pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 09. November , 2008, 20:38:05 » |
|
ja s fotrom mame viac konkretny zvuk ako zahuhlany...ale ma dostatocnu silu ten ampec nevravim ze nema silu, ale s lampou mam omnoho mensi problem preliezt.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. November , 2008, 20:38:58 » |
|
nevravim ze nema silu, ale s lampou mam omnoho mensi problem preliezt.
lebo lampa je konkretna
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. November , 2008, 20:39:34 » |
|
inak,foter na tranzistore 350W a bedni 212 hra na 3,5/10 volume a lampas 100W mal vytoceny cely tak je to take kadejake A to co znamena ze na 3,5/10.Sak amp môze byt uz naplno pri 2ke.Preco si vsetci muzikanti myslia ze amp musi byt na plno az ked je na 10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. November , 2008, 20:40:14 » |
|
S basou skusenosti nemám ale viem svoje.Hudba nieje o tom ako hlučná je.To može trafak ako u trafostanic použit-sto lamp a vyrobit monstrum.Aj toto je monstrum.Kvalitnu muziku zahráš aj na 30W plus dobrý mikrof.a PA.A basovu som si prezeral aj o nej debatoval s Frešom a nič také na hranie nepotrebuje.Letovači to ženu niekedy do extremu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. November , 2008, 20:43:15 » |
|
S basou skusenosti nemám ale viem svoje.Hudba nieje o tom ako hlučná je.To može trafak ako u trafostanic použit-sto lamp a vyrobit monstrum.Aj toto je monstrum.Kvalitnu muziku zahráš aj na 30W plus dobrý mikrof.a PA.A basovu som si prezeral aj o nej debatoval s Frešom a nič také na hranie nepotrebuje.Letovači to ženu niekedy do extremu. ale to zas ne ukaz mi basaka alebo gitaristu co ma 30W kombicko na koncerte?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. November , 2008, 20:48:46 » |
|
S basou skusenosti nemám ale viem svoje.Hudba nieje o tom ako hlučná je.To može trafak ako u trafostanic použit-sto lamp a vyrobit monstrum.Aj toto je monstrum.Kvalitnu muziku zahráš aj na 30W plus dobrý mikrof.a PA.A basovu som si prezeral aj o nej debatoval s Frešom a nič také na hranie nepotrebuje.Letovači to ženu niekedy do extremu. tak Motorhead si teda neviem predstavit na 30watovych kombach Sak je ale rozdiel co hras a vôbec.......chcel som si poletovat mostrum a som si ho poletoval. kazdy blazon inak blazni mimochodom marshall VBA400 ma tolko isto koncovych lamp akurat ze mänsi vykon,tak ake monstrum?
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 20:52:04 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. November , 2008, 20:49:58 » |
|
Je take " nepisane" 1:3 tj. ku 100 W gitarovych treba minimalne 300W basovych./ a ako hovori kamoš, radšej 500/
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 20:51:38 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 09. November , 2008, 20:52:14 » |
|
S basou skusenosti nemám ale viem svoje.Hudba nieje o tom ako hlučná je.To može trafak ako u trafostanic použit-sto lamp a vyrobit monstrum.Aj toto je monstrum.Kvalitnu muziku zahráš aj na 30W plus dobrý mikrof.a PA.A basovu som si prezeral aj o nej debatoval s Frešom a nič také na hranie nepotrebuje.Letovači to ženu niekedy do extremu. ale bavime sa o malej miestnosti alebo podiach? ti mozem poslat X basakov co ma za chrbtom niekolko 300 w lamp a k tomu hradby. a niesu to len prazdne skatule. niekde to potrebne je, niekde nie. zo ze ty kuris doma s tym kombom je uz vec druha kazdemu ako chuti.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 09. November , 2008, 20:53:44 » |
|
kazdemu je tolko wattov dobrych, kolko sa mu paci a ako sa mu dobre hra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 20:54:00 od dusky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 09. November , 2008, 20:54:28 » |
|
Je take " nepisane" 1:3 tj. ku 100 W gitarovych treba minimalne 300W basovych./ a ako hovori kamoš, radšej 500/
to kdo povedal? nas gitarista mal 100W kombo -lampove a ja som mal box 412 a 50W gitarovu hlavu a poslal ma do pici keed som to mal na polke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 09. November , 2008, 20:54:50 » |
|
ale to zas ne ukaz mi basaka alebo gitaristu co ma 30W kombicko na koncerte? tuto napr. http://img220.imageshack.us/my.php?image=h64hh0.jpg A stage je to celkom velky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 09. November , 2008, 20:55:27 » |
|
inak brdo,tu V4 nepredavas? foter sa ma pytal sak si poletuj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 09. November , 2008, 20:56:28 » |
|
tomu hovoris velke podium?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 09. November , 2008, 20:58:28 » |
|
to kdo povedal? nas gitarista mal 100W kombo -lampove a ja som mal box 412 a 50W gitarovu hlavu a poslal ma do pici keed som to mal na polke nesmies kajlavo hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 09. November , 2008, 20:59:38 » |
|
napr Bian May,gitarista z IMT Smile(framus rubyriot),...je ich vela...seckych nepoznam... napisal si to tak, ako keby Brian May bol gitarista IMT Smile
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|