Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 30. Jún , 2008, 17:30:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 30. Jún , 2008, 17:31:08 » |
|
co chcu bubenikovi odseknut ruku Tak toto ma položilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 30. Jún , 2008, 17:35:39 » |
|
To som napísal na margo toho, žeby predsa len strčil tú ruku do ohňa a prišiel by o ňu..pre tých menej chápavých
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 30. Jún , 2008, 17:38:04 » |
|
To som napísal na margo toho, žeby predsa len strčil tú ruku do ohňa a prišiel by o ňu..pre tých menej chápavých kazdy predsa vie ze silas je basak keby bol bubenik tak by to mozno trosicku vtipne bolo ale inak je to vopruz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 30. Jún , 2008, 17:39:22 » |
|
kazdy predsa vie ze silas je basak keby bol bubenik tak by to mozno trosicku vtipne bolo ale inak je to vopruz naucil by som sa hrat nohami.....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 30. Jún , 2008, 17:40:27 » |
|
Mne to prišlo dosť vtipné a nemylsle som s tým nič zlé. Bola to len slovná hračka.
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 17:42:51 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 30. Jún , 2008, 17:46:45 » |
|
Ty si z hudobnej branže ? Kto Ti potvrdil, že Madona nevie spievať ? Tu na Slovensku, alebo v USA ?
Ten typek sa vola James Blunt. Čo máš k jeho spevu ?
Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem . To si dam radsej Jennifer Rush , Kate Bush alebo Annie Lenox . Takisto mi velmi vadi strasne afektovany , nedynamicky , monotonny Bluntov spev . Hned vypinam je to pre mna velmi neprijemny hudobny zazitok . Ale pokial sa ich muzika a spev niekomu paci , tak v poho , nech si to vychutna .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 30. Jún , 2008, 17:48:13 » |
|
Tak to im klesli tantiémy asi o 0.00000 centu a myslím, že vážne prehodnotia svoje kariéry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 30. Jún , 2008, 17:50:13 » |
|
Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem . To si dam radsej Jennifer Rush , Kate Bush alebo Annie Lenox . Takisto mi velmi vadi strasne afektovany , nedynamicky , monotonny Bluntov spev . Hned vypinam je to pre mna velmi neprijemny hudobny zazitok . Ale pokial sa ich muzika a spev niekomu paci , tak v poho , nech si to vychutna . na ct2 (ci 1?) davali raz zaznam z blantovho koncertu v prahe tusim a hoci som to zacal sledovat s malou dusickou musim povedat ze napriek tomu ze ma vsetko na jedno kopyto tak ma okolo seba skvelych hudobnikov a ta hudba sa dala absorbovat len asi mu pocas tej misie v kosove vystrelil niekto gule tak to znelo niekedy
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 17:51:06 od siiiiiilas »
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 30. Jún , 2008, 17:52:15 » |
|
Tiež som to pozeral, skvelí muzikanti a hranie pesničiek nie hranie hrania...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 30. Jún , 2008, 17:56:25 » |
|
Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem .
Takisto mi velmi vadi strasne afektovany , nedynamicky , monotonny Bluntov spev . Hned vypinam je to pre mna velmi neprijemny hudobny zazitok .
mohli by skusit este kurz u Frantiska Tugendlieba mozna by z nich nieco bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 30. Jún , 2008, 17:59:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 30. Jún , 2008, 17:59:57 » |
|
mohli by skusit este kurz u Frantiska Tugendlieba mozna by z nich nieco bolo
Myslis plnka do kurata ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 30. Jún , 2008, 18:02:07 » |
|
Tak to im klesli tantiémy asi o 0.00000 centu a myslím, že vážne prehodnotia svoje kariéry. Taky je zivot , raz to cloveku klesa , inokedy stupa , ale snazit sa treba vzdy .
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 18:02:27 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|