Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 08:15:23
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fermata  (Prečítané 25431 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #75 kedy: 18. Júl , 2008, 18:04:20 »

presne tak, vtedy je to este viac artove :D sak dnes na tej pohode ked vytiahol to PRSko zelene som neveril ako bol rozladeny..a ta spomienka na Amsterdam bola hrozna.. nastup zle uplne.. :D ale mne neprislucha kritizovat
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #76 kedy: 18. Júl , 2008, 18:08:16 »

a cela pohoda bude prenasana Huh! pozeral som davali nejaku besedu o hedvige malinovej a ked to konecne skoncili a mali zacat hrat tak mi to prestalo ist.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #77 kedy: 18. Júl , 2008, 18:35:31 »

tak kamarati po dnesnom vystupeni fermaty co som mal moznost vidiet cez net slovo ROZLADENY nabera novy vyznam ... to bolo ako parenie hluchonemych ziraf na obrej rozladenej zvonkohre  Bleee

jak mam pana Griglaka ako gitaristu rad tak som dneska ostal ako mechom udereny v krci smiechu cumet na monitor a snazil sa filtrovat prec zvuky gitary ...

neskutocna prezentacia kakofonickeho tonoveho cirkusu a do neba tahanych bendov ...

verim ze tento maly skrat ma nejake svoje opodstatnenie a ze sa nebude opakovat a kapela fermata ma zasa na dalsom vystupeni pozitivcne naladi ;-) ... toz ja len tolko

inac samotne skladby tiez nevydrzim pocuvat dokola bo su to 4 minuty jedneho a toho isteho opakujuceho sa rifu ale tie melodie ked clovek vypocuje stvrt skladby a dalej odfiltruje su uzasne :-)

pekny vecer vsetkym
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #78 kedy: 18. Júl , 2008, 19:02:52 »

dokelu akurat jak som si to pustil mi padol net tak som videl iba kusok. Vtedy mal Griglak tusim zrovna naladene :) Inak co sa Fresa tyka, je to take nezvykle vidiet hrat brnkatkom basaka z viacmnenej jazzrockovej kapely. Btw mozte mi niekto povedat, ze kto tam bubnoval?

u nich mi to pride uplne prirodzene tieto prechody medzi druhmi taktov.. nieco ako kapelka yes.. clovek si to ani neuvedomi pokym si to nezacne vyklopkavat..

tak tak, suhlasim. Aj u Fermaty a este viac u Yesu
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #79 kedy: 18. Júl , 2008, 19:06:19 »

Igor 'Teo' Skovay (alebo ako sa to pise)
Zaznamenané

much
stály hosť

« Odpoveď #80 kedy: 18. Júl , 2008, 19:07:37 »

aha dik tak o nom som este nepocul
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #81 kedy: 18. Júl , 2008, 19:09:46 »

aha dik tak o nom som este nepocul
podla kratkej ukazky usudzujem ze je velmi popitchi Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
predator
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 18. Júl , 2008, 19:13:38 »

No čo, aj takí majstri ako Griglák občas proste nemajú svoj deň ... každému sa iste stalo, že mal rozladenú gitaru a nebolo času doladiť, alebo že bol špatný odposluch a išiel viacmenej len popamäti ... buďte tolerantní, aj vám sa môže stať, že sa dostanete do rúk pazvukárovi a potom môžete hrať kľudne aj na hrable, vyjde to na rovnako ...
« Posledná zmena: 18. Júl , 2008, 19:14:04 od Predator » Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 18. Júl , 2008, 19:14:30 »

podla kratkej ukazky usudzujem ze je velmi popitchi Bavím sa skvele
tomu verim.  vo fermate by asi nehral zly bubenik. Je lepsi jak Lomidrevo? :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #84 kedy: 18. Júl , 2008, 19:15:40 »

tomu verim.  vo fermate by asi nehral zly bubenik. Je lepsi jak Lomidrevo? :)
to  neviem ale ako ja urcite Si píš!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť

« Odpoveď #85 kedy: 18. Júl , 2008, 19:17:32 »

to  neviem ale ako ja urcite Si píš!!!  Bavím sa skvele

tak to musi byt fakt drtic Žmurk
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #86 kedy: 18. Júl , 2008, 19:22:16 »

No čo, aj takí majstri ako Griglák občas proste nemajú svoj deň ... každému sa iste stalo, že mal rozladenú gitaru a nebolo času doladiť, alebo že bol špatný odposluch a išiel viacmenej len popamäti ... buďte tolerantní, aj vám sa môže stať, že sa dostanete do rúk pazvukárovi a potom môžete hrať kľudne aj na hrable, vyjde to na rovnako ...

myslim ze maju vlastneho zvukara....ale s tou rozladenou gitarou sa to aj mne raz stalo...aj ked mozno preto ze nemam uplne najbrutalnejsiu gitaru ale normalne sa moc nerozladuje. Ale raz sme hrali vonku pocasie bolo celkom v pohode ale v jednom kuse sa mi rozladovalo G cko co sa mi inak nestava,  proste naladil som ho a po prvom pouziti bolo zas rozladene minimalne o pol ton. Predtym ani potom sa to tej gitare nikdy nestavalo. Usudil som ze povod toho rozladovania musel byt nadprirodzeny. Mozno aj griglakovi sa nieco podobne stalo teraz
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 18. Júl , 2008, 19:25:01 »

myslim ze maju vlastneho zvukara....ale s tou rozladenou gitarou sa to aj mne raz stalo...aj ked mozno preto ze nemam uplne najbrutalnejsiu gitaru ale normalne sa moc nerozladuje. Ale raz sme hrali vonku pocasie bolo celkom v pohode ale v jednom kuse sa mi rozladovalo G cko co sa mi inak nestava,  proste naladil som ho a po prvom pouziti bolo zas rozladene minimalne o pol ton. Predtym ani potom sa to tej gitare nikdy nestavalo. Usudil som ze povod toho rozladovania musel byt nadprirodzeny. Mozno aj griglakovi sa nieco podobne stalo teraz

Stáva sa to, človeka to naserie, ale život ide ďalej. Toto je jeden z dôvodov, prečo používam Floyd Rose ... aj keď sa malinko môže pohnúť ladenie (horúčava, zima ...) relatívne ladenie ostane ako-tak zachované a človek môže solídne odohrať pesničku do konca bez strachu, že sa len pozrie na páku a už sa mu to rozhodí ...
Zaznamenané
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #88 kedy: 18. Júl , 2008, 19:27:04 »

ja to beriem a neodsudzujem ho za to :-) , samozrejme ze sa to stane kazdemu , ale vacsina si po pesnicke tu gitaru znova naladi . a nehra s rozladenymi 5timi strunami posledne 3 skladby

ale samozrejme tym nemyslim nic zle. moja sa rozladzuje len z prechodu z vertikalnej do horizontalnej polohy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #89 kedy: 18. Júl , 2008, 19:28:53 »

vonku sa nastroje viac rozladuju. ale myslim ze tato prs sa mu rozladila pakovanim. 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.