Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 09:58:45
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mandragora  (Prečítané 16080 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 14. Február , 2008, 11:53:56 »

so slovencinou by to bolo originalnejsie, ale aj tak by sa s tym nedostali dalej nez na ukrajinu..  na druhej strane by z toho mozno vznikol nejaky divny poprock, kedze slovencina je makky jazyk. cize vlastne je to uplne jedno ako sa rozhodnu spievat, lebo to, ze zrazu zacnu po slovensky ich nikam dalej neposunie.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 14. Február , 2008, 12:02:17 »

...A s takto talentovanou kapelou mam cest byt v jednej skusobni. Cmuk chlapci Žmurk

to su ti, co na nich vkuse hromzis ?  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 14. Február , 2008, 12:05:17 »

... lebo to, ze zrazu zacnu po slovensky ich nikam dalej neposunie.

myslim si, ze so Slovencinou maju stipku lepsiu sancu dostat sa do nejakeho radia. jasne, ze je Slovencina blby jazyk, hlavne na takyto styl muziky. ale o to lepsie vyzneje, ked sa podari spravit tak, ze dobre sadne... teda nie ze by som bol na texty, ale myslim, ze to tak je.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 14. Február , 2008, 12:07:52 »

(...) ale o to lepsie vyzneje, ked sa podari spravit tak, ze dobre sadne... teda nie ze by som bol na texty, ale myslim, ze to tak je.
Testimony?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 14. Február , 2008, 12:22:30 »

myslim si, ze so Slovencinou maju stipku lepsiu sancu dostat sa do nejakeho radia. jasne, ze je Slovencina blby jazyk, hlavne na takyto styl muziky. ale o to lepsie vyzneje, ked sa podari spravit tak, ze dobre sadne... teda nie ze by som bol na texty, ale myslim, ze to tak je.

to hej.. len.. myslim, ze chalani z mandragory maju dost na salamke nejake slovenske radia, kde hned po nich pustia baru basikovu alebo rihannu.. predpokladam, ze radsej by chceli nejake festaky v style MoR, pohoda a pod, pripadne dostat sa pod kridla nejakeho znameho dobre znejuceho labelu.. ale tak.. k tomu sa musia vyjadrit oni..  heh
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #20 kedy: 14. Február , 2008, 13:28:36 »

mne je jedno ci nas budu hrat v s barou basikovou, alebo s kreatoro, hlavne ze budu prachy  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
ono je to tazke, aj ten jazyk. Slovencina ma vela dlhych slov a ako bolo povedane je maksia, rytmicky slova tiez nie najstastnejsie pasuju do tvrdej hudby....
Vlado je sikovny hudobnik, ma pekne rytmicke myslenie, ktore je dost pestre. Ako si vsimnete vela veci sa hra medzi dobami a na predrazene. Urcite by som vela veci zmenil. ale co uz? ja som prisiel do hotoveho, kde uz trebalo len zahrat.
Samozrejme, ked sa to hra, tak je to ine, pretoze sola som si tam porobil vlastne (iba charakter je zachovany) popridaval som si tam nieco. Napriklad na celom albume neni jeden flazolet, ja ich tam drbem vsade :D Dynamicky sme niektore veci troska upravili... no a bubenik a basak taktiez :)
A este k tym textom, vlado zil dlhsiu dobu v anglicku aj v amerike, cize ja nejaka umelecka hodnota textov je v poradku Žmurk
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 15. Február , 2008, 13:47:05 »

Pohoda... paci sa mi to ma to gule asi vas pridem pozriet do ziliny do kozla na koncik .......  To je vadim tvoj ucitel swordy? Aky mas autorsky podiel na tych veciach? Lebo sa mi to paci o dost viac ako dogman teda  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #22 kedy: 15. Február , 2008, 13:53:44 »

so slovencinou by to bolo originalnejsie, ale aj tak by sa s tym nedostali dalej nez na ukrajinu..  na druhej strane by z toho mozno vznikol nejaky divny poprock, kedze slovencina je makky jazyk. cize vlastne je to uplne jedno ako sa rozhodnu spievat, lebo to, ze zrazu zacnu po slovensky ich nikam dalej neposunie.
naopak na ukrajnu sa dostanu s tou angl...podoba sa to hned na stovky kapiel momentalne je trend vo svete počuvat original jazyk znie to exoticky...francuzy to miluju..ale chapem slovensky sa tažko spieva...tak ako Vadim- znie  super..v angl...to bude plagiat neviiem ani čoho ale množstva inych Zdravíčko
« Posledná zmena: 15. Február , 2008, 13:58:22 od joe » Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 15. Február , 2008, 14:03:22 »

original jazyk ...francuzy to miluju..
Ci chcel asi napisat     "francuzKy"   Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Ale šak aj francuzy. Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. Február , 2008, 14:04:37 od ydur » Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #24 kedy: 15. Február , 2008, 14:04:31 »

velmi dobra kapela(na koncerte som nebol ale mam cd)...co ma najviac soklo je ten zvuk..ked budem mat kapelu urcite pojdem do toho isteho studia Som za vodou kámo...trosku sa mi nepacia sola...ale inac je to velmi dobre...
« Posledná zmena: 15. Február , 2008, 14:04:51 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 15. Február , 2008, 14:10:27 »

Pohoda... paci sa mi to ma to gule asi vas pridem pozriet do ziliny do kozla na koncik .......  To je vadim tvoj ucitel swordy? Aky mas autorsky podiel na tych veciach? Lebo sa mi to paci o dost viac ako dogman teda  Zdravíčko
Ano vadimovi vdacim za velmi vela, co pre mna spravil a co mi dal :)
A podiel mam na tom taky, ze tam mam akurat sola svoje, a sem tam nejake vyhravky, ale skladby som neskladal, vtedy som este pomaly ani vlada nepoznal :)
Dojdi pozret a urcite sa zastav, rad ta spoznam Žmurk
A je to ine ako Dogman :) Vadimov album nahravali ovela skusenejsi muzikanti, a je to aj pocut.
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #26 kedy: 15. Február , 2008, 16:29:52 »

Vypočul som si aj ja vaše CD konečne a musím povedať že vám to hrá veľmi dobre  Na zdravie!
Inak Stano s vami hrá na base už ako stály člen?
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
plichto
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 15. Február , 2008, 16:32:13 »

A je to ine ako Dogman :) Vadimov album nahravali ovela skusenejsi muzikanti, a je to aj pocut.

skusenejsi hej, ale myslel som ze sa mi to paci viac po obsahovej stranke, dogman je zas lepsie nahrany a podobne, ale pre mna je zatial obsah dolezitejsi ako forma...
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 16. Február , 2008, 18:55:49 »

Inak Stano s vami hrá na base už ako stály člen?
Ano je, len ked nemoze, tak je za neho zaskok, lebo on furt vymysla s kravinami... Žmurk
skusenejsi hej, ale myslel som ze sa mi to paci viac po obsahovej stranke, dogman je zas lepsie nahrany a podobne, ale pre mna je zatial obsah dolezitejsi ako forma...
tak parada teda Žmurk  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #29 kedy: 05. Marec , 2008, 04:55:23 »

..., aj stranka je pekna!
sef kreativneho timu dakuje  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.13 sekund, 23 otázok.