Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 15:49:26
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42963 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #45 kedy: 26. Január , 2008, 15:40:24 »

Myslim ze s tym feelingom to bolo myslene ironicky. Je fakt, ze Frusciante neladi a nemal by hrat sola, na druhej strane, sola v RHCP vobec nie su podstatne a ani ich tam moc nie je. Povedal by som to asi tak, ze jeho rytmicke citenie sa mi paci viac, ako sa mi nepaci jeho neschopnost hrat sola.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 26. Január , 2008, 15:57:52 »

Myslim ze s tym feelingom to bolo myslene ironicky. Je fakt, ze Frusciante neladi a nemal by hrat sola, na druhej strane, sola v RHCP vobec nie su podstatne a ani ich tam moc nie je. Povedal by som to asi tak, ze jeho rytmicke citenie sa mi paci viac, ako sa mi nepaci jeho neschopnost hrat sola.

s tymto mozem suhlasit...
Zaznamenané
zozo
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #47 kedy: 19. Marec , 2008, 15:02:06 »

Mne by stačilo keby som vedel hrať tak "zle" ako on

BTW: Jak moze niekto povedat, ze studiovka na albume je falosna? Co ked to tak malo byt Beeee
Zaznamenané

Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 19. Marec , 2008, 15:22:20 »

jeeezis... napis, ze nepocujes ze to je falosne, to sa da zobrat...
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #49 kedy: 20. Marec , 2008, 22:00:32 »

BTW: Jak moze niekto povedat, ze studiovka na albume je falosna? Co ked to tak malo byt Beeee

povedat sa to da. skor by som si dla otazku ako je to mozne ze mu dakto nepovedal aby to opravil. mozno vedeli ze by tam boli do sudneho dna... neviem:)
Zaznamenané
zozo
nováčik
*

« Odpoveď #50 kedy: 24. Marec , 2008, 18:57:23 »

Keby ho nebolo, nezacal by som hrat
Zaznamenané

zozo
nováčik
*

« Odpoveď #51 kedy: 24. Marec , 2008, 19:10:27 »

preceneny a rozladeny. rytmiku ma peknu ale ako solista je takmer nepocuvatelny. je rozladeny nie len live ale aj na studiovkach a to su veci, ktore mne osobne vadia tak, ze RHCP pocuvam len velmi vynimocne.

toto som tu dnes daval do inej temy:

http://youtube.com/watch?v=aoUqSPQQuW4

Dave Navarro - 100 a 1 oproti Frusciantemu. Cely album napriklad One hot minute je gitarovo na uplne uplne inej urovni...

toto je fajn, dokonca aj to "solo" sedi... len ked da taketo "solo" gitarista, ktory aj normalne vie hrat, je to fasa, ze jaky drive vie pustit na podiu.. akurat u Fruscianteho je to to najlepsie, co som od neho pocul, zivotny vykon... lepsie od toho uz nezahra, iba horsie a toto vlastne tiez vskutocnosti nie je o nicom, ked si dame ruku na srdce.

hodnotim ho teraz ako gitaristu z pohladu gitarovej hry, nijak inak. je mi jedno v tejto teme, aku robi RHCP hudbu a je mi jedno, cim si v zivote Frusciante presiel...

One Hot Minute moze byt gitarovo na upne inej urovni, ale nikto ma nepresvedci ze je pocuvatelnejsi ako ostatne. Z toho albumu sa mi pacia tak tri pesnicky a ostatne to je akoze... (nekomentujem(. Naprikad z pensnicky Cofee Shop ma bolia usi.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 24. Marec , 2008, 19:13:23 »

vsetko v pohode, len toto je tema o Frusciantem ako gitaristovi, nie o hudbe RHCP na jednotlivych albumoch.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #53 kedy: 24. Marec , 2008, 19:43:08 »

red hoti maju super gitary. robi ich frusciante. cize je super gitarista  Na zdravie!
Zaznamenané
zozo
nováčik
*

« Odpoveď #54 kedy: 25. Marec , 2008, 16:09:02 »

vsetko v pohode, len toto je tema o Frusciantem ako gitaristovi, nie o hudbe RHCP na jednotlivych albumoch.
OK Chapem
Zaznamenané

Botnus
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #55 kedy: 25. Marec , 2008, 16:11:47 »

ja osobne si nemyslim ze je zly gitarista, mozno nic vynimocne , ale do priemeru by sa urcite dostal  Popiskujem si
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #56 kedy: 28. Marec , 2008, 14:45:02 »

ja osobne si nemyslim ze je zly gitarista, mozno nic vynimocne , ale do priemeru by sa urcite dostal  Popiskujem si
Možno do tvojho priemeru... Ak sa ti páčia gitaristi ktorí hrajú niekoľkominútové behy tak frusciante sa ti určite nepáči pretože ten nehrá technicky... A práve to je nanom úžasné. Nemám rád technických gitaristov.
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #57 kedy: 09. Apríl , 2008, 19:16:27 »

velmi by ma pobavilo ,keby sa zapojil johny. hudba neni o matematike ,ale o pocite a ten ma frusciantik nadovsetko. keby som chcel pocuvat presne ladenie ,presnu rytmiku ,a na chlp vyvazenu dynamiku tak si pustim kuchynskeho robota. podla mna byt gitaristom neni o technike a teorii ,ale o pocite ,prejave a osobytosti...
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #58 kedy: 09. Apríl , 2008, 19:25:57 »

marosisko: lepšie by som to nenapísal!!!  Na zdravie!
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #59 kedy: 10. Apríl , 2008, 06:10:17 »

velmi by ma pobavilo ,keby sa zapojil johny. hudba neni o matematike ,ale o pocite a ten ma frusciantik nadovsetko. keby som chcel pocuvat presne ladenie ,presnu rytmiku ,a na chlp vyvazenu dynamiku tak si pustim kuchynskeho robota. podla mna byt gitaristom neni o technike a teorii ,ale o pocite ,prejave a osobytosti...

a este o falosnom hrani, nie? Popiskujem si Nemam nic proti tzv. "pocitovym" gitaristom, aj ked neviem preco to tu takto rozdelujeme, samozrejme, ak potrebujeme skatulky, tak prosim....ale potom si vypocujem D. Gilmoura, G. Moorea a este mnohych inych gitaristov, ktori maju fakt feeling, ktorym to hra a pritom nemaju drevene prsty. Toto vsetko sa bohuzial, neda povedat o Frusciantem...
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.