majso
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 07. Jún , 2008, 12:07:54 » |
|
moje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 07. Jún , 2008, 12:19:44 » |
|
pekne a teraz moje:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 07. Jún , 2008, 12:48:45 » |
|
kua, vsetci ste tu jaki logologovia. mario - si ma predbehol, musel som to prerobit. samozrejme je to za 5 minut, mam ruku v sadre, som po chripke, na vine je kompresia a je to bez strihu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 07. Jún , 2008, 13:06:55 » |
|
kua, vsetci ste tu jaki logologovia. mario - si ma predbehol, musel som to prerobit. samozrejme je to za 5 minut, mam ruku v sadre, som po chripke, na vine je kompresia a je to bez strihu "obrazok" Velmi pekne, akurat skosenie pisma (button style) je uz davno out a tie trsatka by mali mat trosku iny uhol natocenia.. inak pekne
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2008, 13:07:43 od majso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 07. Jún , 2008, 13:07:56 » |
|
vsak ale vravim, ze je to bez strihu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 07. Jún , 2008, 13:16:46 » |
|
neviem, ci by som sa uberal zrovna tymto smerom(cim nechcem povedat ze by ste mali zle napady ani nijak inak utocit :-D) logo ma mat vlastnosti dvojfarebnost, jednotuchodst, lahka zapamatatelnost, zrozumitelnost i pri zmensenych variaciach a pod. cize by som skor navrhol nejaky typ zrozumitelnej ikonky, velmi jednoduchej skoda ze som lenivy
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 07. Jún , 2008, 13:43:13 » |
|
rastis, mal by si prelampovat, inac by to bolo super mario: to tvoje prirovnanie bolo odveci, su tu podstatnejsie veci na riesenie...ked sa tu prvy krat riesilo logo, tak som si to logo vsimol, az ked ktosi napisal, ze je vpravo hore nejaka paleta..teraz napodobne, pokial niekto nespomenul nejake logo, tak som si ani neuvedomil, ze nejake vobec existuje...preto ta moja otazka, ze "naco", ked si skromne myslim, ze vacsina uzivatelov ani neregistruje nejaku paletu vpravo hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 07. Jún , 2008, 14:45:27 » |
|
sry...volako tomu nekapem :D ako to ma ten hmatnik na hlave?? :D
sa tomu nerozumíš, ten hmatník na hlave je na zdôraznenie spetnej vezby, keď postava v plášti leští gitarový hmatník
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 07. Jún , 2008, 16:26:43 » |
|
mario: to tvoje prirovnanie bolo odveci, su tu podstatnejsie veci na riesenie...ked sa tu prvy krat riesilo logo, tak som si to logo vsimol, az ked ktosi napisal, ze je vpravo hore nejaka paleta..teraz napodobne, pokial niekto nespomenul nejake logo, tak som si ani neuvedomil, ze nejake vobec existuje...preto ta moja otazka, ze "naco", ked si skromne myslim, ze vacsina uzivatelov ani neregistruje nejaku paletu vpravo hore a vies preco si to nikto nevsimol ? lebo nebolo/neni vyrazne. keby bolo vsimnes si to. ja som nejaku paletu ako logo nebral...to skor ten napis s plnou vaznostou hlasujem za logo maria. to logo totiz skryva v sebe posolstvo, na rozdiel od vsetkych ostatnych tu prezentovanych. vystihuje napr. mnoho prispevkov, mnohych uzivatelov a pod.
hlasujem za maria brossa.
ooo diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 07. Jún , 2008, 16:56:36 » |
|
dajte tam fotku nahej gitaristky co drzi nejake LP Custom a cez kozy ma napis gitaristi.sk, to bude najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 07. Jún , 2008, 17:13:22 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2008, 17:14:31 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 07. Jún , 2008, 17:15:01 » |
|
dajte tam fotku nahej gitaristky co drzi nejake LP Custom a cez kozy ma napis gitaristi.sk, to bude najlepsie praca ako stvorena pre styriociho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 07. Jún , 2008, 17:32:22 » |