uff paradne som sa vyspal, ale to asi aj z toho dovodu, ze uz z koncertu som siel utlmeny a tak trochu sklamany z toho co som vcera zazil. Pravdupovediac, vrcholom vecera bol asi moment, ked sa v podniku Hlava 22 ukazali Bezdeda, Cmorik a Kucera.. :D Na samotnych clenoch kapely bolo vidno, ze su kvalitni hudobnici, ale ze by clovek padal na zadok. Ak si to porovnam s Fermatou tak z tej mam za kazdym ovela lepsi pocit. Vlastne, vsetko uz povedali predomnou Iggy s Bambusom, takze viac nebude treba.. Este k tomu volume pedalu.. Ono je normalne ze byva vzdy pred preampom (tak isto ako napr aj wah), u Antalika islo hlavne o to, ze ak ho zapojil za preamp dostal z toho vcelku dobry regulator skreslenia.. prosto- z cleanu do drive-u.
Skôr sa mi zdalo, že volume pedál sa štandardne zapája za preamp, aby reguloval hlasitosť, ale nie drive. Antalík si ho zapojil PRED preamp (Iggy mi neveril, ale odhadol som to správne
), aby ním reguloval budenie preampu a tým pádom aj drive. Volumáč ZA preampom prosto iba reguluje to, čo vychádza z preampu. V takej konfigurácií by mohol regulovať skreslenie, ak by Antalík kreslil koncom, čo nebol tento prípad.