alebo po Slovensku. Vlastnosti speváka: pohodový prístup - pozitívum, šialenstvo - negatívum, pohodový prístup a šialenstvo v jednom - bomba Na štýle nezáleží, musí byť otvorený rôznym štýlom, ale hlavne nech to šlape jak o dušu. icq:209-589-502
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 17. Január , 2008, 14:38:19 » |
|
co je natom take divne...resp..cim je tento inzerat made in hell??? podla mna vsetkym :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 17. Január , 2008, 14:49:29 » |
|
Hlada sa frontman: Kapela Punk Funk Genius ( www.myspace.com/punkfunkgenius) hľadá svalnatého (pokial mozno:D), blonďavého speváka(alebo človeka čo vie spievať aj ked sa spevákom nenazýva) do nasej kapely, ktorá potrebuje posledneho do party ktory by bol pripraveny zdolavat ukalia zivenia sa hudbou a zivenia hudby samotnej. Ak sa osvedčí, tak bude zobratý na skúšku na koncerty či už v Bratislave alebo po Slovensku. Vlastnosti speváka: pohodový prístup - pozitívum, šialenstvo - negatívum, pohodový prístup a šialenstvo v jednom - bomba Na štýle nezáleží, musí byť otvorený rôznym štýlom, ale hlavne nech to šlape jak o dušu. icq:209-589-502 Diagnoza podavatela inzeratu : pohodový prístup - pozitívum, šialenstvo - negatívum, pohodový prístup a šialenstvo v jednom - bomba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 17. Január , 2008, 14:55:42 » |
|
dnes o 20.00 maju koncert v DK Zrkadlovy haj, dojdzite kuknut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 17. Január , 2008, 14:56:12 » |
|
mna tam trochu zarazila ta arijska poziadavka. to je cela kapela takehoto arijskeho typu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 17. Január , 2008, 15:32:53 » |
|
Hlada sa frontman: Kapela Punk Funk Genius ( www.myspace.com/punkfunkgenius) hľadá svalnatého (pokial mozno:D), blonďavého speváka(alebo človeka čo vie spievať aj ked sa Si ma predbehol, ale ja som to vyhodnotil, ze si niekto robi prdel... uz ten nazov kapely...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 17. Január , 2008, 15:35:42 » |
|
Hlada sa frontman: Kapela Punk Funk Genius ( www.myspace.com/punkfunkgenius) hľadá svalnatého (pokial mozno:D), blonďavého speváka(alebo človeka čo vie spievať aj ked sa spevákom nenazýva) do nasej kapely, ktorá potrebuje posledneho do party ktory by bol pripraveny zdolavat ukalia zivenia sa hudbou a zivenia hudby samotnej. Ak sa osvedčí, tak bude zobratý na skúšku na koncerty či už v Bratislave alebo po Slovensku. Vlastnosti speváka: pohodový prístup - pozitívum, šialenstvo - negatívum, pohodový prístup a šialenstvo v jednom - bomba Na štýle nezáleží, musí byť otvorený rôznym štýlom, ale hlavne nech to šlape jak o dušu. icq:209-589-502 neviem preco ale nejde mi do seba kombinacia svalnaty a blondak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 17. Január , 2008, 16:13:29 » |
|
netusim ci su to arijci alebo ini bijci, ale vyzera to na vesely ulet, uvidime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 17. Január , 2008, 18:23:41 » |
|
je to vesely ulet a nie su to arijci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 18. Január , 2008, 15:30:11 » |
|
Jeden kultovy... Fender Champ 1954Prodam original Fender Champ Wide Panel! U nas naprosta rarita! Nove flasky, pro sberatele, hrace na foukacku, kytaristy, pro hrani doma, a hlavne SKVELA vec na nahravani!!! Cena: 27 000
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 18. Január , 2008, 15:31:48 » |
|
Jeden kultovy... Fender Champ 1954Prodam original Fender Champ Wide Panel! U nas naprosta rarita! Nove flasky, pro sberatele, hrace na foukacku, kytaristy, pro hrani doma, a hlavne SKVELA vec na nahravani!!! Cena: 27 000 ...zas enic uzasne..stary jak koko*t..aj ray vaughan hral na jakom krame...a nikdo mu do toho nic nekecal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|