Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 10. December , 2008, 10:50:27 » |
|
Presne tak, mozem len suhlasit...obzvlast, ked Joe na tom songu pracoval od roku ´90... len sa skuske vzit do situacie, ze na niecom pracujete taky dlhy cas, a nakoniec vam drvivu vacsinu vasej roboty prevezme niekto iny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 10. December , 2008, 10:52:31 » |
|
Presne tak, mozem len suhlasit...obzvlast, ked Joe na tom songu pracoval od roku ´90... len sa skuske vzit do situacie, ze na niecom pracujete taky dlhy cas, a nakoniec vam drvivu vacsinu vasej roboty prevezme niekto iny ... No mas pravdu, ale zasa ked tak rozmyslam... neverim, ze jedinym zdrojom pre Coldplay bol JS v tomto songu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 10. December , 2008, 10:54:39 » |
|
Ano, aj mne sa zda ... a inac, ak Joe vyhra, tak podla mna mu to prinesie pekny balik, kedze ten song od Coldplayu bol dost hit a zda sa mi ze mal aj nejake nominacie na Grammy
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 10. December , 2008, 10:58:57 » |
|
No mas pravdu, ale zasa ked tak rozmyslam... neverim, ze jedinym zdrojom pre Coldplay bol JS v tomto songu. toto pekne vystihol jeden komentar na youtube ze panovi spevakovi zrejme niekedy davnejsie utkvela mozno ta melodia v hlave ked siel cez nejake nakupne centrum a potom mal mozno pocit, ze mu napadla super melodia na song. cize mozno o tom chudak ani nevie ze nejaky limonadovy Joe take nieco zlozil.. jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde.. ja Joe-ovi drzim palce, nech to vyhra..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 10. December , 2008, 11:18:22 » |
|
ja tiez drzim satrosovi pazure... len aby Coldplay nemali lepsieho pravnika akoze mne sa velmo paci aj Coldplay a verim ze to nespravili vedome, ale tak zasa ked sa to dozvedeli, mali s tym nieco urobit a nie donutit jozefa tahat to na sud...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 10. December , 2008, 11:24:04 » |
|
jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde.. na to existuje nejaka centralna databaza, kde sa to da zistit? alebo mas nejaku vlastnu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 10. December , 2008, 11:32:52 » |
|
Videl si to video, kde hra naraz satriani a coldplay?
alize a coldplay je v tom istom kluci that is F moll, zato sa mi to zda este viac podobne...skus si zabrnkat Db Eb Ab F-
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 10. December , 2008, 14:09:54 » |
|
toto pekne vystihol jeden komentar na youtube ze panovi spevakovi zrejme niekedy davnejsie utkvela mozno ta melodia v hlave ked siel cez nejake nakupne centrum a potom mal mozno pocit, ze mu napadla super melodia na song. cize mozno o tom chudak ani nevie ze nejaky limonadovy Joe take nieco zlozil.. jedine nad cim sa treba zamysliet je, ze si to necheckli pre istotu, ci taka melodia nie je registrovana uz niekde.. ja Joe-ovi drzim palce, nech to vyhra..
No neviem ci je Satriani interpret, ktory je hrany v nákupných centrach, ale viem co si tym myslel. Tazko sa da niekde overit, ci nejaka melodia, uz niekde predtym nebola. Ked sa mu to nezdalo, tak mal chodit po svojich kamratoch ako Paul McCartney. Tomu sa stale marilo, ze melodiu skladby "Yesterday" uz niekde pocul. Ano, aj mne sa zda ... a inac, ak Joe vyhra, tak podla mna mu to prinesie pekny balik, kedze ten song od Coldplayu bol dost hit a zda sa mi ze mal aj nejake nominacie na Grammy Urcite tam ide o prachy, ale myslim, ze Satrianimu ide hlavne o moralnu ujmu. Paci sa mi ta veta "Maybe they figured this little guitar player guy will leave them alone after a while, I don't know. " A ze na to Coldplay nereaguje, je tiez dost logicke. Aj keby to spravili neumyselne, tak maju skladbu nominovanu na Grammy. A keby sa aj chceli ospravedlnit, tak im to vydavatel velmi rychlo vyhovori... lebo prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 15. December , 2008, 11:24:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 15. December , 2008, 11:30:44 » |
|
presun to prosim do temy 'najskaredsie gitary' ..ak taka tema nie je, tak je nacase ju vytvorit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 15. December , 2008, 11:43:52 » |
|
fuuj fakt hnus vyzera to ako motiv na havajsky surf ani 5 sk by som za to nedala sa divim ze Satriani vobec sxvalil taky design
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 15. December , 2008, 12:21:10 » |
|
fuuj fakt hnus vyzera to ako motiv na havajsky surf ani 5 sk by som za to nedala sa divim ze Satriani vobec sxvalil taky design sa ti asi potom nebude pacit ani duhova Meolovka od PRS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 15. December , 2008, 13:26:41 » |
|
tá satrianovka je náhodou celkom pekná, keby tam nebol ten surfer tak ešte krajšia
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 15. December , 2008, 17:20:15 » |
|
tá satrianovka je náhodou celkom pekná, keby tam nebol ten surfer tak ešte krajšia Ten surfer je este k tomu vypukly... cize to musi dost aj zavadziat pod strunami...uz viem preco na nej Joe hrava len obcas na nejakych promo akciach... na koncertoch vobec nie
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
|