Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 08:49:46
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: prestriekanie a prelakovanie gitary  (Prečítané 41344 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
MMM
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 26. Apríl , 2010, 14:17:00 »

skus teplovzdusnou pistolou, existuju aj odstranovacie natery, ale tie by som nepouzival, lebo ked budes zoskrabavat farbu doskriabes aj drevo. ale na gitare som to v zivote nerobil, z inych drevenych veci som dosiahol celkom dobry vzhlad tou teplovzdusnou pistolou, tak ci tak to telo budes musiet presmirglovat. ale ak ta povrchova uprava nie je poskodena, tak tiez nechapacky ze preco sa do toho pustat...

Ziadnou teplovzdusnou pistolou, normalne nech to vybrusi, alebo nech to radsej necha tak.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 26. Apríl , 2010, 14:17:50 »

Lebo ma uz nebavia cierne gitary a chcel by som aby bola tato proste surova pekne holedrevo max nejaky ochranny nater. Len ma zaujima ze ako to bude vyzerat. Sa bojim ze dam dole farbu a tam bude nejake teloz piatich casti. Co si myslite ake tam bude telo aky mahagon?

Telo z 5 casti moze byt celkom realne pri takejto gitare.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #77 kedy: 26. Apríl , 2010, 14:18:26 »

ak sa tiez nemylim tak sa to zbrusuje.. aj ked niekto mi spominal ze niektore natery sa daju vyslovene zlupnut dole ked sa nahreju.. co to ale spravi s gitarou je otaaazka Bavím sa skvele
Zaznamenané

korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #78 kedy: 26. Apríl , 2010, 14:55:36 »

Telo z 5 casti moze byt celkom realne pri takejto gitare.

Tohto sa bojim a preto ma to zaujima ci ma niekto s tym skusenost
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
zakky
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:15:19 »

podla mna je to p*čovina robit
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #80 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:30:23 »

...ci ma niekto s tym skusenost

pytas sa, ze ci sa nasiel niekto, kto mal taku gitaru ako ty a sundal z nej vsetok lak ? ak by sa aj niekto taky nasiel a napisal by Ti, ze mal telo z jedneho kusu, je to pre Teba zaruka, ze ty to budes mat tak isto ? vzhladom k tomu, ako si pisal o tom dalsom vyreze co si chces spravit, tak neni uplne jedno, z kolkych kusov to telo bude ? ci ak by nebolo z piatich, tak po spraveni dalsieho vyrezu to bude podla Teba fakt pekne ?
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #81 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:32:57 »

....."korn24" na svojpomocnú úpravu úplne zabudni ak nemáš zručnosť a skúsenosti Si píš!!! .....

skus teplovzdusnou pistolou, existuju aj odstranovacie natery, ale tie by som nepouzival, lebo ked budes zoskrabavat farbu doskriabes aj drevo. ale na gitare som to v zivote nerobil, z inych drevenych veci som dosiahol celkom dobry vzhlad tou teplovzdusnou pistolou, tak ci tak to telo budes musiet presmirglovat. ale ak ta povrchova uprava nie je poskodena, tak tiez nechapacky ze preco sa do toho pustat...

....."Doldy" ako môžeš dať niekomu takúto radu, že teplovzdušná pištoľ alebo odstraňovač náterov Huh! veď takýmto spôsobom by mi bolo ľúto sa púšťať aj do starej Jolany.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
korn24
stály hosť

« Odpoveď #82 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:33:14 »

pytas sa, ze ci sa nasiel niekto, kto mal taku gitaru ako ty a sundal z nej vsetok lak ? ak by sa aj niekto taky nasiel a napisal by Ti, ze mal telo z jedneho kusu, je to pre Teba zaruka, ze ty to budes mat tak isto ? vzhladom k tomu, ako si pisal o tom dalsom vyreze co si chces spravit, tak neni uplne jedno, z kolkych kusov to telo bude ? ci ak by nebolo z piatich, tak po spraveni dalsieho vyrezu to bude podla Teba fakt pekne ?

ak sa nikto nenajde co to kupi tak to spravim a aspon zistim. gitara hra super a chcem aby bola proste surovy mahagon ako napr. co tu predava robg tu ibanezu sz320. vyrez nie je isty ale najpravdepodobnejsie bude a vypilenie rucky ale vai je ista :D
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:35:40 »

....."korn24" na svojpomocnú úpravu úplne zabudni ak nemáš zručnosť a skúsenosti Si píš!!! .....

preco to je tak tazke, pekne obrusit farbu? potom len natret niecim len tak na ochranu , co doda kusok zivost farby drevu / neviem ako sa vola taky nater, ale ziadna farba ani lak to nie je/ a vyrezy pekne brusit a tak podla mna to pojde.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:37:13 »

chcem aby bola proste surovy mahagon

Aby to nebola surova preglejka  Žmurk
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #85 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:40:13 »

....vidím, že odvahy máš dosť....  Bavím sa skvele .....aj to vidím, že skúseností málo, alebo žiadne  Popiskujem si a ešte aj to vidím, že tak ako Ťa prestali baviť čierne gitary, tak sa Ti môžu po chvíli zase začať ľúbiť.....  Žmurk
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
korn24
stály hosť

« Odpoveď #86 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:40:30 »

skusim dat dole krk uvidime co tam bude  Ja som čert..
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #87 kedy: 26. Apríl , 2010, 15:41:03 »

....vidím, že odvahy máš dosť....  Bavím sa skvele .....aj to vidím, že skúseností málo, alebo žiadne  Popiskujem si a ešte aj to vidím, že tak ako Ťa prestali baviť čierne gitary, tak sa Ti môžu po chvíli zase začať ľúbiť.....  Žmurk

vtedy vytiahnem dalsie dve cierne co mam doma  Zdravíčko
Zaznamenané

korn24
stály hosť

« Odpoveď #88 kedy: 26. Apríl , 2010, 22:03:33 »

pozrel som je to mahagon...takze coskoro sa do toho pustim a uvidime co sa podari
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 27. Apríl , 2010, 07:19:41 »

....."Doldy" ako môžeš dať niekomu takúto radu, že teplovzdušná pištoľ alebo odstraňovač náterov Huh! veď takýmto spôsobom by mi bolo ľúto sa púšťať aj do starej Jolany.....

robil si s tou pistolou uz niekedy? lebo ja uz par krat, a viem ze sa nou odstranuju natery aj z "inych" delikates ako su gitary...a o tych nateroch som vyslovil pochybnost a aj to ze na gitare som to nerobil, hold ked si to chce niekto urobit podomacky tak inak neviem, smirglovat hruby nater z gitary budes do vianoc
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.