nieje to boj s veternymo mlynmi ,ludia su všade rovnaky a chcu počut pesničky nič viac,Desmod maju tvrde gitary a ludia z nich šaleju,Anglicky spievat je nezmysel na ktory každy raz dojde,s mojou kapelou hrame relatyvne chvilku a ide všetko super.Ked chce niekto utočit na svetovu scenu musi si uvedomit či n to ma a či nieje len plagiat nejakej kapely.Ta velmi tvrda muzika je andergraund ,často nema ani melodiu takže je samo že to nema široky zaber a v malej krajine ani posluchačov
ano urcite s tbou vo vela veciach suhlasim
lenze po prve, myslim, ze si si asi ani nevypocul veci ktore mame na stranke
a pises len tak zovseobecna
po druhe, spievat po slovensky je super a tiez to zerem, ked to niekto vie v tvrdsej hudbe spravit dobre. Len nie vsetko znie v kazdej reci dobre, ako flamenco po slovensky, rock and roll po cinsky... su veci, ktore sedia lepsie pre dany styl, a my to mame tak ako to mame a po tretie som velmi rad , ze sa vam teda dari
Lenže len stránka vam nepomôže.To chce schopny manažment,ktory sa nakontaktuje na zahraničnu scénu.Pripadne sa nakontaktovat na zahraničnu kapelu,ktoru zoberiete na spoločné "turne" na Slovensku a oni vas na revanš zoberu na turne u nich vonku.
nehovorim, ze stranka po anglicky je automaticky otvorena brana do sveta:) len ked nieco chces poslat na nejaky zahranicny festival a neni to po anglicky, sa mozes aj roztrhat a nikto ta tam nezavola
swordy, chceš sa páriť sa Rasťom?
sak rastik je fesaaak