Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 17:35:36
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lacna Bedna  (Prečítané 5975 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
virus
nováčik
*
Príspevkov: 57

« kedy: 03. Marec , 2008, 16:34:48 »

Prosiim o radu.    Chcem si kupit 4x12 bednu ale nechcem minat vela penazi     rozmyslam nad behringer 412S a kustom QADST412B. o tychto bedniach sa tu uz dost hovorilo no rad by som aby ste ich porovnali a vyjadrili sa prip poradili nejaku inu "lacnu" bednu.

Chcem to pre mojho marshalla jcm900 100W    a rad by som nieco basovejsie/stredovejsie ale aby si to zachovalo konkretnost a dynamiku             

ps (nechcem zakladat podobnu temu ako tu uz bola no to co som sa tu docital mi moc nepomohlo)

Popiskujem si

vopred dakujem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 03. Marec , 2008, 16:43:23 »

nez kupit novy drevotrieskovy Behringer s ktovieakymi reprakmu za 10 litrov, preco nekupit radsej overeny ojazdeny preglejkovy Marshall s Celestionami ?

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,65663.0.html
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #2 kedy: 03. Marec , 2008, 16:43:48 »

uz davnejsie ma zaujala 4x12" Harley Benton s vintage 30 reprakmi, ktora stoji menej ako tie 4 repraky u nas Si píš!!!
na fore Instrumento.cz nedavno jeden chlapik hodil fotky vnutra tej bedne - vyslo z toho, ze ked si ju doma trocha vytunis (zosilnis spoje a pod.), mas fajn bednu za paradne prachy. tu je ten link: http://www.instrumento.cz/diskuse-tema-250-13-kytarovy-reprobox.html
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 03. Marec , 2008, 21:12:15 »

Prosiim o radu.    Chcem si kupit 4x12 bednu ale nechcem minat vela penazi     rozmyslam nad behringer 412S a kustom QADST412B. o tychto bedniach sa tu uz dost hovorilo no rad by som aby ste ich porovnali a vyjadrili sa prip poradili nejaku inu "lacnu" bednu.

Chcem to pre mojho marshalla jcm900 100W    a rad by som nieco basovejsie/stredovejsie ale aby si to zachovalo konkretnost a dynamiku             

ps (nechcem zakladat podobnu temu ako tu uz bola no to co som sa tu docital mi moc nepomohlo)

Popiskujem si

vopred dakujem

A co takto riadnu 2×12 ? Kuknes inzeraty a mas dobru bednu, dobre repro za slusnu cenu.
Zaznamenané
virus
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 03. Marec , 2008, 22:27:40 »

no takto    ja som mal moznost hrat na tom kustome    a nehralo to zle  aj ked to bolo trosku menej konkretne podla mna        s tym behringerom nemam vobec ziadne skusenosti iba s tou znackou      a to take ze secko so som mal moznost pouzivat/s cim som sa stretol      ked aj malo obstojnu kvalitu tak to malo velmo malu zivotnost

ja mam momentalne bednu marshall 2x12 1936    no a chcel by som nejaku 4x       ako hra ta 1960 original Huh!?      mne ide jednak o to mat 4 repraky a o to nejak pozmenit zvuk aky mam teraz aby nemal az tak ostre vysky a mal viac basov/stredov  a bol celkovo gulatejsi

mozno na to idem zle     ak ano tak si necham poradit
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 03. Marec , 2008, 22:46:38 »

original 1960 hra tak, ake su v nej repraky. vseobecne 4x12 bedna hra "vacsi" zvuk, ako 2x12 bedna. pri 4x12 bedni sa zacne prejavovat viacej tzv. hrebenovy filter, co sa trochu podpise na specifickej farbe 4x12tok vseobecne. osobne ale z cisto praktickych dovodov preferujem dlhodobo 2x12 - lepsi transport, dostacujuci zvuk pre mna, atd...
Zaznamenané
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2008, 22:48:18 »

Vzdy sa tesim z 1960 Marshallu, no 99,9% akcii odohram na MARSHALL 1936. Repraky su poriadne nakrmene, hra to super, pocujem sa aj na vacsom podiu, odnesiem sa sam...
Zaznamenané
virus
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2008, 22:56:12 »

no jo rastis    dik za vysvetlenie       som myslel ze to hra podla toho kolko svabov  ti do tej bedne vlezie.   

ja len ze nemam tolko skusenosti ako vy tak by ste mi to mohli nejak opisat napr v porovnani z 2x12 1936         

a myslim ze som vam dostatocne naznacil ze kam vlastne s tymi bednami mierim         

Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2008, 22:59:40 »

nazdar, pocuvaj aku mas teraz vlastne bednu, videl som ju na koncerte a napamatam No hanbím sa.. pripadne len vymen repraky, ci takym smerom sa nechces poberat?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #9 kedy: 03. Marec , 2008, 23:01:20 »

JCM-900 ti bude dobre hrať do 1936 Marshall.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 03. Marec , 2008, 23:04:36 »

zopakujem sa, ale miesto nejakych lacnych cinskych bedni, ktore MOZU hrat dobre a ktore MOZU vydrzat, by som zobral trebars tu od JOEa, ktora BUDE hrat dobre a ktora MUSI vydrzat...
Zaznamenané
virus
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 04. Marec , 2008, 08:45:48 »

sorry ak som vyssie znel neprijemne     mal som zly den  Ja som čert..

ta bedna od joea vyzera celkom dobre aj cena je v pohode budem nad tym premyslat

mne ide o to aby ta bedna tek "nehryzla" 

tych cinskych sracik sa bojim ale co ma clovek robit ked nema peniaze
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #12 kedy: 04. Marec , 2008, 15:19:42 »

tych cinskych sracik sa bojim ale co ma clovek robit ked nema peniaze
pokial bednu mas, tak hravaj s nou, zatial setri na poriadnu, ako si kupit za menej nejaky shit, ktory po 2-3 mesiach budes chciet aj tak predat
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #13 kedy: 01. Apríl , 2008, 01:53:34 »

V piatok sme hrali koncert a hral som na pozicanej 4x12" Kustom bedni. Nova stoji necelych 8 litrov. Najlacnejsi Marshall, co som kukal, stal 12 litrov a obavam sa, ze v nom budu uvrestane cinske sracky a 6 litrov z toho vytvori cena. Naopak na tom Kustome som hral a musim povedat, ze som vobec nebol nespokojny s tym, ako to znelo. Chcelo by to poskusat v klude, ale z toho, co som zatial cital, je Kustom uz celkom stara znacka, mozno to fakt nebude az taky shit. Su nejake dalsie skusenosti odkedy bola tato tema aktualna?

Uvazujem totiz celkom seriozne, ze si ju zaobstaram. Za tu cenu kludne moze po dvoch rokoch aj skapat...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 01. Apríl , 2008, 14:22:55 »

mozno aj Framus by sa oplatilo pozriet.. a mozno dokonca aj 2X12 a nie 4X12.. ale to uz je o osobnom vkuse. 2X12 som videl za nejakych 7 tisic.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.