Andrew
náhodný pocestný
Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
|
« kedy: 09. Marec , 2008, 21:29:14 » |
|
Uz druhykrat sa mi to dnes stalo.....po hrani som objavil na spodnej liste mojej bedne par ml nejakej mazlavej kvapaliny zltej farby, bez zapachu...prvykrat som myslel ze som tam daco omylom vylial....ale dnes sa to tam proste zjavilo a nemam potuchy co to je...
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Marec , 2008, 21:30:34 » |
|
asi je zazracny a pomocuje sa
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Marec , 2008, 21:30:41 » |
|
to bude plodova voda...zachilu bude mala debnicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Marec , 2008, 21:35:03 » |
|
to bude plodova voda...zachilu bude mala debnicka Bodaj by si mal pravdu, prijal by som dve mesa bedne
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Marec , 2008, 21:35:07 » |
|
velmi zaujmava problematika skusal si otvarat tu bednu? hadam Ti tam nebyva nejaky exoticky tvor. ako som kdesi cital spravu, ze v kvetine z IKEI mali hniezdo smrtelne jedovati pavuci skontroluj to. za normalnych a beznych podmienok, nema z bedne nic vytekat, jedine skvele tony
|
|
« Posledná zmena: 09. Marec , 2008, 21:40:17 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Marec , 2008, 21:38:55 » |
|
Uz druhykrat sa mi to dnes stalo.....po hrani som objavil na spodnej liste mojej bedne par ml nejakej mazlavej kvapaliny zltej farby, bez zapachu...prvykrat som myslel ze som tam daco omylom vylial....ale dnes sa to tam proste zjavilo a nemam potuchy co to je...
mozna ze to boli spermie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Marec , 2008, 21:39:11 » |
|
v reprakoch neni nejaky maz/olej ved sa tam nieco hybe nie? mozno to - mozno trepem.. treba dat pozret odbornikovi alebo ak mas technicke zrucnosti si to otvor a pokukaj odkial to ide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Marec , 2008, 21:39:33 » |
|
velmi zaujmava problematika skusal si otvarat tu bednu? hadam Ti tam nebyva nejaky exoticky tvor. ako som kdesi cital spravu, ze v kvetine z IKEI mali hniezdo smrtelne jedovaty pavuci skontroluj to. za normalnych a beznych podmienok, nema z bedne nic vytekat, jedine skvele tony V tom je ta prdel...hra to jak ma, ziadny problem.... ale uz druhykrat som po hrani objavil tu vec na spodku bedne... ani bohovi neviem co to je...smrtelne pavuky snad ne:D
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Marec , 2008, 21:41:00 » |
|
v reprakoch neni nejaky maz/olej ved sa tam nieco hybe nie? mozno to - mozno trepem..
nie, neni V tom je ta prdel...hra to jak ma, ziadny problem.... ale uz druhykrat som po hrani objavil tu vec na spodku bedne... ani bohovi neviem co to je...smrtelne pavuky snad ne:D
skusal si to otvorit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Marec , 2008, 21:44:34 » |
|
skusal si to otvorit? [/quote]
Nie neskusal...tecie to spredu od spodnych reprakov....
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Marec , 2008, 21:47:02 » |
|
hm to je podivne. tak vyskusaj, ak to neni nejake problematicke. sam som zvedavy, co to moze byt. alebo ti tam niekto iny nieco vylial. nenapada ma nejake racionalne vysvetlenie. ani zivica to nemoze byt, tej by nebolo hadam tak vela...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Marec , 2008, 21:51:37 » |
|
hm to je podivne. tak vyskusaj, ak to neni nejake problematicke. sam som zvedavy, co to moze byt. alebo ti tam niekto iny nieco vylial. nenapada ma nejake racionalne vysvetlenie. ani zivica to nemoze byt, tej by nebolo hadam tak vela...
Hmm...to je mozne...mal som to od kupy na dost koncertoch...mohlo sa stat...ale pivo to neni urcite
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Marec , 2008, 21:51:52 » |
|
treba zavolat muldera a scully
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Marec , 2008, 21:53:38 » |
|
foooto! foooto!
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Marec , 2008, 21:54:54 » |
|
Niektore firmy robia tzv "olejove membrany". To su dve membrany,medzi ktorymi je naliaty olej. Zvuk tychto repro je taky "mäkko-mazlavy".Asi ti vytiekol ten olej. /alebo sa ti tam vyštala kočka/
|
|
« Posledná zmena: 09. Marec , 2008, 21:55:45 od ydur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|