Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:57:19
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe "Satch" Satriani  (Prečítané 79823 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #285 kedy: 24. Apríl , 2010, 09:57:49 »

tu sme aj s Progrockerom. Progac je nalavo, ja som napravo.
Mne sa to zdá ako keby to bol spravené cez computer..je tam Satriani vložený:D
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #286 kedy: 24. Apríl , 2010, 14:47:21 »

Mne sa to zdá ako keby to bol spravené cez computer..je tam Satriani vložený:D

to bolo naopak. to mal Satros fotku s nejakymi curakmi tam od nich z krcmy a mna s Progacom tam potom dorobil vo fotoshope a vycapil si to na stranku, jebo  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #287 kedy: 24. Apríl , 2010, 14:51:14 »

to bolo naopak. to mal Satros fotku s nejakymi curakmi tam od nich z krcmy a mna s Progacom tam potom dorobil vo fotoshope a vycapil si to na stranku, jebo  Nechajte ma vydýchať

Vsak odvtedy sa s nim uz ani nebavime.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #288 kedy: 19. August , 2010, 15:03:32 »

Novy album Satrianiho : "Black swans and blackworm wizards" vychadza v oktobri

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=144788
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #289 kedy: 21. August , 2010, 21:17:22 »

http://www.musicradar.com/news/guitars/joe-satrianis-black-swans-and-wormhole-wizards-full-album-preview-272435#content

Tu je jeho komentár ku každej piesni z nového albumu. Som vcelku zvedavý, či mu tá pauza v Chickenfoot a obmena kapely pomohla.  Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #290 kedy: 30. August , 2010, 10:30:51 »

Dneska bola zverejnená jedna skladba s nového albumu.
http://soundcloud.com/joesatriani/light-years-away
Mňa neohúrila ničím, pokiaľ bude takýto celý album tak ho budem kupovať iba z povinnosti :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #291 kedy: 30. August , 2010, 11:57:47 »

ja si myslim, ze je to standard, celkom dobry song. Na margo niektorych kritickych postrehov k JS: ja si myslim, ze tie akoze "skarede bustrove" zvuky si on uvedomuje a ze to robi naschval. Vzdy bol v tomto troch iny, ako ostatni a tak je to fajn. Pisem to aj napriek tomu, ze  nepatri medzi mojich top favoritov. Ma ale osobity rukopis a je originalny. Najviac mam rad Surfing With An Alien, su tam fajn songy a dost pestre zvuky. On sa nikdy nebranil popovitosti, naopak, jeho deklarovanym cielom bola vzdy pesnicka so zapamatovatelnou melodiou, takze to bol zamer. Co mne vadi na jeho tvorbe, je urcita monotonnost a strojovitost, co vychadza mozno zo sposobu, akym tie skladby komponuje.Je fajn, ze dost casto je pocut uplne odlisna logika (negitarova) vystavby melodie, ci harmonii, co znamena, ze pri skladani pouziva pravdepodobne aj klavesove nastroje...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #292 kedy: 30. August , 2010, 11:58:57 »

ja nemozem satrianimu odpustit to ze naucil hrat na gitaru Kirka Hammeta .. no.. naucil ako naucil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #293 kedy: 30. August , 2010, 12:00:20 »

no, na KIrkovom mieste by som asi reklamoval :) teda to, ze ho moc nenaucil  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. August , 2010, 12:01:15 od yngwinier » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #294 kedy: 30. August , 2010, 12:07:40 »

No ja netvrdím, že je to zlý song alebo niečo, ale už proste je to dookola to isté, už ma to aj niekde nudí proste si to nepustím radšej si pustím dáku ptákovinu, ktorá síce možno nie je na tekej profesionálnej úrovni, ale je tam kopa zaujímavých nápadov. Alebo potom zasa raz AAL  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #295 kedy: 30. August , 2010, 12:11:31 »

ja nemozem satrianimu odpustit to ze naucil hrat na gitaru Kirka Hammeta .. no.. naucil ako naucil  Bavím sa skvele
No dobrý učiteľ ešte neznamená, že aj žiak sa vydarí  Bavím sa skvele Taký Charlie Hunter sa vydaril oveľa viac  Žmurk
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #296 kedy: 30. August , 2010, 12:22:44 »

No dobrý učiteľ ešte neznamená, že aj žiak sa vydarí  Bavím sa skvele Taký Charlie Hunter sa vydaril oveľa viac  Žmurk

to dost pochybujem kedze o nom vobec neviem  Bavím sa skvele ale ak hra aspon tak dobre ako Kirk tak dobre pre neho heh
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #297 kedy: 30. August , 2010, 12:34:56 »

to dost pochybujem kedze o nom vobec neviem  Bavím sa skvele ale ak hra aspon tak dobre ako Kirk tak dobre pre neho heh
  Popiskujem si
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #298 kedy: 30. August , 2010, 12:50:38 »

hammet sice nie je virtuoz, ale hra v najlepsej metalovej skupine vsetkych cias (moj nazor)..to ten hunter, to je strasna nuda, keby hral niekde v bratislavsej nobl restike s nejakym klaviristom, aby robil krovie, pokial papalasi jedia, to este by som si vedel predstavit, ale ist na jeho koncert (bez dobrej vecere gratis), to asi nie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #299 kedy: 30. August , 2010, 13:55:34 »

ja si myslim, ze je to standard, celkom dobry song. Na margo niektorych kritickych postrehov k JS: ja si myslim, ze tie akoze "skarede bustrove" zvuky si on uvedomuje a ze to robi naschval. Vzdy bol v tomto troch iny, ako ostatni a tak je to fajn. Pisem to aj napriek tomu, ze  nepatri medzi mojich top favoritov. Ma ale osobity rukopis a je originalny. Najviac mam rad Surfing With An Alien, su tam fajn songy a dost pestre zvuky. On sa nikdy nebranil popovitosti, naopak, jeho deklarovanym cielom bola vzdy pesnicka so zapamatovatelnou melodiou, takze to bol zamer. Co mne vadi na jeho tvorbe, je urcita monotonnost a strojovitost, co vychadza mozno zo sposobu, akym tie skladby komponuje.Je fajn, ze dost casto je pocut uplne odlisna logika (negitarova) vystavby melodie, ci harmonii, co znamena, ze pri skladani pouziva pravdepodobne aj klavesove nastroje...

... uplne suhlasim, akurat ta monotonnost a strojovitost ktoru spominas nieje vsade. Fantasticky Extremist je uplne iny. 'New Blues' je trebars vybornym prikladom. Alebo neskor veci ako 'Time' a podobne ...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.