musicman
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Január , 2008, 20:03:55 » |
|
naco ste sa s nim fotili ked ho mate za trula ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Január , 2008, 20:05:12 » |
|
naco ste sa s nim fotili ked ho mate za trula ? To nas on nutil a vyhrazal sa ze ked sa s nim nepofotime, tak bude nahravat este viacej albumov, tak ako jeho nefanusikovia sme sa s nim odfotili radsej.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 02. Január , 2008, 20:06:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 02. Január , 2008, 20:12:48 » |
|
To nas on nutil a vyhrazal sa ze ked sa s nim nepofotime, tak bude nahravat este viacej albumov, tak ako jeho nefanusikovia sme sa s nim odfotili radsej.
takze vdaka chlapi, ze ste sa takto obetovali pre blaho nas vsetkych
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 02. Január , 2008, 20:17:17 » |
|
takze vdaka chlapi, ze ste sa takto obetovali pre blaho nas vsetkych Cvakol za nas aspon vsetko, aj na striptiz nas chcel vziat, ale to sme uz z mravnostnych dovodov odmietli.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 02. Január , 2008, 20:19:22 » |
|
Cvakol za nas aspon vsetko, aj na striptiz nas chcel vziat, ale to sme uz z mravnostnych dovodov odmietli.
doteraz sa tomu este pri 2 promile dalo uverit, ale teraz vam uz neverim ani slovo
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 02. Január , 2008, 20:20:22 » |
|
kde ste sa to obetovali v ziari ? vlado asi nemal cas....
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 20:21:45 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 02. Január , 2008, 20:21:50 » |
|
To nas on nutil a vyhrazal sa ze ked sa s nim nepofotime, tak bude nahravat este viacej albumov, tak ako jeho nefanusikovia sme sa s nim odfotili radsej.
tak ale potom ste sa mali aj adekvatne tvarit,napr. vztycene prostredniky a smrt v ociach..a nie decentne usmevy bratislavskych intelektualov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 02. Január , 2008, 21:16:31 » |
|
No z tejto temy sa stava fraska ... co nieje dobre ...
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. Január , 2008, 21:39:48 » |
|
Dobre a teraz naozaj. Fankfurt 1997, ja som ten nalavo Mam aj podpis na oficialnej A4 fotke a nachal som si vtedy podpisat aj katalog Ibanez, ale daroval som ho kamosovi.
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 02. Január , 2008, 21:41:17 » |
|
bez tych okuliarov vyzera podivne. Paci sa mi song Always with me, always with you, Je to asi jedine co poznam od neho, plus ta skladba co bezi na musicboxe. Mam ju aj v akustickej verzii od B. Kulicka (KISS), ale pocut tam aj gitaru na clean kanali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 02. Január , 2008, 22:00:38 » |
|
Dobre a teraz naozaj. Fankfurt 1997, ja som ten nalavo Mam aj podpis na oficialnej A4 fotke a nachal som si vtedy podpisat aj katalog Ibanez, ale daroval som ho kamosovi. a ides tu niekomu tvrdit,ze nie si jeho fanusik...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 02. Január , 2008, 22:05:07 » |
|
nikdy som sa nestaval do pozicie ani fanusika a ani antifanusika. vo Frankfurte som na neho nahodou narazil, tak som sa s nim odfotil. keby som tam narazil na Griglaka, mal by som mozno aj kusok vacsiu radost, lebo by som s nim mohol pokecat od srdca o Les Pauloch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 02. Január , 2008, 22:06:50 » |
|
nikdy som sa nestaval do pozicie ani fanusika a ani antifanusika. vo Frankfurte som na neho nahodou narazil, tak som sa s nim odfotil. keby som tam narazil na Griglaka, mal by som mozno aj kusok vacsiu radost, lebo by som s nim mohol pokecat od srdca o Les Pauloch si mohol si pokecat s griglakom u frantiskanov to bolo blizsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 02. Január , 2008, 22:23:24 » |
|
aky je Jozefov posledny album ? Super Colossal z 2006 ? stoji za nieco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|