pabblo pablo mas simpaticku sestru to je asi vsetko co sa mi na tejto kapele paci obycajna tuctova kapela ktorych je na slovensku ako hub po dazdi.
Dakujem, bola by rada, keby si to precitala
prave o to ide, ze je to proces a momentalne sa snazime pracovat na veciach tak aby to neznedlo ako tuctova kapela ktorych je v SR ako hub po dazdi... dufam, ze sa nam do aspon do istej miery podari, na jesen sa to pokusime zhmotnit v studiu, casu bude dufam dost
preco mate zaner ze pop punk? sak pop, pop rock. alebo to je pop with attitude? pop with attitude and cervena kravatka a karovane gate
Mas pravdu v tom, ze nahravky co sa nachadzaju na profile su uz dost stare (uz ROK stare, kapela funguje cca rok a pol)
Nahodil som to tam /ten zaner/ preto, lebo po odpocitani zbytocneho starsieho materialu (cca 7 z 13 pesniciek, ktore su sice "pekne" alebo prave ze su prilis "typicke") to tak proste citim, ze by to malo ist AJ do tohto smeru, vsetko sa uvidi az v studiu, co sa tam udeje.
------------------------------------------------------
Inak dost predlho som sem nic nenapisal
co sa kapely tyka. Ani neviem ci treba
Tak snad len co take... o nahravani som pisal, bude to v
http://studiosedem.sk/Ak vsetko vyjde ako ma v novembri ideme na turne s Komjotou, co je vlastne novinka pre mna stara asi len par dni takze,
kto by bol vazne velmi zvedavy nech sa dojde kuknut
a...
akurat dosampluvavam nejake aranze do veci s ktorou chceme skusit tu onu... jak sa vola... euroviziu, nech to uz porazi... , dufam ze to vyjde
To je vsetko k tejto predoslej debate