damned13
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 06. Máj , 2008, 20:39:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 06. Máj , 2008, 20:39:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 06. Máj , 2008, 20:45:45 » |
|
na druhej znackovi snobi.
čo kupuju činy za 5000 SKK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 06. Máj , 2008, 20:48:07 » |
|
To je tak, kolko aj novych Gibsonov aj Fenderov by napr. Progrocker oznacil len ako dekoracie ku krbu, kazdy to vnima inak.
naj dekoracia ku krbu by bol sam progi aj s tymi starymi vrakmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 06. Máj , 2008, 20:51:30 » |
|
Mogori? Kto konkretne je magor? A preco? Toto su take nazory, ze az .... uf. ked poviem že ty tak dostanem ban magor som použil ako češi ty vole..ty vole kapišto??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 06. Máj , 2008, 20:52:23 » |
|
tvoja arogancia nema konca kraja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 06. Máj , 2008, 20:57:40 » |
|
perlicky ja tiez suhlasim s tym, ze preco by nemohol gitarar so Slovenska spravit Gibson ? V Amerike hadam nemaju patent na vsetko. uz ako zakky poznamenal, to nie je ako postavit raketoplan. a u aparatov, je to este jednoduchsie, suciastky su rovnake, schema sa nemeni a to co zaletuje cinan sa da zaletovat aj tu. keby niekto kupim Marshall, original zapojenie odlozil a dal tam svoje, cize kopiu toho zapojenia, tak to nespoznate. na druhej strane, keby niekto zbuchal dosky a dal tam original zapojenie z Marshallu, tak sa vam zvuk bude mozno pacit, ale uz sa objavia reci o tom, ze je to homemade a podobne. Spolahlivost je rovnaka, ked sa to poriadne zaletuje. ked prejdem k tym gitaram, tak tam uz je mozno viacej toho umenia ako narabat s drevom, ale aj tak. keby Vam dal niekto do ruky kopiu Gibsona a mate zaviazane oci, tak ani neviete. ide o to, ze vela spravi uz samotny dizajn, kedze vela z Vas je toho nazoru, ze velka cast zvuku je v prstoch, tak vobec neviem co stale riesite o zvuku aparatu, ked je to jedno nie ? ( to s tym zvukom v prstoch neberte ako nejaky utok, iba postreh, ze ako si to odporuje s vasimi tvrdeniami )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 06. Máj , 2008, 21:00:52 » |
|
perlicky ja tiez suhlasim s tym, ze preco by nemohol gitarar so Slovenska spravit Gibson ? V Amerike hadam nemaju patent na vsetko. uz ako zakky poznamenal, to nie je ako postavit raketoplan. a u aparatov, je to este jednoduchsie, suciastky su rovnake, schema sa nemeni a to co zaletuje cinan sa da zaletovat aj tu. keby niekto kupim Marshall, original zapojenie odlozil a dal tam svoje, cize kopiu toho zapojenia, tak to nespoznate. na druhej strane, keby niekto zbuchal dosky a dal tam original zapojenie z Marshallu, tak sa vam zvuk bude mozno pacit, ale uz sa objavia reci o tom, ze je to homemade a podobne. Spolahlivost je rovnaka, ked sa to poriadne zaletuje. ked prejdem k tym gitaram, tak tam uz je mozno viacej toho umenia ako narabat s drevom, ale aj tak. keby Vam dal niekto do ruky kopiu Gibsona a mate zaviazane oci, tak ani neviete. ide o to, ze vela spravi uz samotny dizajn, kedze vela z Vas je toho nazoru, ze velka cast zvuku je v prstoch, tak vobec neviem co stale riesite o zvuku aparatu, ked je to jedno nie ? ( to s tym zvukom v prstoch neberte ako nejaky utok, iba postreh, ze ako si to odporuje s vasimi tvrdeniami ) Uplny suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 06. Máj , 2008, 21:05:29 » |
|
tvoja arogancia nema konca kraja ty sa staraj o svoju aroganciu...ja sa budem o svoju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 06. Máj , 2008, 21:07:08 » |
|
Neviem,prečo by slov. gitarar nemohol spravit porovnatelnu alebo ešte kvalitnejšiu gitaru ako napr. Fender,Gibson.Prakticky veškery org. hardver sa da kupit,drevo tak isto,snimače detto,laky tiež. A o preciznosti prace ani nehovorim. A ked tam capne logo,tak "pani odbornici" zistia gulove,či je to kopia alebo orginal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 06. Máj , 2008, 21:09:11 » |
|
hlavne je to jedno ..treba mat kšefty a hrat alebo sa tym bavit neriešit kokotiny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 06. Máj , 2008, 21:12:00 » |
|
Neviem,prečo by slov. gitarar nemohol spravit porovnatelnu alebo ešte kvalitnejšiu gitaru ako napr. Fender,Gibson.Prakticky veškery org. hardver sa da kupit,drevo tak isto,snimače detto,laky tiež. A o preciznosti prace ani nehovorim. A ked tam capne logo,tak "pani odbornici" zistia gulove,či je to kopia alebo orginal. uplne rovnako hrat nebude...ale charakter dany konstrukciu a materialom nastroja tam bude...predsa len existuje X odrod drevin a kazda hra inak...ale tiez som toho nazoru, ze hrat zle to nebude a remeselne spracovane to tiez bude tak, ako to ma byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 06. Máj , 2008, 21:12:45 » |
|
Neviem,prečo by slov. gitarar nemohol spravit porovnatelnu alebo ešte kvalitnejšiu gitaru ako napr. Fender,Gibson.Prakticky veškery org. hardver sa da kupit,drevo tak isto,snimače detto,laky tiež. A o preciznosti prace ani nehovorim. A ked tam capne logo,tak "pani odbornici" zistia gulove,či je to kopia alebo orginal. uplne rovnako hrat nebude...ale charakter dany konstrukciu a materialom nastroja tam bude...predsa len existuje X odrod drevin a kazda hra inak...ale tiez som toho nazoru, ze hrat zle to nebude a remeselne spracovane to tiez bude tak, ako to ma byt takisto sa pripajam k tymto tvrdeniam
|
|
« Posledná zmena: 06. Máj , 2008, 21:13:23 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 06. Máj , 2008, 21:13:56 » |
|
uplne rovnako hrat nebude...
uplne rovnako nehraju ani dva rovnake modely od tej istej firmy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 06. Máj , 2008, 21:21:12 » |
|
hlavne je to jedno ..treba mat kšefty a hrat alebo sa tym bavit neriešit kokotiny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|