miso_kolo
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 15. Máj , 2008, 18:46:28 » |
|
keby som mal tak sa nepytam...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 15. Máj , 2008, 19:09:22 » |
|
Klemove gitary su fajn. Hral som na niekolkých a žiadna nebola vyslovene zlá. Tiež dosť záleží aký materiál je použitý.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 15. Máj , 2008, 19:54:32 » |
|
Ospravedlnenie beriem.
Este sa ospravedln ty. Tak nepíš že sa ozval najmúdrejší. Trestný poriadok neobsahuje pojem rozbiť pi...ču a preto sa Ti to môže ľahko stať. Kapišto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 15. Máj , 2008, 20:16:09 » |
|
No neviem, neviem - v trestnom zákonníku je niečo také: §360 Nebezpečné vyhrážanie – Kto sa inému vyhráža smrťou, ťažkou ujmou na zdraví alebo inou ťažkou ujmou takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu. Že si už chalani nedáte pokoj a neviete si veci vydiskutovať kľudne a na úrovni ... asi to patrí k folklóru tohoto fóra . Veď o nič nejde, len o gitary a hranie, tak nechápem, ako furt nejaká diskusia dospeje k tomuto bodu. Trošku kľudu, predýchať to a neriešiť veci horúcou hlavou, veď keď nejde o život, ide o prd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 15. Máj , 2008, 20:25:37 » |
|
Na akusticky Gibson som este nehral , ale co sa tyka akustickych gitar od Klemu , na jednej som hral a ta bola paradna .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 15. Máj , 2008, 20:59:57 » |
|
Tak nepíš že sa ozval najmúdrejší. Trestný poriadok neobsahuje pojem rozbiť pi...ču a preto sa Ti to môže ľahko stať. Kapišto ?
robo co bol zly den? ved v klude si sa tu uz tolkokrat vyhrazal az to zacina byt smiesne ale chapem tvoj zmysel pre humor, ak by ta nasral tak by si urcite spomenul glocka.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 16. Máj , 2008, 06:36:40 » |
|
Platí všetko čo som napísal. Pár ľudí z tohto fóra má skúsenosť s ozajstnými nástrojmi, ostatní mlátia prázdnu slamu typu jedna pani povedala, v prospeke som čítal, XY povedal..howgh..Pekný deň
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2008, 06:37:50 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 16. Máj , 2008, 10:18:33 » |
|
Platí všetko čo som napísal. Pár ľudí z tohto fóra má skúsenosť s ozajstnými nástrojmi, ostatní mlátia prázdnu slamu typu jedna pani povedala, v prospeke som čítal, XY povedal..howgh..Pekný deň bobino ma dojst dneska s devinou a vysvetlit ti nejake veci? ja viem kde budeš večer o 11 PM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 16. Máj , 2008, 17:20:06 » |
|
mna tak napadlo, ze Jakabcic hra na handmade od Klasa a to uz tiez dost dlho.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kato
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 17. Máj , 2008, 07:42:04 » |
|
Robo ved napiš na aky hraš strakač!!! netrieskaj nezmysli sam vieš že je to hovadina ..mali sme všeliake jeby"" a už ma to nezaujima...a vobec asi to zaujima len na forach takych čo maju nejake problemy a myslia si že je to v nastroji....mates ten fender maš odo mna keby to bola taka jeba je u mna tak ako ten zeleny a ten rudyho...ja nan mam prachy ale načo soudruzi? ? Perfektna odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 17. Máj , 2008, 08:02:45 » |
|
Mozem doniest akusticky Gibson. Padnu vam trenky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 17. Máj , 2008, 09:11:29 » |
|
Mozem doniest akusticky Gibson. Padnu vam trenky.
tak toto neni vobec zly napad... dondzeme niekedy aj s Marrrtinom na Trnavku, Marrrtin dovlece Klemu a porovname... Klema je povazovany dost dobre, tak som zvedavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 17. Máj , 2008, 21:14:03 » |
|
to je skvelý nápad a nie dáke uchechtávanie sa z hornej dolnej a vyhrážanie sa rozbitím huby návrh sa príjma
|
|
« Posledná zmena: 17. Máj , 2008, 21:14:57 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 17. Máj , 2008, 21:33:13 » |
|
Jasnacka, tesim sa!!!!!! potom mozme napisat recenziu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #344 kedy: 17. Máj , 2008, 22:20:28 » |
|
Rád prídem ak bude voľno a spoznám ľudí, teším sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|