Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 20:23:16
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lenny Kravitz 24.6.2008 Bratislava  (Prečítané 21523 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 30. Jún , 2008, 17:30:08 »

..hádam nechceš z BOB spraviť Def leppard  ha ha ha Na zdravie!

to co je zas za odveci splech? akoze to na co je reakcia?  ?§!. ?§!. ?§!.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 30. Jún , 2008, 17:31:08 »

co chcu bubenikovi odseknut ruku Huh!  Fuuha zíram
Tak toto ma položilo. Bavím sa skvele
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #92 kedy: 30. Jún , 2008, 17:35:39 »

To som napísal na margo toho, žeby predsa len strčil tú ruku do ohňa a prišiel by o ňu..pre tých menej chápavých  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 30. Jún , 2008, 17:38:04 »

To som napísal na margo toho, žeby predsa len strčil tú ruku do ohňa a prišiel by o ňu..pre tých menej chápavých  Na zdravie!

kazdy predsa vie ze silas je basak  ?§!. keby bol bubenik tak by to mozno trosicku vtipne bolo ale inak je to vopruz  ?§!.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #94 kedy: 30. Jún , 2008, 17:39:22 »

kazdy predsa vie ze silas je basak  ?§!. keby bol bubenik tak by to mozno trosicku vtipne bolo ale inak je to vopruz  ?§!.
naucil by som sa hrat nohami.....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #95 kedy: 30. Jún , 2008, 17:40:27 »

Mne to prišlo dosť vtipné a nemylsle som s tým nič zlé.  Bola to len slovná hračka.
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 17:42:51 od RobG » Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #96 kedy: 30. Jún , 2008, 17:46:45 »

Ty si z hudobnej branže ? Kto Ti potvrdil, že Madona nevie spievať ? Tu na Slovensku, alebo v USA ?

Ten typek sa vola James Blunt. Čo máš k jeho spevu ?
Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem . To si dam radsej Jennifer Rush , Kate Bush alebo Annie Lenox .

Takisto mi velmi vadi  strasne afektovany , nedynamicky , monotonny Bluntov spev . Hned vypinam je to pre mna velmi neprijemny hudobny zazitok .

Ale pokial sa ich muzika a spev niekomu paci , tak v poho , nech si to vychutna .  Na zdravie!
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #97 kedy: 30. Jún , 2008, 17:48:13 »

Tak to im klesli tantiémy asi o 0.00000 centu a myslím, že vážne prehodnotia svoje kariéry.  Na zdravie!
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #98 kedy: 30. Jún , 2008, 17:50:13 »

Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem . To si dam radsej Jennifer Rush , Kate Bush alebo Annie Lenox .

Takisto mi velmi vadi  strasne afektovany , nedynamicky , monotonny Bluntov spev . Hned vypinam je to pre mna velmi neprijemny hudobny zazitok .

Ale pokial sa ich muzika a spev niekomu paci , tak v poho , nech si to vychutna .  Na zdravie!

na ct2 (ci 1?) davali raz zaznam z blantovho koncertu v prahe tusim a hoci som to zacal sledovat s malou dusickou musim povedat ze napriek tomu ze ma vsetko na jedno kopyto tak ma okolo seba skvelych hudobnikov a ta hudba sa dala absorbovat
len asi mu pocas tej misie v kosove vystrelil niekto gule tak to znelo niekedy
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 17:51:06 od siiiiiilas » Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #99 kedy: 30. Jún , 2008, 17:52:15 »

Tiež som to pozeral, skvelí muzikanti a hranie pesničiek nie hranie hrania...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #100 kedy: 30. Jún , 2008, 17:56:25 »

Tiez ma Madona tym svojim umnaukanym sposobom spevu vobec nezaujala + fadna farba hlasu + nadychovanie v strede frazy , najlepsie po kazdych dvoch slovach , no neviem , neviem .

mohli by skusit este kurz  u Frantiska Tugendlieba mozna by z nich nieco bolo
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #101 kedy: 30. Jún , 2008, 17:59:48 »

A gitaristi tu na fóre pár lekciíí.... ha ha ha ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #102 kedy: 30. Jún , 2008, 17:59:57 »

mohli by skusit este kurz  u Frantiska Tugendlieba mozna by z nich nieco bolo
  Myslis plnka do kurata ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #103 kedy: 30. Jún , 2008, 18:02:07 »

Tak to im klesli tantiémy asi o 0.00000 centu a myslím, že vážne prehodnotia svoje kariéry.  Na zdravie!
Taky je zivot , raz to cloveku klesa , inokedy stupa  , ale snazit sa treba vzdy .    Bavím sa skveleNa zdravie!
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 18:02:27 od Zvuk » Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.