tommy321
|
|
« kedy: 18. Marec , 2008, 10:15:33 » |
|
nazdar, ohliadam sa po nejakych dobrych hudobnych skolach alebo dobrych uciteloch v okloli BA... zatial viem len o tejto: http://www.gitarista.sk/motoriku mam uz dost dobru a chcel by som sa zamerat na stupnice, improvizaciu a celkovo na sola v metalovom / rockovom style. vedeli by ste mi povedat ci mi v tomto musicana vie pomoct? diki moc
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 16:27:44 od tommy321 »
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2008, 16:10:41 » |
|
Urcite vie, je to jedna z najznamejsich sukromnych hudobnych skol. V Bratislave urcite.
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 17:25:16 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2008, 16:30:33 » |
|
furt ma s tymto oxiduju, slovencina mi nikdy nesla a asi ani nepojde...
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Marec , 2008, 16:32:25 » |
|
furt ma s tymto oxiduju, slovencina mi nikdy nesla a asi ani nepojde...
vies co to vobec je oxidovat?? jak ja to neznasam, ked to niekto takto pouziva...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Marec , 2008, 16:37:13 » |
|
nazdar, ohliadam sa po nejakych dobrych hudobnych skolach alebo dobrych uciteloch v okloli BA... zatial viem len o tejto: http://www.gitarista.sk/motoriku mam uz dost dobru a chcel by som sa zamerat na stupnice, improvizaciu a celkovo na sola v metalovom / rockovom style. vedeli by ste mi povedat ci mi v tomto musicana vie pomoct? diki moc Urcite Ti vyberu v Musicane primeraneho lektora. Dokonca samotni lektori chodia k inym, lepsim. Kazdy najde to, co potrebuje. Najlepsie bude ich kontaktovat. Trimester zacina 7.4. Do vtedy spolu najdete primerane riesenie. Mimochom, chodim tam uz rok a pol a dufam, ze este dlho dlho chodit budem. Druhe riesenie je najst si sukromneho ucitela. Je to len na Tebe.
|
|
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 16:43:19 od Zuzka »
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Marec , 2008, 17:13:42 » |
|
vies co to vobec je oxidovat??
oxidacia je v chemii ked prvok v reakcii strati elektony a tim sa zvatsi oxidacne cislo ze? ja to slovo pouzivam ked ma niekto otravuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Marec , 2008, 17:25:51 » |
|
oxidacia je v chemii ked prvok v reakcii strati elektony a tim sa zvatsi oxidacne cislo ze? ja to slovo pouzivam ked ma niekto otravuje.
ok teda, vela ludi to pouziva a ani nevie co to znamena, o tebe to ale neplati ako vidim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Marec , 2008, 17:50:27 » |
|
Oxid ako kyslík-pripomína mi to -a čo sa stane so samopalom ked zmokne?zreziví-To taky ale hlavne co???Skoroduje!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Marec , 2008, 12:41:05 » |
|
ja tam ucim tak ak tak ak dake otazky.... odpoviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 20. Marec , 2008, 22:12:14 » |
|
ja tam ucim tak ak tak ak dake otazky.... odpoviem
jak som uz pisal,chcel by som sa sustredit na stupnice a teoriu podrebnu na improvizaciu, ale ucite aj techniky ako sweep picking alebo tapping? pripadne ako pouzivat floyd rose tremolo paku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Marec , 2008, 22:20:22 » |
|
no jo staci prist a mozme zacat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. Jún , 2008, 13:07:09 » |
|
nazdar, ohliadam sa po nejakych dobrych hudobnych skolach alebo dobrych uciteloch v okloli BA... zatial viem len o tejto: http://www.gitarista.sk/motoriku mam uz dost dobru a chcel by som sa zamerat na stupnice, improvizaciu a celkovo na sola v metalovom / rockovom style. vedeli by ste mi povedat ci mi v tomto musicana vie pomoct? diki moc Ja som tam chodil dva trimestre na spev a gitaru! Na spev som mal az v druhom trimestri dobreho lektora(Oliver Bahn). A gitara: prvy semester jazzovy chalan, velmi sikovny a rozumel som si snim. Ten ma ucil prevazne harmonie,obraty stupnice a tag. A potom som mal, myslim, ze sa volal Matus(druhym si nepamatam) ale on bol zamerany na rock! Mlady chalan, a vie neskutocne hrat. Pre sola, techniky a celkovo rokovu gitaru sa pytaj na neho! A akurat minus(a aj dovod preco som odisiel)je, ze masivne zvisili ceny a kopa lektorov aj poodchadzala (spolu so spominanym Oliverom). Skus a mozno tam aspon zostal ten Matus:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 17. Jún , 2008, 16:19:11 » |
|
Oxid ako kyslík-pripomína mi to -a čo sa stane so samopalom ked zmokne?zreziví-To taky ale hlavne co???Skoroduje!!! oxid nieje kyslik...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 17. Jún , 2008, 16:49:22 » |
|
A gitara: prvy semester jazzovy chalan, velmi sikovny a rozumel som si snim. Ten ma ucil prevazne harmonie,obraty stupnice a tag. A potom som mal, myslim, ze sa volal Matus(druhym si nepamatam) ale on bol zamerany na rock! Mlady chalan, a vie neskutocne hrat. Pre sola, techniky a celkovo rokovu gitaru sa pytaj na neho! A akurat minus(a aj dovod preco som odisiel)je, ze masivne zvisili ceny a kopa lektorov aj poodchadzala (spolu so spominanym Oliverom). Skus a mozno tam aspon zostal ten Matus:)
Ten chalan sa vola Matus Mosko. A stale uci.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Jún , 2008, 12:39:37 » |
|
neviem preco by mali koli zvysenym cenam odchadzat lektori ... zvysili mi plat.... tak to nie odchadzam :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|