styrioci
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 11. Január , 2008, 11:35:58 » |
|
ach jaj... presne preto som tam dodal text v zatvorke...ale budis, nie nemal, nehral, nepocul, nevidel, neskusil, sam zahram prd, s mlandaravymi prstami, bez techniky, sluchu, rytmiky...som iba trtko co cele dni vysedava za compom a tliacha sprostosti a semtam si brnkne na gitare, po slave nebazim, nemienim sa zivit hudbou ani vystupovat pred ludmi, na gitaru hram z cisteho egoizmu a pre vlastne potesenie a som maximalne stastny ... ale prikurim: to, ze mesa upravuje rozmery bedni tak, aby sedeli pod konkretny amp je vseobecne znamy fakt a je mi to srdecne jedno a nenarazal som na fakt origo vs homemade...pokial je niekto spokojny zo zvukom moze mu byt srdecne u prdele, ze ma bednu hoc aj z kartonu od pracky..
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 11:42:08 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 11. Január , 2008, 11:51:52 » |
|
Nemyslel som to vôbec takto. Chcel som vedieť, či hovoríš zo svojej skúsenosti, lebo medzi tými boxami sú aj zvukové rozdiely...fakt som na nič nenarážal a položil som normálnu otázku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 11. Január , 2008, 11:57:17 » |
|
Styrioci vitaj do klubu!
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 11. Január , 2008, 11:59:40 » |
|
Nemyslel som to vôbec takto. Chcel som vedieť, či hovoríš zo svojej skúsenosti, lebo medzi tými boxami sú aj zvukové rozdiely...fakt som na nič nenarážal a položil som normálnu otázku.
nie...vydumal som si to z mesa stranky samozrejme, ze sa meni vyska a hlbka boxu, sirka je takmer vzdy zahadne ta ista ako sirka konkretnej hlavy na to som narazal a viacmenej to bolo v ramci sradny a bezducheho tliachania na nete, necakal som, ze sa toho niekto chyti (no a ked tak na seba sebakriticky na seba pozriem, tak to co som napisal je viacmenej pravda )
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 12:00:48 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 11. Január , 2008, 12:03:54 » |
|
ach jaj... presne preto som tam dodal text v zatvorke...ale budis, nie nemal, nehral, nepocul, nevidel, neskusil, sam zahram prd, s mlandaravymi prstami, bez techniky, sluchu, rytmiky...som iba trtko co cele dni vysedava za compom a tliacha sprostosti a semtam si brnkne na gitare, po slave nebazim, nemienim sa zivit hudbou ani vystupovat pred ludmi, na gitaru hram z cisteho egoizmu a pre vlastne potesenie a som maximalne stastny ... ale prikurim: to, ze mesa upravuje rozmery bedni tak, aby sedeli pod konkretny amp je vseobecne znamy fakt a je mi to srdecne jedno a nenarazal som na fakt origo vs homemade...pokial je niekto spokojny zo zvukom moze mu byt srdecne u prdele, ze ma bednu hoc aj z kartonu od pracky.. ja som chcel povedat len že sa mi pači to štastny...to je naj. v živote
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kovrom
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 11. Január , 2008, 12:04:42 » |
|
Vieš, ale z takého tlachania potom vznikahú fámy, že ono hrá dobre a ono zase zle...a väčšinou to píšu ľudia, ktorí ten názor niekde počuli alebo čítali..teraz píšem všeobecne a nemyslím len príspevok štyrioči.
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 12:05:18 od kovrom »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 11. Január , 2008, 12:07:08 » |
|
Vieš, ale z takého tlachania potom vznikahú fámy, že ono hrá dobre a ono zase zle...a väčšinou to píšu ľudia, ktorí ten názor niekde počuli alebo čítali..teraz píšem všeobecne a nemyslím len príspevok štyrioči. to som tym vobec nechcel povedat ani naznacit...ak to tak niekto pochopi, mal by sa zamysliet nad vyskou svojho IQ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 11. Január , 2008, 12:25:33 » |
|
ja som chcel povedat len že sa mi pači to štastny...to je naj. v živote
nuda JOE - vsak daj - co tie houmejdo bednicky ? akurat tak na ovocie a zemaaaky dobre, vsak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 13. Január , 2008, 10:15:19 » |
|
Cawte chcem reprobednu 4x12 mám hlavu Hughes&Kettner Tube 50 a hrávam dost tvrdé štýli Hardcore,Grind,..... preto sa chcem opýtat ake repro sú dobré do tohto štýlu rozmýšlal som o Celection Vintage 30 alebo G12 T-75 díkes
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2008, 11:05:59 od C3llario.HQ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 13. Január , 2008, 10:46:27 » |
|
Podla mojno nazoru a vkusu sa na takuto muziku hodia viacej G12-T - maju presne ten spravny tvrdy mierne strkovity zvuk. V30 su proti nim trochu kultovivanejsie a mne pridu viac univerzalne. Ale niekto iny moze mat na to zase iny vkus. Oba modely su kvalitou zvuku na tom presne tak isto inak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|