Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 08:40:04
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Roztrhnutý reproduktor  (Prečítané 5603 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« kedy: 11. Január , 2008, 09:12:57 »

Caute potrebujem akutne rychlu dobru radu. moj spevak robil poriadok v garazi a nechtiac mu padla homemade bedna s 2x12 reproduktormy....a jeden sa trochu roztrhol...uplne pri konci asi 4 cm..Existuje nejaky tmel alebo lepidlo cokolvek co to moze dať dohromady??...Dolezita poznamka...ta bedna nebola nasa ale druhej kapely!!!
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #1 kedy: 11. Január , 2008, 14:47:11 »

brdo1 taketo veci opravuje, sam by som sa do toho nepustal. Skus sa opytat brda1, ale mne to popisoval ako proces za ktory ochotne zaplatim.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2 kedy: 11. Január , 2008, 14:55:14 »

Ja byť z tej druhej kapely tak henten roztrhnutý Ti venujem a chcem funglovku. Beeee
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #3 kedy: 11. Január , 2008, 15:39:09 »

Ja by som nepoziciaval aparaturu  ha ha ha Beeee
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 15:39:28 od majso » Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #4 kedy: 11. Január , 2008, 17:02:50 »

Ja by som nepoziciaval aparaturu  ha ha ha Beeee

nikdo nikomu nic nepoziciaval.....mozte prosim k veci?? dakujem Zdravíčko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #5 kedy: 11. Január , 2008, 17:06:28 »

no co by si dalej chcel? vsetko bolo povedane, na kolene sa to opravit neda. zanes to nejakemu skusenemu opravarovi reprakov. alebo to kludne zalep aj soplom. roberto dal moznost, ktora je te v tejto situacii najlepsia - ale najlepsie by bolo, keby sa kupil novy reprak. takze tak Zdravíčko
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #6 kedy: 11. Január , 2008, 18:11:08 »

ibaze ci sa ten pripravok neda kupiť....alebo este nejake ine skusenosti ci niekdo nema iba to som chcel vedieť...nie riešit kto komu poziciava aparaturu... Som frajer
no novy reprak je sice riesenie najlepsie ale za 4500 sk v tejto situácii neni:)...
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 18:12:06 od omen » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 11. Január , 2008, 18:21:41 »

- co to je za bedna, ked nema chranene repraky ?

- co su to za repraky, ked jeden 12" stoji 4500,- Sk ?

- jak je to roztrhnute ? kde ?
Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #8 kedy: 11. Január , 2008, 20:08:59 »

nejaky homemade 2x12 mriezky na tom dal ale potom zo  zahadnych okolnosti ich odsroboval...fak neviem preco....j
http://bandzone.cz/mudhole
na tomto profile posledna fotka taka oranzova bedňa.....posudte sami
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #9 kedy: 11. Január , 2008, 20:14:40 »

a to na nieco padla? lebo neviem, ako sa moze roztrhnut reprak padom :) to na nieco padlo? viem, ze to neni podstatne, ale v teme sa uz nic nove poradit neda. bud opravit alebo kupit novy. celestion V30, G12T - 75 stoja okolo 3000 a to su uz pani repraky!
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník

Out of reality

« Odpoveď #10 kedy: 11. Január , 2008, 20:18:06 »

no padla na roh jedneho komba ?§!......3000 nie 4500???...tak to som sa nastval teraz  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #11 kedy: 12. Január , 2008, 00:39:44 »

no padla na roh jedneho komba ?§!......3000 nie 4500???...tak to som sa nastval teraz  Bacha na vec kamo!
ty sa nemas co nastvat, vy ste niekomu dojebali ich vec, a potom to chces len tak zlepit, neverim ze to uz tak bude hrat, vedia inak o tom?? pretoze gitaristu odtial poznam...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
tibi
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 102

« Odpoveď #12 kedy: 12. Január , 2008, 04:33:12 »

Takze je to moja bedna   

to RASTIS Si píš!!!!! za prve ak o tom nevies krytky sa k reprobedniam automaticky nedavaju a myslim si ze je moja vec ci som ich tam mal alebo nie........a aj ked nie tak myslim ze bachnut taka bedna tak nabuuce ta poprosim vyjadrit sa k teme......

CENA  repra   hej stoji menej   ak mas made in PCR!!!!! PEOPLE REPUBLIC OF CHINA       a ak vam to  niekomu niekde este nedochadza tak ked mas  na krabici made in PCR   a na repraku made in england   tak je to reprak vyrobeny v chine a  stoji menej pohybuju sa tusim od 2000 v muzikery lenze tento reprak je  MADE IN U.S.A      a na repraku je made in ENGLAND   a kedze tie cinany maju horsi zvuk tak som kupil kvalitne repra   kde ma jeden stal 4400 SK  a mozes si to overit....... s roznyh stranok origos dovozcov.....

tolko kteme lebo nechapem niektore poznamky niektorych ludi typu co to je za bedna ked tam nema kryty myslim ze tema bola ako to dat dokopy nie riesit kryty keby boli automaticky k repru RASTIS ver tomu ze ich tam mam......        este niekto niake otazky??
Zaznamenané
tibi
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 102

« Odpoveď #13 kedy: 12. Január , 2008, 04:36:28 »

A este jedna vec  ....  moj nazor neverim ze sa to da opravit....ak hej bol by som rad ..... ale asi to nepojde aj som hladal mrtne veci na nete a tak... lenze membrany nikde jedine co robia su cievky..a  zalepit sa mozno da par mm  ale taka velka asi nie.........   INAK pozdravujem   ta OMEN   a som rad ze sa to nejak riesi len som dost navetvy a  ma hneva ked sa niekto vyjadruje jak sa vyjadruje chodim sem uz dlho ale ma vytaca jak su vsetci najmudrejsi a odpovedaju na uplne ine veci.... ahooj :) Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc! Pomoooc!
Zaznamenané
igork
pravidelný návštevník
Príspevkov: 191

« Odpoveď #14 kedy: 12. Január , 2008, 08:48:45 »

Zavolaj panovi Udvarosovi zo Ziharca, on sa venuje aj takymto opravam. tel: 0905606238  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 23 otázok.