Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hand made vs. fabricke gitary

Started by rastis, 06. Máj , 2008, 16:43:01

rastis

mam tu akurat Les Paul od Igora Kellera, este voni nitrolakom... OKAMZITE BY SOM HO VYMENIL za mojich dvoch japoncov (a za tie sa vzdy ochotne pohadam - vsak viete :) )... nech si znackysti myslia svoje, ale taku radost, ako teraz pred chvilkou Keller, mi uz dlho nespravila ziadna gitara !

rastis

hovorim o tejto gitare:

to co tam Julo pisal v Igorovej teme o tejto gitare je svata pravda, tiez ziram, co z toho leze a jak dlho :)

zakky

mario bross

vyzera perfektne. klobuk dole  :zdar:

joey

no pravdu povediac ja na tom vidim "len" obycajne LP s tym ze zadne krytky niesu plastove ale drevene (ci imitacia dreva?) ...ale ked hra jak vino tak nie je o com...

taka mierne neslusna otazka: kolko si pyta pan Keller za takuto pracu?

zakky

Quote from: joey on 28. Jún , 2008, 23:39:50
no pravdu povediac ja na tom vidim "len" obycajne LP s tym ze zadne krytky niesu plastove ale drevene (ci imitacia dreva?) ...ale ked hra jak vino tak nie je o com...

myslim ze okolo 50tky mi vravel minule :)

lacrosse

Quote from: miso_kolo on 15. Máj , 2008, 19:31:38
hovno a nie znamy... vadima pozna dokopy 150 ludi na celom slovensku a z toho 149 je gitaristov a 1 je jeho zena  :kiss:
pozna ho aj moj foter...moja mama moj dedo moja teta moja babka moj stryko a aj moj pes..a to vsetko niesu gitaristi..takze mozes zacat priratavat 8)
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

pelko

Quote from: lacrosse on 29. Jún , 2008, 00:37:28
pozna ho aj moj foter...moja mama moj dedo moja teta moja babka moj stryko a aj moj pes..a to vsetko niesu gitaristi..takze mozes zacat priratavat 8)
No neviem, neviem... Minule ma tvoj pes učil umele flažolety  ;D

lacrosse

Quote from: pelko on 29. Jún , 2008, 00:43:36
No neviem, neviem... Minule ma tvoj pes učil umele flažolety  ;D
no dobre dobre..toho jedneho si moze odpocitat...ale mozem to vykompenzovat(iked neviem co to poriadne znamena,ale hodi sa to:D) tym ze ho poznaju vsetci moji kamarati co vedia ze hram na gitaru :P
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

rastis

Quote from: joey on 28. Jún , 2008, 23:39:50...

igor sem chodieva (igork), spytaj sa ho priamo...

Roberto

Igor je teraz kdesi v lesoch v Tatrach  8)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

styrioci

Quote from: Roberto on 29. Jún , 2008, 10:50:00
Igor je teraz kdesi v lesoch v Tatrach  8)
vyhladava javor? :)

inac to LP je krasne, pekny mahagon na tele

acdc100

Pekný nábytok. Za môjho CUSTOMA 1979 by mi musel dať k nej aj komplet spálňu v tento farbe.  :drink:. + obývačku.

musicman

Quote from: lacrosse on 29. Jún , 2008, 00:37:28

vadim to co je vladimir ?
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

udry