Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hand made vs. fabricke gitary

Started by rastis, 06. Máj , 2008, 16:43:01

ff

M.Číž opravoval Ferovi dosť dávno toho jeho starého Gibsona-pekne to urobil a potom mal od neho aj gitaru ala strat.Ale ako dlho a či na tom aj hrával si nepamätám.

dusky

Livko hra na Musicmanne robenom ale na akcii sme ho porovnali s originalom. Hadaj co bolo lepsie?????????

brko

RobG

Ja som na tej gitke hral v skúšobni Gladiátorov... :laugh:....Gitary mi servisuje Lojzo Krajíček, výrobca basgitár K&K, som s ním veľmi spokojný aj kôli tomu, že vie robiť home made naástroje, /na jeho base hrá Rišo Scheufler/ ale vždycky z úctou poznamená..tak toto vedia uriobiť len v Gibsone.. :drink:

dusky

Ale ved si to kupujte, ja vam nebranim. Len tie reci okolo, to je za trest.

koktavyalojz

a kto ma citat tie tvoje picoviny??? pane boze  :-\  :-\  :-\

Radomír

Renomovaná a kvalitou známa firma si nedovolí dať na trh šmejd.Výrobca gitár z malou nekvalitne vybavenou dielnou,materialom zhananým kdekade.Nemože zaručit že gitara bude špičková.Jedna sa mu podarí a druhá nestojí za nič.Všetci špičkoví gitaristi maju gitary od renomovaných firiem.Je to o kvalite ale iste aj o reklame atd.radšej zaplatím renomovanej firme než riskovať u majstra gitarára či sa mu gitara podari alebo nie.Iná kvalita je u huslových majstrov.Ale aj ti su na tom podobne.Kopu vyrobkov ktoré mali byť majstrovské predaju ako primerný nástroj.
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

dusky

Zlate a hlavne pravdive slova.

Zvuk

Podla mna si clovek musi ten-ktory nastroj vypocut ako znie , aby mohol hodnotit a tvrdit , ze 32 litrov je vela alebo malo .
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

brko

RobG

To je pravda, ale nie v prípade že vidíš ešte len strom a dávaš zálohu 15 litrov

spyros

Quote from: koktavyalojz on 06. Máj , 2008, 20:19:04a kto ma citat tie tvoje picoviny??? pane boze  :-\  :-\  :-\

Hmm, tak ked Musicman dostal ban na 3 tyzdne, tak ty si kandidat na 12 mesiacov...

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

joe

Quote from: dusky on 06. Máj , 2008, 20:14:42
Livko hra na Musicmanne robenom ale na akcii sme ho porovnali s originalom. Hadaj co bolo lepsie?????????
ten jeho musicman poznam dobre a je to chaby odvar z originalu za strašne prachy a  on to dobre vie

dusky

Tak, tak. dal za to STRASNE vela. ale bol na to navedeny klamlivou reklamou .

koktavyalojz

akou reklamou??

jaj ty myslis tie bilbordy okolo dialnice....

jj nehorazne jak sa ty slovensky vyrobcovia tlacia na trh