Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 14:48:45
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Uriah Heep v Blave  (Prečítané 3545 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
plichto
Hosť
« kedy: 07. Február , 2008, 10:24:51 »

Dátum/Date: 28.03.2008 o 20.00 h
Miesto/Place of performance: Divadlo Aréna, Bratislava
Cena/Price:
 - státie/standing: 999,- Sk, od/since 01.02.: 1.099,- Sk, od/since 01.03.: 1.199,- Sk
 - sedenie/sitting: 1.699,- Sk (prízemie/ground floor), 1.999,- Sk (balkón/balcony)

Uriah Heep je britská rocková skupina, založená roku 1969 v Birminghame. Priaznivci legendárnych Britov sa však môžu tešiť najmä na ich najväčšie hity ako napríklad Easy Livin (Demons and Wizards - 1972), Sweet Loraine (The Magician’s Birthday 1972) či Stealin (Sweet Freedom - 1973). Jej nesmrteľný hit Lady in Black je pevnou súčasťou playlistov väčšiny rádií po svete. Skupina Uriah Heep vystúpi v Bratislave v zostave : Mick Box gitara, spev / Bernie Shaw spev / Trevor Bolder basa, spev / Phil Lanzon kávesy, spev / Russel Glilbrook bicie, spev

zdroj  http://ticketportal.sk/Podujatie_Search.asp?ID=10035
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2008, 10:25:08 »

Chystate sa niekto?
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #2 kedy: 07. Február , 2008, 10:38:02 »

Uriášov som už raz videl, na Kamennom Mlyne na nejakom motozraze. Starší páni, ale hrali fajn a najmä mali dobre urobené vokály.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 07. Február , 2008, 18:07:22 »

Toto uz nema s Uriah Heep skoro nic spolocne. Uriah Heep su pre mna zostava zhruba do roku 1977 s Kenom Hensleym za klavesami (ten im skoro vsetko skladal) a s Davidom Byronom - spevakom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #4 kedy: 08. Február , 2008, 09:05:18 »

Toto uz nema s Uriah Heep skoro nic spolocne. Uriah Heep su pre mna zostava zhruba do roku 1977 s Kenom Hensleym za klavesami (ten im skoro vsetko skladal) a s Davidom Byronom - spevakom.

Uriah Heep = Mick Box
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #5 kedy: 08. Február , 2008, 11:11:08 »

Na Masters of rock boli výborní, odporúčam. Žmurk
Zaznamenané

obsidian.sk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 108

« Odpoveď #6 kedy: 08. Február , 2008, 11:20:58 »

Aj ich minulorocny koncert v Kosiciach bol skvely. Starsi pani, ale na podiu akoby omladli o 20-30 rokov. Taktiez odporucam.
Zaznamenané

Ibanez RG321MH-RB
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #7 kedy: 08. Február , 2008, 12:22:44 »

podla mna si len zbytocne zatvaras dvere pred dobrou muzikou , kazda kapela prechadza zmenami .
videl som ich na MOR2007 a bolo to absolutne uzasne ... takmer najlepsie vystupenie ake som kedy vzivote zazil :-)
Musis sa spokojit stym co je , a nehladiet len na to co bolo ;-)
ja by som si tiez kukol maidenov krom dickinsona aj s blazeom bayleyom a sabbathov s ozzym , chcel by som aby hrali purply s blackmoorom alebo uriasi s kerslakeom ... nestane sa tak tak som spokojny aj stym ze v inej zostave podavaju super vykony ;-)
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #8 kedy: 08. Február , 2008, 12:35:57 »

ja by som si chcel pozriet niekedy purple v zostave aka bola na albumoch Burn a Stormbringer
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #9 kedy: 08. Február , 2008, 12:39:11 »

Teraz su v Mexiku.Dva mesiace po južnej amerike.Užívajú si.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 08. Február , 2008, 12:43:38 »

ja by som si chcel pozriet niekedy purple v zostave aka bola na albumoch Burn a Stormbringer
no to asi nehroziii,blackmoore ich ma na haku, David robi svoje a myslim lepšie...Hughes tak isto a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku Bavím sa skvele
Zaznamenané

Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #11 kedy: 08. Február , 2008, 12:45:07 »

no to asi nehroziii,blackmoore ich ma na haku, David robi svoje a myslim lepšie...Hughes tak isto a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku Bavím sa skvele

konecne niekto seriozne informovany ... a ktomu " a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku " nevies ci mu beru ? a ci mu neni zima na ruky :-D :-D :-D
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 08. Február , 2008, 12:49:49 »

Blackmoor ma dorazil Tým čo teraz produkuje.Vyrastal som na nom.Bol pre mna vzorom.Keď pak s tou komtesou začal tak už je mimo.Asi to je vekom.Ale aj ja starý cap a rad sa vraciam k ich starým veciam.Aj syn im na chuť došiel.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 08. Február , 2008, 13:00:38 »

Uriah Heep.Ako decka sme to čítali všeliako.Ale hlavne počúvali.
Velká sranda pre nás bola keď sme počuli Jurjaja heep:))Pamatám na to ako dnes.Radio luxemburg.Hrozný signál ale aký sme boli štastní.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #14 kedy: 08. Február , 2008, 13:08:17 »

podla mna si len zbytocne zatvaras dvere pred dobrou muzikou , kazda kapela prechadza zmenami .

Nuz, ked su tie zmeny objektivne k horsiemu, tak si tie dvere aj zavrem. :) Ale uznam, ze im to celkom hra aj dnes, ale ich novsie veci sa na klasiky zdaleka nehrabu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.