Valla
|
|
« kedy: 18. Február , 2008, 21:10:49 » |
|
no to to sme nahrali asi pred rokom a prisli sme potom o spevaka a doteraz sme nezohnaly co poviee??? no je to malacka kapela stara zostava sa volala Rimm potom sa rozpadli a mala sa dat do kopi nova zostava ktora zacala aj skusat ale po case sa na to spevak vyjebal do pici a dopadli sme ako sme dopadli
|
|
« Posledná zmena: 19. Február , 2008, 12:31:11 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Február , 2008, 21:12:02 » |
|
sorry za kvalitu ale je to nahrane fotakom
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Február , 2008, 01:30:11 » |
|
To je už čo za názov témy?? Aspoň doplním meno..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Február , 2008, 01:41:44 » |
|
doteraz sme nezohnaly a mala sa dat do kopi nova zostava ktora zacala aj skusat ale po case sa na to spevak vyjebal do pici a dopadli sme ako sme dopadli Vasa hudba je na urovni asi ako Tvoja gramatika.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Február , 2008, 09:02:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Február , 2008, 09:30:13 » |
|
preboha aspon si uprav, ten uvodny prispevok, lebo sa na to neda pozerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. Február , 2008, 12:01:11 » |
|
Co sa vam nezda, riadne spinavy grunge Chce to cas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Február , 2008, 14:39:47 » |
|
do pici clovek tu da vlastny vytvor a este picujte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Február , 2008, 14:48:03 » |
|
do pici clovek tu da vlastny vytvor a este picujte si mal povedat ze nemame
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. Február , 2008, 16:20:46 » |
|
Co sa vam nezda, riadne spinavy grunge Chce to cas. spinavý a smradlavý
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. Február , 2008, 17:13:16 » |
|
No a co, tak tu mame ukazku nie moc podarenu a nie moc zohratu kapelu. Nikdy v zaciatkoch ste v takej nehrali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. Február , 2008, 17:46:41 » |
|
to muselo dat poriadnu namahu, spojit dokopy 3 akordy a hrat ich dookola..
kolko svetovych hitov je o 3 akordoch????dobre davas vobec o to nejde!
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Február , 2008, 18:36:56 » |
|
teraz som si ti vypocul a si spominam, ze uz si to pastoval aj na muziker. a keby bolo rozumet spevu a kvalitnejsie nahrate, tak je to fajn podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Február , 2008, 20:30:57 » |
|
ale prd je to priserne..nieco ako moje predosle kapely..vobec sa mi to nepaci ..nemam sice vela vlastynch pesniciek..ale toto...ja by som to vymazal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Február , 2008, 20:41:35 » |
|
ale prd je to priserne..nieco ako moje predosle kapely..vobec sa mi to nepaci ..nemam sice vela vlastynch pesniciek..ale toto...ja by som to vymazal suhlasim, az na to vymazanie, je to jeho pravo to sem dat, aj ked mne sa to tiez nepaci
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Február , 2008, 20:43:34 » |
|
ale prd je to priserne..nieco ako moje predosle kapely..vobec sa mi to nepaci ..nemam sice vela vlastynch pesniciek..ale toto...ja by som to vymazal uz sa tesim na tvoje vlastne songy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Február , 2008, 21:20:06 » |
|
dobre pocuvnite si toto kvalita je dobra http://leteckaposta.cz/102714274
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 20. Február , 2008, 20:10:50 » |
|
hm, ani ta druha nahravka ma nepresvedcila... fakt tri akordy stale dokola... aspon som si zaspominal na dobu, ked som bol tazky nirvanak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 20. Február , 2008, 20:43:58 » |
|
nejak treba zacat... predsa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Február , 2008, 20:54:17 » |
|
vy by ste boli najradsej, keby sem davala ukazky Metallica nie? hudba a dobra hudba sa ta spravit aj s tromi akordami: vid Horkyze slize, Kabat, a kopec punkovych a rock'n'rollovych veci - a v tom je ta pointa. je uplne zbytocne sa snazit o nejake preborne sola a cojaviem co, ked v tom neni chytlava melodia a nejaka pointa celej pesnicky. radsej budem pocuvat 3 akordy dokola, ako nejake 3 minutove solove picoviny a vyhravky o kok*te a bez napadu, nech to hra hociko. taka vec pre mna "nema" cenu, nech ma akukolvek techniku. toto nebolo myslene, tak ze by som sa zastaval tejto pesnicky alebo ze by som ju kritizival, povedal som to obecne. a tuto pesnicku co sem dal valla som si tusim vcera pustal, ale nepamatam si uz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. Február , 2008, 21:11:47 » |
|
Paranoid je napriklad torjakordovka a je to rockova klasika. A mnoho dalsich. Da sa spravit aj jednoducha a zaroven vyborna skladba, len to chce napad. Aj ked toto nie je ten pripad...nic v zlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Február , 2008, 21:46:27 » |
|
kua.....aspoň dačo robia .Keby tu bolo takých viac...tak by sa to dakde pohlo.Možno z nich budú o pár rokov veľké star.....tak ich nedrbte, ale radšej povzbudte.Nie všetko je o technike a iných srandách.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|