Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 08:28:58
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: prestriekanie a prelakovanie gitary  (Prečítané 41306 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« kedy: 23. Február , 2008, 23:57:03 »

zdravim...v tejto teme sa moc nevyznam, tak by som sa rad opytal skusenejsich, co s tym mam spravit...mam vecko jackson, a je tam pekny lak, ale chcel by som ju v cervenom...potreboval by som vediet o tom vsetko...ci musim najskor staru farbu zosmirglovat, aku metalizu an to mozem pouzit aby to neovplyvnilo zvuk a kolko by to cca stalo
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 24. Február , 2008, 00:01:16 »

nebolo by to lepsie dat do nejakeho servisu? dobry a kvalitny lak si doma "na kolene" podla mna tazko urobis a mozno Ta to vyjde este viac ako v servise na to urcenom. a myslis si, ze farba alebo presnejsie typ farby ti zmeni zvuk? :)
Zaznamenané

gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #2 kedy: 24. Február , 2008, 00:07:19 »

tak tak, ja by som to nechal tiez radsej na odbornika
a nie je to lacna vec, cize radsej dosetri a kup este ejdno Vcko v cervenom  Beeee
Zaznamenané
Dave48
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 24. Február , 2008, 01:53:05 »

a neviete dat cca tu cenu za kolko by mi to prelakovali v servise??...lebo nerad by som kupoval novu gitaru..mam k nej citovy vztah :)...a aj tak sa blbo zhanaju v cervenej farbe
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 24. Február , 2008, 11:53:20 »

nie som si isty, ale co si sa mi mari, ze to bude tak okolo 2-3 tisic, ak nie viac

IMO - vykasli sa na to..len kvoli tomu, ze sa ti nepaci neviem aka a chces kankalinovu farbu, by som to nerobil..nepoviem keby ten lak bol v dezolatnom stave, ale takto su to zbytocne vyhodene peniaze..investuj do gearu, priatelky/manzelky/milenky..budes mat z toho vacsi uzitok  Je to frajer
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #5 kedy: 24. Február , 2008, 11:55:34 »

IMO - vykasli sa na to..len kvoli tomu, ze sa ti nepaci neviem aka a chces kankalinovu farbu, by som to nerobil..nepoviem keby ten lak bol v dezolatnom stave, ale takto su to zbytocne vyhodene peniaze..investuj do gearu, priatelky/manzelky/milenky..budes mat z toho vacsi uzitok  Je to frajer
prave som to chcel napisat, koli farbe sa drbat s gitarou, kasli na to, dolezite je ako na nej hras, a nie ci je zelena, cervena, cierna alebo zlta...to je nepodstatne
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2008, 13:41:19 »

ale co, proti gustu ziaden disputat. mozno vam sa do toho nechce, ale on chce... Zdravíčko
Zaznamenané

Dave48
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 24. Február , 2008, 13:50:50 »

ja som ju chcel vzdy cervenu, ale nikde ju nemali, tak som vykaslal na to, a kupil som aj ciernu...a hra sa mi na nej super, ale chcem tam ist menit snimace a mozno dat prerprazcovat hmatnik, a pri tej prilezitosti by som si nan dal uz aj zralocie zuby namiesto bodiek:)...no a rozmyslal som, ze ked uz som sa takto rozbehol, tak by som jej mohol uz aj tu farbu moju vytuzenu dat...a mozno by ma vysla lacnesie niaka vychsia rada, ale na nich ma sere, ze maju floyda a toho ja moc nemam rad a nepotrebujem ho
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #8 kedy: 24. Február , 2008, 13:52:53 »

zdravim...v tejto teme sa moc nevyznam, tak by som sa rad opytal skusenejsich, co s tym mam spravit...mam vecko jackson, a je tam pekny lak, ale chcel by som ju v cervenom...potreboval by som vediet o tom vsetko...ci musim najskor staru farbu zosmirglovat, aku metalizu an to mozem pouzit aby to neovplyvnilo zvuk a kolko by to cca stalo
Je tu o tom uz starsia tema, ktora podla mna stoji za precitanie:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,1392.0.html
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #9 kedy: 24. Február , 2008, 13:53:46 »

ja som ju chcel vzdy cervenu, ale nikde ju nemali, tak som vykaslal na to, a kupil som aj ciernu...a hra sa mi na nej super, ale chcem tam ist menit snimace a mozno dat prerprazcovat hmatnik, a pri tej prilezitosti by som si nan dal uz aj zralocie zuby namiesto bodiek:)...no a rozmyslal som, ze ked uz som sa takto rozbehol, tak by som jej mohol uz aj tu farbu moju vytuzenu dat...a mozno by ma vysla lacnesie niaka vychsia rada, ale na nich ma sere, ze maju floyda a toho ja moc nemam rad a nepotrebujem ho
vykasli sa na vsakovake tuningy a radsej kup nieco mozno od inej znacky co ti bude vyhovovat..
Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 24. Február , 2008, 14:07:40 »

farba, zralocie zuby to su veci, ktore zozeru prachy, okrem dobreho pocitu, ze to mas ti to neprinesie nijaky uzitok..zrataj s prachy za taketo tunenie, pripocitaj prachy z pripadneho predaja gitarky, za vratenie flias od piva, brigadu, vyplatu a zrazu mas prachy na lepsiu gitaru...  Som metlak
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 24. Február , 2008, 18:35:21 »

farba, zralocie zuby to su veci, ktore zozeru prachy, okrem dobreho pocitu, ze to mas ti to neprinesie nijaky uzitok..zrataj s prachy za taketo tunenie, pripocitaj prachy z pripadneho predaja gitarky, za vratenie flias od piva, brigadu, vyplatu a zrazu mas prachy na lepsiu gitaru...  Som metlak

styrioci, sak dobre, nevidis, ze chalan pise, ze CHCE cervenu, tak preco mu to vyhovarat, ked to je tebe jedno, tak dobre, ale uz to sem 3ti krat nepis ha ha ha a naco mu bude nova, ked ani ta nema taky lak (respektive sa take moc nerobia)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 24. Február , 2008, 18:41:47 »

a ja chcem hodinky s vodotryskom, ale preto ten vodotrysk este nejdem montovat do svojich starych hodiniek  Som metlak
« Posledná zmena: 24. Február , 2008, 18:50:10 od styrioci » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 24. Február , 2008, 18:47:24 »

co je to vodotrisk? ja poznam iba vodotrysk ?§!. Na zdravie!
Zaznamenané

Dave48
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #14 kedy: 24. Február , 2008, 20:38:55 »

zas sa tu nemusite hadat...viem, ze keby si spocitam prachy za vsetky prkotiny co do toho brazim, mozem mat aj lepsiu gitaru, lenze tu ide o to, ze ta gitara mi prirastla k srdcu, a ked budem mat penaze navyse, tak jej doprajem nieco na seba:)...a tak som chcel len radu, ze co by ma to vyslo, a ci to ide spravit aj doma a ak ano tak ako
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.