Tom70
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 26. Január , 2008, 15:40:24 » |
|
Myslim ze s tym feelingom to bolo myslene ironicky. Je fakt, ze Frusciante neladi a nemal by hrat sola, na druhej strane, sola v RHCP vobec nie su podstatne a ani ich tam moc nie je. Povedal by som to asi tak, ze jeho rytmicke citenie sa mi paci viac, ako sa mi nepaci jeho neschopnost hrat sola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. Január , 2008, 15:57:52 » |
|
Myslim ze s tym feelingom to bolo myslene ironicky. Je fakt, ze Frusciante neladi a nemal by hrat sola, na druhej strane, sola v RHCP vobec nie su podstatne a ani ich tam moc nie je. Povedal by som to asi tak, ze jeho rytmicke citenie sa mi paci viac, ako sa mi nepaci jeho neschopnost hrat sola.
s tymto mozem suhlasit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zozo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. Marec , 2008, 15:02:06 » |
|
Mne by stačilo keby som vedel hrať tak "zle" ako on BTW: Jak moze niekto povedat, ze studiovka na albume je falosna? Co ked to tak malo byt
|
|
|
Zaznamenané
|
Will it Blend ? That is the question --------------------------------------------- jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. Marec , 2008, 15:22:20 » |
|
jeeezis... napis, ze nepocujes ze to je falosne, to sa da zobrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. Marec , 2008, 22:00:32 » |
|
BTW: Jak moze niekto povedat, ze studiovka na albume je falosna? Co ked to tak malo byt povedat sa to da. skor by som si dla otazku ako je to mozne ze mu dakto nepovedal aby to opravil. mozno vedeli ze by tam boli do sudneho dna... neviem:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zozo
nováčik
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 24. Marec , 2008, 18:57:23 » |
|
Keby ho nebolo, nezacal by som hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Will it Blend ? That is the question --------------------------------------------- jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
|
|
|
zozo
nováčik
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 24. Marec , 2008, 19:10:27 » |
|
preceneny a rozladeny. rytmiku ma peknu ale ako solista je takmer nepocuvatelny. je rozladeny nie len live ale aj na studiovkach a to su veci, ktore mne osobne vadia tak, ze RHCP pocuvam len velmi vynimocne. toto som tu dnes daval do inej temy: http://youtube.com/watch?v=aoUqSPQQuW4Dave Navarro - 100 a 1 oproti Frusciantemu. Cely album napriklad One hot minute je gitarovo na uplne uplne inej urovni... toto je fajn, dokonca aj to "solo" sedi... len ked da taketo "solo" gitarista, ktory aj normalne vie hrat, je to fasa, ze jaky drive vie pustit na podiu.. akurat u Fruscianteho je to to najlepsie, co som od neho pocul, zivotny vykon... lepsie od toho uz nezahra, iba horsie a toto vlastne tiez vskutocnosti nie je o nicom, ked si dame ruku na srdce. hodnotim ho teraz ako gitaristu z pohladu gitarovej hry, nijak inak. je mi jedno v tejto teme, aku robi RHCP hudbu a je mi jedno, cim si v zivote Frusciante presiel... One Hot Minute moze byt gitarovo na upne inej urovni, ale nikto ma nepresvedci ze je pocuvatelnejsi ako ostatne. Z toho albumu sa mi pacia tak tri pesnicky a ostatne to je akoze... (nekomentujem(. Naprikad z pensnicky Cofee Shop ma bolia usi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 24. Marec , 2008, 19:13:23 » |
|
vsetko v pohode, len toto je tema o Frusciantem ako gitaristovi, nie o hudbe RHCP na jednotlivych albumoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 24. Marec , 2008, 19:43:08 » |
|
red hoti maju super gitary. robi ich frusciante. cize je super gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zozo
nováčik
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Marec , 2008, 16:09:02 » |
|
vsetko v pohode, len toto je tema o Frusciantem ako gitaristovi, nie o hudbe RHCP na jednotlivych albumoch.
OK Chapem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Botnus
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Marec , 2008, 16:11:47 » |
|
ja osobne si nemyslim ze je zly gitarista, mozno nic vynimocne , ale do priemeru by sa urcite dostal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 28. Marec , 2008, 14:45:02 » |
|
ja osobne si nemyslim ze je zly gitarista, mozno nic vynimocne , ale do priemeru by sa urcite dostal Možno do tvojho priemeru... Ak sa ti páčia gitaristi ktorí hrajú niekoľkominútové behy tak frusciante sa ti určite nepáči pretože ten nehrá technicky... A práve to je nanom úžasné. Nemám rád technických gitaristov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 09. Apríl , 2008, 19:16:27 » |
|
velmi by ma pobavilo ,keby sa zapojil johny. hudba neni o matematike ,ale o pocite a ten ma frusciantik nadovsetko. keby som chcel pocuvat presne ladenie ,presnu rytmiku ,a na chlp vyvazenu dynamiku tak si pustim kuchynskeho robota. podla mna byt gitaristom neni o technike a teorii ,ale o pocite ,prejave a osobytosti...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 09. Apríl , 2008, 19:25:57 » |
|
marosisko: lepšie by som to nenapísal!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 10. Apríl , 2008, 06:10:17 » |
|
velmi by ma pobavilo ,keby sa zapojil johny. hudba neni o matematike ,ale o pocite a ten ma frusciantik nadovsetko. keby som chcel pocuvat presne ladenie ,presnu rytmiku ,a na chlp vyvazenu dynamiku tak si pustim kuchynskeho robota. podla mna byt gitaristom neni o technike a teorii ,ale o pocite ,prejave a osobytosti...
a este o falosnom hrani, nie? Nemam nic proti tzv. "pocitovym" gitaristom, aj ked neviem preco to tu takto rozdelujeme, samozrejme, ak potrebujeme skatulky, tak prosim....ale potom si vypocujem D. Gilmoura, G. Moorea a este mnohych inych gitaristov, ktori maju fakt feeling, ktorym to hra a pritom nemaju drevene prsty. Toto vsetko sa bohuzial, neda povedat o Frusciantem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|