Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 16:10:55
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rady pre zaciatocnika  (Prečítané 28261 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #60 kedy: 18. Apríl , 2008, 13:30:38 »

vobec nechapem, co teraz rozpravas. bud mas absolutny sluch a naladis sa presne alebo nemas absolutny sluch a nevies, ci si naladeny presne. hovorim o naladeni A=440, nie o intervalovom ladeni medzi strunami.
Absolutny sluch nemam, to nehrozi. ha ha ha Nehovorim o intervalovom ladeni medzi strunami, ale o naladeni samotnej struny, napr. zahram spodne E a viem ze som blizko ale presne ako podla ladicky to nedostanem, ale odchylka nie je velka. Ladim podla toho zvuku struny co mam zafixovany v hlave. Pri bendovani tiez viem trafit ton presne ako podla ladicky, ked sa snazim. Ale podla sluchu samotne tony dobre urcovat neviem, raz sa trafim, raz nie. Mozno som na polceste medzi hluchym a pocujucim. Bavím sa skvele
Zaznamenané

punk gitarista
nováčik
*
Príspevkov: 12

« Odpoveď #61 kedy: 24. Jún , 2008, 18:31:00 »

teraz idem od veci :neda tu dakto akordy ked uz niekde na fore su tak odkaz tu hodte
a pls povedzte ci mam hrat na vsetkych strunach alebo napr.5 Pomoooc!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #62 kedy: 24. Jún , 2008, 18:33:20 »

akordy ? vsak na nete su vsade. a co chces hrat na 5tich strunach ci jako ?
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #63 kedy: 24. Jún , 2008, 18:40:41 »

teraz idem od veci :neda tu dakto akordy ked uz niekde na fore su tak odkaz tu hodte
na 6,2 strunach
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #64 kedy: 24. Jún , 2008, 18:42:41 »

ked chces hrat punk, tak sa nauc chytat power akordy a staci ti hrat na 2 alebo 3 stunach (podla toho ako ich budes chytat) a ostatne struny mozes dat dole. potom si ale nekupuj celu sadu, iba kusovky... Na zdravie!
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #65 kedy: 23. Júl , 2008, 22:26:43 »

ked chces hrat punk, tak sa nauc chytat power akordy a staci ti hrat na 2 alebo 3 stunach (podla toho ako ich budes chytat) a ostatne struny mozes dat dole. potom si ale nekupuj celu sadu, iba kusovky... Na zdravie!

toto je teda dost blba rada, len si chlapca zmiatol, kedze mu neni jasne kedy sa hra cez struny a tak. Takze co sa tyka ci hrat cez 5 a viac, tak hraj tak ako ti najlepsie znie, musis s tym experimentovat hej. ta bacha.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 24. Júl , 2008, 10:23:39 »

Styrioci nehrava punk, tak ani nevie, ze vsetky struny su potrebne a len dava mylne informacie Ja som čert..

nemam rad taketo vyjadrenia, ze na ten styl potrebujes jednu strunu, na henten 10. to potom na metal staci jedna brutalne podladena struna, kedze tam to jebe hlava nehlava -> to je tiez take "vyjadrenie"  Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #67 kedy: 24. Júl , 2008, 10:25:45 »

ach jaj...vy tiez musite brat vsetko vazne. ako sa hovori - aka otazka, taka odpoved  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #68 kedy: 24. Júl , 2008, 15:24:47 »

urcite si kup nejaku knizocku o akordoch alebo nieco.. resp si daj do googla 'chords' a surfuj na webe je kopec prehliadacov kde ti pekne ukaze akordy a co mas chytat.. a uc sa postupne vsetky.. ale bacha.. nie ze budes vediet len (resp az)124 akordov postavenych na Acku a potom pojdes dalej.. :D zakladne akordy a ficis..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 24. Júl , 2008, 16:20:56 »

presne tak. ja hravam maximalne "sedmickove" akordy ako napriklad G7, H7... dalej parohace, klasicke barre, ked potrebujem aby to pekne znelo. ostatne mam u riti Som frajer

Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #70 kedy: 24. Júl , 2008, 17:23:40 »

naco surfovat po nete ked si staci stiahnut guitar pro a tam su vsetky akordy dokonca aj opicie trojhmaty z planety malmak
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #71 kedy: 24. Júl , 2008, 17:34:17 »

naco surfovat po nete ked si staci stiahnut guitar pro a tam su vsetky akordy dokonca aj opicie trojhmaty z planety malmak

pretoze hned za tym ako by som mu spomenul temu guitarpro vyvstalo by dalsie nespocetne mnozstvo otazok co kde hladat bez toho aby niekto najprv skusil najfunkcnejsiu metodu: pokus - omyl.. a aby stiahol GP, musi taktiez browsovat najprv.. Žmurk tak ja len tak..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 24. Júl , 2008, 17:42:17 »

http://dokumenty.christ-net.sk/piesne/akordy.php?base=1   -> tuto mas zakladne akordy.
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #73 kedy: 24. Júl , 2008, 17:43:39 »

pretoze hned za tym ako by som mu spomenul temu guitarpro vyvstalo by dalsie nespocetne mnozstvo otazok co kde hladat bez toho aby niekto najprv skusil najfunkcnejsiu metodu: pokus - omyl.. a aby stiahol GP, musi taktiez browsovat najprv.. Žmurk tak ja len tak..
sak staci dat guitar pro do googlu a ide....googlit uz vie kazdy od cias ked meteorit vyvrazdil dinosaurov  Žmurk
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 24. Júl , 2008, 18:16:35 »

staci sa naucit trosku zakladnej teorie a cele browsovanie a hladanie GP mozte mat u riti a viete si potom spravit hocaky akord, aj opicie trojhmaty z planety melmac  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.