Andrew
náhodný pocestný
Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 10. Marec , 2008, 03:01:54 » |
|
jednoznacne usny maz.. nic ine.. inak aka je to mesa bedna? 4X12 alebo 2X12 resp model?
Mesa Recto, 4x12
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 10. Marec , 2008, 08:30:25 » |
|
To vyteká z rekta?Gastroenterolog my to mal pozrieť.Kolonoskopia-diagnoza-liečba
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 10. Marec , 2008, 08:43:26 » |
|
Zatial som nezaregistroval že by si kukol do vnútra.Len zbežne som tému prebehol.Ale ked si nevieš rady tak mi to predaj.To už je na šrot.Tak navrhni symbolicku cenu.Ked nie tak SERVIS-ODBORNICI!!!!!Tak za kolko???Já mesu potrebujem aj ked by stačila 2x12 ale aj 4x12 uživím
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. Marec , 2008, 11:44:56 » |
|
ked to nebude nic z toho co tu bolo povedane tak uz to moze byt len ventil alebo piesty.alebo to mas zadrene
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 10. Marec , 2008, 11:46:26 » |
|
nauc sa hrat..bedna to uz nezvlada a pocurava sa nebudem sa opakovat, ze by si mal bednu otvorit, zobrat lupu a skumat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 10. Marec , 2008, 11:49:47 » |
|
Zatial som nezaregistroval že by si kukol do vnútra.Len zbežne som tému prebehol.Ale ked si nevieš rady tak mi to predaj.To už je na šrot.Tak navrhni symbolicku cenu.Ked nie tak SERVIS-ODBORNICI!!!!!Tak za kolko???Já mesu potrebujem aj ked by stačila 2x12 ale aj 4x12 uživím tu si pekne pozri rnr.pl a vyber si u nich novucky box. poliaci nemaju colnu povinnost voci USA (ci ako sa tomu nadava) a tym padom maju podstatne nizsie ceny nez u nas, v rakusku, ci cesku. das: Mesa Boogie Szukaj a ides. napr triaxis co v zahranici vyjde na cca 90 tacov novy, je tu za 70.. len pre porovnanie. inak, co sa toho vytoku tyka. nekvapka ti nieco zo stropu na box a potom sa ti zda ze to ide odtial?(niekedy sa aj take podari) mozno je to vazelina od tych panov, co tu bednu 'robili'
|
|
« Posledná zmena: 10. Marec , 2008, 11:50:53 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 10. Marec , 2008, 12:38:01 » |
|
poliaci nemaju colnu povinnost voci USA (ci ako sa tomu nadava)
no neviem ci mas pravdu, pozri si tam napr. co stoji Fender, ktory vozia tiez z USA ale tie Boooginy su tam lacnejsie, to je pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 10. Marec , 2008, 13:06:31 » |
|
tu si pekne pozri rnr.pl a vyber si u nich novucky box. poliaci nemaju colnu povinnost voci USA (ci ako sa tomu nadava) a tym padom maju podstatne nizsie ceny nez u nas, v rakusku, ci cesku. To sa mi nezda, Polsku je v EU tak isto ako my, colna politika je, pokial viem, spolocna pre celu EU, dph maju vysiiu ako my (22%). Netvrdim ze ceny nie su nizsie, len urcite nie kvoli clu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 10. Marec , 2008, 13:34:19 » |
|
zeby false info? :D co tam po fenderkach? ide o boogieny heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 10. Marec , 2008, 17:11:19 » |
|
jaj jaki ste vsetci vtipni otvorit, a pozret. a dat vediet co to bolo, nemas na tom co pokazit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 10. Marec , 2008, 17:23:30 » |
|
nauc sa hrat..bedna to uz nezvlada a pocurava sa nebudem sa opakovat, ze by si mal bednu otvorit, zobrat lupu a skumat.. to moj problem nie je, ver mi
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 10. Marec , 2008, 17:25:44 » |
|
Andrew daj potom vediet, co tomu bolo. Celkom ma to zaujima.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 10. Marec , 2008, 17:27:39 » |
|
Andrew daj potom vediet, co tomu bolo. Celkom ma to zaujima.
Ok, dnes to pozriem
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 10. Marec , 2008, 17:30:31 » |
|
tu si pekne pozri rnr.pl a vyber si u nich novucky box. poliaci nemaju colnu povinnost voci USA (ci ako sa tomu nadava) a tym padom maju podstatne nizsie ceny nez u nas, v rakusku, ci cesku. das: Mesa Boogie Szukaj a ides. napr triaxis co v zahranici vyjde na cca 90 tacov novy, je tu za 70.. len pre porovnanie. inak, co sa toho vytoku tyka. nekvapka ti nieco zo stropu na box a potom sa ti zda ze to ide odtial?(niekedy sa aj take podari) mozno je to vazelina od tych panov, co tu bednu 'robili' V Katowiciach som bol mesu kúpiť tak mám prehlad o cenách.Oplatí sa tam.Ale ta z výtokom by možno lacnejšie vyšla???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 10. Marec , 2008, 17:34:12 » |
|
V Katowiciach som bol mesu kúpiť tak mám prehlad o cenách.Oplatí sa tam.Ale ta z výtokom by možno lacnejšie vyšla??? :DDDDDD tak toto si ma teraz uuuplne zabil clovece.. fajn napad na inzerat: predam bednu s vytokom, ako nova. mozno je to este miazga z dreva (nie ta postavicka zo serialu) ale nie.. tiez sa neviem dockat z coho to moze byt..
|
|
« Posledná zmena: 10. Marec , 2008, 17:35:21 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|