Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 14:43:44
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hand made vs. fabricke gitary  (Prečítané 77167 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #75 kedy: 06. Máj , 2008, 20:39:10 »

Hm a vies ze aj ja som mal ten dojem, ked som prvykrat kukol na tu foto?

o čom točíš???  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele už nefetuj  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #76 kedy: 06. Máj , 2008, 20:39:39 »

mne sa páči to tigrovaná pozadie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele koža  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 06. Máj , 2008, 20:45:45 »

na druhej znackovi snobi.
čo kupuju činy za 5000 SKK ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #78 kedy: 06. Máj , 2008, 20:48:07 »

To je tak, kolko aj novych Gibsonov aj Fenderov by napr. Progrocker oznacil len ako dekoracie ku krbu, kazdy to vnima inak.
naj dekoracia ku krbu by bol sam progi aj s tymi starymi vrakmi Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #79 kedy: 06. Máj , 2008, 20:51:30 »

Mogori? Kto konkretne je magor? A preco? Toto su take nazory, ze az .... uf.  Bleee
ked poviem že ty tak dostanem ban  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele magor som použil ako češi ty vole..ty vole kapišto??
Zaznamenané

koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #80 kedy: 06. Máj , 2008, 20:52:23 »

tvoja arogancia nema konca kraja  Zdravíčko
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #81 kedy: 06. Máj , 2008, 20:57:40 »

perlicky ?§!.

ja tiez suhlasim s tym, ze preco by nemohol gitarar so Slovenska spravit Gibson ? V Amerike hadam nemaju patent na vsetko. uz ako zakky poznamenal, to nie je ako postavit raketoplan. a u aparatov, je to este jednoduchsie, suciastky su rovnake, schema sa nemeni a to co zaletuje cinan sa da zaletovat aj tu. keby niekto kupim Marshall, original zapojenie odlozil a dal tam svoje, cize kopiu toho zapojenia, tak to nespoznate.
na druhej strane, keby niekto zbuchal dosky a dal tam original zapojenie z Marshallu, tak sa vam zvuk bude mozno pacit, ale uz sa objavia reci o tom, ze je to homemade a podobne. Spolahlivost je rovnaka, ked sa to poriadne zaletuje. ked prejdem k tym gitaram, tak tam uz je mozno viacej toho umenia ako narabat s drevom, ale aj tak. keby Vam dal niekto do ruky kopiu Gibsona a mate zaviazane oci, tak ani neviete.

ide o to, ze vela spravi uz samotny dizajn, kedze vela z Vas je toho nazoru, ze velka cast zvuku je v prstoch, tak vobec neviem co stale riesite o zvuku aparatu, ked je to jedno nie ? ( to s tym zvukom v prstoch neberte ako nejaky utok, iba postreh, ze ako si to odporuje s vasimi tvrdeniami )
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #82 kedy: 06. Máj , 2008, 21:00:52 »

perlicky ?§!.

ja tiez suhlasim s tym, ze preco by nemohol gitarar so Slovenska spravit Gibson ? V Amerike hadam nemaju patent na vsetko. uz ako zakky poznamenal, to nie je ako postavit raketoplan. a u aparatov, je to este jednoduchsie, suciastky su rovnake, schema sa nemeni a to co zaletuje cinan sa da zaletovat aj tu. keby niekto kupim Marshall, original zapojenie odlozil a dal tam svoje, cize kopiu toho zapojenia, tak to nespoznate.
na druhej strane, keby niekto zbuchal dosky a dal tam original zapojenie z Marshallu, tak sa vam zvuk bude mozno pacit, ale uz sa objavia reci o tom, ze je to homemade a podobne. Spolahlivost je rovnaka, ked sa to poriadne zaletuje. ked prejdem k tym gitaram, tak tam uz je mozno viacej toho umenia ako narabat s drevom, ale aj tak. keby Vam dal niekto do ruky kopiu Gibsona a mate zaviazane oci, tak ani neviete.

ide o to, ze vela spravi uz samotny dizajn, kedze vela z Vas je toho nazoru, ze velka cast zvuku je v prstoch, tak vobec neviem co stale riesite o zvuku aparatu, ked je to jedno nie ? ( to s tym zvukom v prstoch neberte ako nejaky utok, iba postreh, ze ako si to odporuje s vasimi tvrdeniami )

Uplny suhlas  Zdravíčko Na zdravie! Bravooo Bravooo Bravooo
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #83 kedy: 06. Máj , 2008, 21:05:29 »

tvoja arogancia nema konca kraja  Zdravíčko
ty sa staraj o svoju aroganciu...ja sa budem o svoju...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 06. Máj , 2008, 21:07:08 »

Neviem,prečo by slov. gitarar nemohol spravit porovnatelnu alebo ešte kvalitnejšiu gitaru ako napr. Fender,Gibson.Prakticky veškery org. hardver sa da kupit,drevo tak isto,snimače detto,laky tiež. A o preciznosti prace ani nehovorim. A ked tam capne logo,tak "pani odbornici" zistia gulove,či je to kopia alebo orginal. Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #85 kedy: 06. Máj , 2008, 21:09:11 »

hlavne je to jedno ..treba mat kšefty a hrat alebo sa tym bavit neriešit kokotiny...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #86 kedy: 06. Máj , 2008, 21:12:00 »

Neviem,prečo by slov. gitarar nemohol spravit porovnatelnu alebo ešte kvalitnejšiu gitaru ako napr. Fender,Gibson.Prakticky veškery org. hardver sa da kupit,drevo tak isto,snimače detto,laky tiež. A o preciznosti prace ani nehovorim. A ked tam capne logo,tak "pani odbornici" zistia gulove,či je to kopia alebo orginal. Na zdravie!
uplne rovnako hrat nebude...ale charakter dany konstrukciu a materialom nastroja tam bude...predsa len existuje X odrod drevin a kazda hra inak...ale tiez som toho nazoru, ze hrat zle to nebude a remeselne spracovane to tiez bude tak, ako to ma byt  Na zdravie!
Zaznamenané
koktavyalojz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 351

« Odpoveď #87 kedy: 06. Máj , 2008, 21:12:45 »

uplne rovnako hrat nebude...ale charakter dany konstrukciu a materialom nastroja tam bude...predsa len existuje X odrod drevin a kazda hra inak...ale tiez som toho nazoru, ze hrat zle to nebude a remeselne spracovane to tiez bude tak, ako to ma byt  Na zdravie!
takisto sa pripajam k tymto tvrdeniam  Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Máj , 2008, 21:13:23 od koktavyalojz » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #88 kedy: 06. Máj , 2008, 21:13:56 »

uplne rovnako hrat nebude...

uplne rovnako nehraju ani dva rovnake modely od tej istej firmy
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #89 kedy: 06. Máj , 2008, 21:21:12 »

hlavne je to jedno ..treba mat kšefty a hrat alebo sa tym bavit neriešit kokotiny...
Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.