Valla
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 21. December , 2008, 17:02:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 21. December , 2008, 17:37:24 » |
|
čo to nedaš do svojej temy už tu mame na ukažku fotky to stači ale no
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 21. December , 2008, 17:38:18 » |
|
valla a co to vlastne je zac ... dajaka kopia dacoho ? alebo z coho si vychadzal .. davaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 21. December , 2008, 17:41:51 » |
|
valla a co to vlastne je zac ... dajaka kopia dacoho ? alebo z coho si vychadzal .. davaj
neni to kopia nicoho je to na konci 2xPL509-to su lampy jak hovado! invertor ECC83 driver 82 FX loops ECC83 preamp ECC83 stabilizacka VR150 je to zapojene specialne ze ani sam uz neviem ako som to zapojil je to 100W
|
|
« Posledná zmena: 21. December , 2008, 18:01:16 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 21. December , 2008, 17:58:45 » |
|
neni to kopia nicoho je to na konci 2xPL509-to su lampy jak hovado! invertor ECC82 driver ECC83 FX loops ECC83 preamp ECC83 stabilizacka VR150 je to zapojene specialne ze ani sam uz neviem ako som to zapojil je to 100W Tomas ty si srandysta Ta 82ka ako ze invertuje ten signal v tom zapojeni ? Inac je to pekne,trochu asimetricky ,ale sak kramla dotahne
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2009, 09:37:33 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 21. December , 2008, 18:00:50 » |
|
Tomas ty si srandysta Ta 82ka ako ze invertuje ten signal v tom zapojeni ? Inac je to pekne,trochu asymetricky ,ale sak kramla dotahne co je asymetricky?? no este ze si ma upazornil som si to nevsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 26. December , 2008, 11:00:16 » |
|
Pocul som o tom nieco. Vraj kazda NOVA lampa pred pouzitim do zosika sa musi "vypalit" a tak moze ist do zosika. Je to pravda?
Presne tak. Aby sa vsetky molekuly kyslika (alebo co ja viel uz co ) v banke poriadne vypalili , musia vsetky nove ,ale aj dlhodobo odlezane NOS lapy poriadne zahoriet,a az potom merat a pouzivat. Ten cas je dost husty.... az cca70 hodin
|
|
« Posledná zmena: 26. December , 2008, 11:01:46 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 26. December , 2008, 11:38:22 » |
|
Presne tak. Aby sa vsetky molekuly kyslika (alebo co ja viel uz co ) v banke poriadne vypalili , musia vsetky nove ,ale aj dlhodobo odlezane NOS lapy poriadne zahoriet,a az potom merat a pouzivat. Ten cas je dost husty.... az cca70 hodin fuuu ale to sa robi vo vyrobe nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 26. December , 2008, 11:46:32 » |
|
fuuu ale to sa robi vo vyrobe nie?
Nove by mali byt uz zahorene ,ale stare Tesly ,Mullard,Brimard,Haltron,General Elekrtik,Telefunken, atd. sa prestali vyrabat uz davno a preto ich treba zahoriet,ak ich mas z barsjakych poval ako ja.
|
|
« Posledná zmena: 14. Máj , 2012, 15:23:56 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 26. December , 2008, 11:50:34 » |
|
Nove by mali bit uz zahorene ,ale stare Tesly ,Mullard,Brimard,Haltron,General Elekrtik,Telefunken, atd. sa prestali vyrabat uz davno a preto ich treba zahoriet,ak ich mas z barsjakych poval ako ja. aha takze ked robim aj stare radio ktore sa 50siat rokou nepouzivalo tak aj tam treba zahoriet lampy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 26. December , 2008, 11:53:17 » |
|
aha takze ked robim aj stare radio ktore sa 50siat rokou nepouzivalo tak aj tam treba zahoriet lampy? ano ale tam treba este aj pavuky povymetat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 26. December , 2008, 11:54:43 » |
|
ano ale tam treba este aj pavuky povymetat este ze si mi to pripomjel by sem na to uplne zapomjel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 26. December , 2008, 12:00:05 » |
|
pri akej teplote ? ci sa iba pusti zhavanie na 70 hodin ? ci su na to specialne pece ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 26. December , 2008, 12:01:20 » |
|
pri akej teplote ? ci sa iba pusti zhavanie na 70 hodin ? ci su na to specialne pece ?
teraz si ma rozosmial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|